Aha, Diinka, dabar užmačiau ir Petuniją pakraštėly. Bet varge, bailiukė, net prie bliūdų bijo prieit... Pas mane kai jų nedaug buvo, tai ji paskutinėmis dienomis jau su visais lygiai prie bliūdų rovėsi, o kad iš rankų kąsnį gautų, tai ir per galvas perlipdavo. Pasiimdavo švelniai letenėlėmis man už rankos ir suėsdavo. Tas šėrimas iš rankų buvo didžiausias mano pasiekimas. Tiesa, paskui vėl paspaudus uodegą sprukdavo, jei tik bandydavau glostyt.
pamiršau gi ko norėjau paklausti (Beje Busy labaiiii
atrodo)
dėl knygų gal kas turi (ar žino kur gaut) paskolit, ar parduot
Pike Aprilynne"Sparnai", "Kerai", Apžavai", "Likimai"
Kerus perskaičiau, nereik, internete niekur nerandu "Likimų" jei pirkt tai norėtus jau tada visas 3 iš kart
ir beieškodama anų, netyčia radau kad ir Virpėjimas turi tęsinius, taigi Virpėjimą skaičiau, noriu kitų dviejų
nu žinokit labaiiiiiiiiiiiiii noriu
Maggie Stiefvater:
1. Virpėjimas
2. Laukimas
3. Dabar ir visados
Diinka,o jei rusiškai ir skaityklėj ar planšetėj skaityt? surasčiau
Apryline radau pdf lietuviškai
Sidabre, sveika su gražumais Bugis kad rūstus
V- Rine tai fantastiniai (tiksliau fentazy- "pasakos") romanai
Erendira, ruskai ir dar planšetėj.... sunku, čia jau blogiausiu atveju
Lietuviškai tiks Mestelk nuorodą, nors man labiausia popierinės knygos patinka
Katytė su Bugiu ir sodyba.....
V- Rine tai fantastiniai (tiksliau fentazy- "pasakos") romanai
Rrendira, ruskai ir dar planšetėj.... sunku, čia jau blogiausiu atveju
Lietuviškai tiks
Mestelk nuorodą, nors man labiausia popierinės knygos patinka
Katytė su Bugiu
ir sodyba.....
Nisiunčiau į AŽ.
Na, kai nėra popierinių, o norisi
Nu, nedrąsu man ir dabar dar pas jus ateiti, jūs visos tokios šaunuolės, o aš vis slapta skaitinėju jūsų pozityvias mintis. Nedrąsu, nes amžius jau toks, kad tik anūkėlius čiūčiuot, bet vienintelė anūkėlė labai toli...

Pyragų kept nemoku, šeimininkaut nemoku, daržo augint nemoku ( kiek ir ko čia man vienai reikia ), tai puoselėju savo katinėlius, savo kiemelį, namelį ant vištos kojelės, dar gėlyčių visokių veisiasi pilni namai, ne, iš tiesų ne tiek daug, bet kad jos labai greitai auga, ir iš vienos - po to jau žiūrėk ir 10-imt turi

O pabendrauti kartais smagu, o dar tuos žaismingus katinėlius parodyti, ar į kitus pasižiūrėti ...

Tikriausia galvojau apie Laimę, tą kur buvo palikta miške Parašiau, ir taip negera paliko.
Gal jai dabar labiau pavyks.
O už monstriuką dar kartą ačiū.Galima sakyti,kad prigijo pas mus.Jau ir širdeles valgo pamąstydama, guliašiuko neskanaus pasitaiko.Atneša glostyti galvytę, murkia.Tik dar pilnai neatsipalaiduoja, uodega vis plaka glostoma.Na su laiku viskas bus gerai.Svarbu nesipeša niekas.Taksas irgi pamintas po letena.
Bruknių mūsų kraštuose daug.Mes verdam uogienė, be jokių vaisių.O kaip gaminamas čili -bruknių padažiukas? Būtų įdomu pabandyti.

O katytės vardas ir yra "Katytė"? Bugis koks rimtuolis, rūstuolis

Knygas aš irgi skaitau tik popierines. Kadangi jos yra pakankamai brangus malonumas, tai iš Mickevičiaus bibliotekos po 5 knygas parsitįsiu, po kelių savaičių vėl tiek pat ir t.t. Kol ateina noras pailsėti nuo skaitymo. Tada prasideda mezgimo periodas

Kol sumąsčiau,ką protingo parašius, žiūriu.Sidabrė čia.Ir Bugis ir Katytė Žinoma, junkis prie mūsų, juk škotukų tema užlinkusi.Telpa čia ir mėlyno kraujo katinai ir pamestinukai.
Sidabre, jei dėl anūkų, tai įtariu mes panašaus amžiaus esameAš irgi močiutė.

Diinga o vat fantastinių nemėgstu

Sidabre sveika. Aš irgi be katinų pirmiausia įžiūrėjau kiemo gražumą

o katytė pusiaausytė ar tik taip atrodo?