Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba rytas, suraitytas :4u: Keliasi saulytė, bus gražus pirmadienis :4u:

Azu, gero tau shopingo, ačiū už linksmus, saulėtus vaizdus.

Kingučiui daus sveikatos balioniukų.Kas čia per ausų uždegimas? Negirdėtas dalykas.O jis pilnai išgydomas? Ar tampa lėtiniu?

Pyragai skanu, bet baisiai gadina figūrą ir po to nuotaiką.

Nuotaikos paskaidrinimui.Žydi kaktusas Rastenis.

Rastenis jo toks pavadinimas, nes sūnus būdamas trečiokas ėjo namo ir gatvėje rado kaštono dydžio kaktusiuką.Pagailo,parsinešė namo, pasodinom.Auga ir kiekvienais metais žydi.O sūnui dabar 28.

Gero pirmadienio :4u:

1f979af25acb.jpg. :blink:

Atsakyti
labas rytas, pirmadieninis smile.gif
Kingui sveikatos... gaila katuko...
Dėl įleidimo į SM tai iš namų kompo manęs irgi neįleidžia. Meta kad nesaugi svetainė ar kaip ten. Su tais atnaujinimais kai prasidėjo tai ir prasidėjo. Nervina labai bet tai kai nežinai žmogus ką daryt tai ir nieko nedarai....

čia Gilės sekmadienis. Koks oras toks ir darbas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Azucena, kas čia per meškos? smile.gif kažkada kai buvau Paryžiuj prie Eifelio bokšto buvo pririkiuota daaaaug meškų - kiekvienos šalies spalvomis smile.gif o čia kas?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Turiu klausimą. Tuos lašus, kurie ant sprando lašinami nuo visokių ten erkių ir kt. reikia sulašinti viską vienu metu ar tik po kelis lašus? Toje plastikinėje pakuotėje kaip ir nedaug, bet jei ne viską sulašinti tai tos pakuotės nebeuždarysi.

Lisitėjos kokie rudeniški miškai su uogom wub.gif Ar daug prisiuogavot?

Kingui sveikatos 4u.gif
Gilės, Kruopos, Grikio sekmadienis thumb_yello.gif Manau, kad vakar visų labai panašus sekmadienis buvo?

Azu, kas ten per meškinų alėja?
Atsakyti

Laba ryta,

užkandam, ir pradedam naują darbo savaitę :)

https://youtu.be/UuzZHN4G88k

Atsakyti

Sveikos

Mažiai jau markstytis pradėjo, ne visi dar  :D 

Kingučiui sveikatos. Kaktusas labai gražus. 

Azu, gero šopingo. 

Atsakyti

Daredi,jei lašų kiekis atitinka gyvūno svorį, tai viską lašini iš karto. Pvz, aš šunims perku vieną  pakuotę +35.Ir dalinu maždaug per pusę.Nes vienas sveria 12, kitas apie 25 kg.Ekonominis varijantas :lol: Moliui eina pakuotė 5 kg. Zunda negauna nieko, nes į lauką dar neina ir nieko neturi.

Diinka, vaje, vaje, tai gi tokia kapela ir plaukus gali nupešti.

O Laukės dar niekas neįsivaikino? Labai daili katė :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugpjūčio 2017 - 08:50
Labas rytas ir vėl pirmadienis. Skanios rytinės kavos ir darbo dienos visiems 4u.gif

Lisitėja kaktuso žeidas labai gražūs wub.gif
Mes tokį irgi turime, tai žiedo sulaukiam žiemos metu dažniausiai wub.gif

Erode greitesnio pasveikimo Kingui, vargšiukas 4u.gif unsure.gif

Azucena kokia grakšti puozuotoja prie statulėlių wub.gif

Gilutės koks saldus miegelis wub.gif

Daredi mes lašinom viską iš karto tubelę (bet jei kačiukas mažesnis ir tubelė būna kitokia truputį, vetas skiria).

Mano gyvuniukai gyvuoja gerai. Milkutė santuriai "pastato" mažesnį į savo vietą o mažius Lieka toks pats jaunatviškai smalsus ir labia žaismingas wub.gif

Katuliams linkėjimai 4u.gif

Primerkiam akytę mirksiukas.gif

**vartotojo įkelta nuotrauka

Pusrytinis miegelis ax.gif

Atsakyti

Labas vėlyvas rytas,

Labai mieli sekmadieniniai tinginiukai. :) Bet vakar turbūt visoms katėms buvo gulinėjimo diena. Aš buvau pas Erendirą užsukus, tai net Matilda tingėjo nuo manęs bėgt slėptis. Netgi prisiliesti leidosi! :bigsmile: 

Belai kantrybės :4u: 

Kingui sveikatos :4u: 

Jergutėliau, pas Diinką vėl katinynas. :blink:  Ir mačiau, Pumcės taip nieks ir nepaėmęs. O Petunija gal jau kažkur prisiglaudė?

Atsakyti
Aš ir sulašinau visą tą ampulytę. Dabar visas sprandas kažkoks riebaluotas, o Mėta prausiasi ir prausiasi. Ar nieko jei tų vaistų prilaižys? Bijau, kad negerai padariau ax.gif

Pas Diiką vėl visa gvardija blink.gif O ta atokiai besilaikanti ir nepuolanti su visais prie bliūdų, tai Petunija?
Oi, tiesa, o kaip Meškutė? Pas Colombą dar ar jau nebe?
Atsakyti

Tikrai rudenėlis....bet savotiškai gražu, o Erodės aprašytas tai toks saldus, taip ir noris židinį pasikurt....

Kingui daug daug sveikatėlės :4u: 

Lisitėja, taip supratau bruknių jau yra? reiks ruoštis ir mums miškan, labai skanu obolianka (ar "slyvianka" ar "kriaušianka" ar viskas kartu) su bruknėm, cinamonu ir čili....niu prie mėsos nerealiai skanus pagardas 

Labai dailus tavo monstriukas  :D 

Gieliux šeimyna :wub: 

Maniškiai visi sveiki ir gyvi, Čiūčia nesuirodė nuo liepos vidurio kažkur, tai praeitą savaitę teikėsi užeit, mergom snukius apdaužė, paėdė ir išėjo...iki seklančio karto 

Lapyna, peržiūrėk dar kartelį ten matos Petunijos nosytė:)

Lisitėja tikriausia Pumą (ne Laukę turėjai galvoj, Laukė buvo tavi laukinė mama, seniai paleista) tai va  ir Lapynai smalsu, vakar Puma  iškeliavo( kaip ir Joda) į nuosavą namą visai netoli.....ir dar baisu džiaugtis ryt vežu Petunija sterilizuot ir turėtų keliaut į sodyba, gyvens su alpakom ir 3 mėn. rainiuku...(aišku ir šeimininkais) 10 Ha sodyboj tfu tfu tfu

atsiprašau kad retai užsuku (bet skaitau) ...užderėjo nabagu, paskutiniu metu arba klinikoj arba namie klinika, virtuvėj ant stulpo įrengta stacionari vieta lašinėm....o vakar dar sau beveik pusę piršto nusipkžjoviau...apie kraujo kiekį patylių....skauda dar šiandien, ryte Tomas beveik pusvalandį perrišinėjo (aišku buvo pridžiuvę) tai po procedūros sakė dabar reiktų įkalt, aš nemačiau  kaip ten ir kas  :D  ir taip širdis dreba...(o vakar tai iš vis rėkė ant manęs.....) 

Tai va taip ir gyvenu, reiks su mergom į mišką traukt pailsėti

Atsakyti

pamiršau gi ko norėjau paklausti (Beje Busy labaiiii :wub:  atrodo)

dėl knygų gal kas turi (ar žino kur gaut) paskolit, ar parduot

Pike Aprilynne"Sparnai", "Kerai", Apžavai", "Likimai"  

Kerus perskaičiau, nereik, internete niekur nerandu "Likimų"  jei pirkt tai norėtus jau tada visas 3 iš kart

ir beieškodama anų, netyčia radau kad ir  Virpėjimas turi tęsinius, taigi Virpėjimą skaičiau, noriu kitų dviejų

nu žinokit labaiiiiiiiiiiiiii noriu :D 

Maggie Stiefvater: 
1. Virpėjimas 
2. Laukimas 
3. Dabar ir visados 
Atsakyti

Beje peržiūrėjau ir aš dar kartą filmuką, tai gal Lisitėja turėjo galvoj Laimę ? ryžų mamką ? Naujienos geros, ketvirtadienį - padovanota  :)

Atsakyti