Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aha, Diinka, dabar užmačiau ir Petuniją pakraštėly. Bet varge, bailiukė, net prie bliūdų bijo prieit... Pas mane kai jų nedaug buvo, tai ji paskutinėmis dienomis jau su visais lygiai prie bliūdų rovėsi, o kad iš rankų kąsnį gautų, tai ir per galvas perlipdavo. :rolleyes:  Pasiimdavo švelniai letenėlėmis man už rankos ir suėsdavo. Tas šėrimas iš rankų buvo didžiausias mano pasiekimas. Tiesa, paskui vėl paspaudus uodegą sprukdavo, jei tik bandydavau glostyt.

Atsakyti
Dinka, apie ką tos knygos? romanai ar tie gyvenimo pamokymai kaip dabar madoje, na iš tų kaip tapti sėkmingu smile.gif

aš bandau surasti įdomių knygų smile.gif bet kai nežinau, tai vis rekomendacijomis pasikliaunu smile.gif
Atsakyti

pamiršau gi ko norėjau paklausti (Beje Busy labaiiii :wub:  atrodo)

dėl knygų gal kas turi (ar žino kur gaut) paskolit, ar parduot

Pike Aprilynne"Sparnai", "Kerai", Apžavai", "Likimai"  

Kerus perskaičiau, nereik, internete niekur nerandu "Likimų"  jei pirkt tai norėtus jau tada visas 3 iš kart

ir beieškodama anų, netyčia radau kad ir  Virpėjimas turi tęsinius, taigi Virpėjimą skaičiau, noriu kitų dviejų

nu žinokit labaiiiiiiiiiiiiii noriu :D

Maggie Stiefvater: 
1. Virpėjimas 
2. Laukimas 
3. Dabar ir visados 

Diinka,o jei rusiškai ir skaityklėj ar planšetėj skaityt? surasčiau  :mirksiukas:

Apryline radau pdf lietuviškai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 rugpjūčio 2017 - 12:26
Tuk tuk tuk... Laba diena,
Ar priimsite ? unsure.gif Čia Katytė ir aš, nulėpausis Bugis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sidabre, sveika su gražumais   :wub:​  Bugis kad rūstus :hihihi:

Atsakyti

V- Rine tai fantastiniai (tiksliau fentazy- "pasakos") romanai

Erendira, ruskai ir dar planšetėj.... sunku, čia jau blogiausiu atveju

Lietuviškai tiks :)   Mestelk nuorodą, nors man labiausia popierinės knygos patinka

Katytė su Bugiu :wub:  ir sodyba.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 28 rugpjūčio 2017 - 12:51

V- Rine tai fantastiniai (tiksliau fentazy- "pasakos") romanai

Rrendira, ruskai ir dar planšetėj.... sunku, čia jau blogiausiu atveju

Lietuviškai tiks :)   Mestelk nuorodą, nors man labiausia popierinės knygos patinka

Katytė su Bugiu :wub:  ir sodyba.....

Nisiunčiau į AŽ.

Na, kai nėra  popierinių, o norisi  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Sveikos, merginos,
Nu, nedrąsu man ir dabar dar pas jus ateiti, jūs visos tokios šaunuolės, o aš vis slapta skaitinėju jūsų pozityvias mintis. Nedrąsu, nes amžius jau toks, kad tik anūkėlius čiūčiuot, bet vienintelė anūkėlė labai toli... unsure.gif
Pyragų kept nemoku, šeimininkaut nemoku, daržo augint nemoku ( kiek ir ko čia man vienai reikia ), tai puoselėju savo katinėlius, savo kiemelį, namelį ant vištos kojelės, dar gėlyčių visokių veisiasi pilni namai, ne, iš tiesų ne tiek daug, bet kad jos labai greitai auga, ir iš vienos - po to jau žiūrėk ir 10-imt turi blink.gif
O pabendrauti kartais smagu, o dar tuos žaismingus katinėlius parodyti, ar į kitus pasižiūrėti ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 28 rugpjūčio 2017 - 12:59

Tikriausia galvojau apie Laimę, tą kur buvo palikta miške :unsure: Parašiau, ir taip negera paliko.

Gal jai dabar labiau pavyks.

O už monstriuką dar kartą ačiū.Galima sakyti,kad prigijo pas mus.Jau ir širdeles valgo pamąstydama, guliašiuko neskanaus pasitaiko.Atneša glostyti galvytę, murkia.Tik dar pilnai neatsipalaiduoja, uodega vis plaka glostoma.Na su laiku viskas bus gerai.Svarbu nesipeša niekas.Taksas irgi pamintas po letena.

Bruknių mūsų kraštuose daug.Mes verdam uogienė, be jokių vaisių.O kaip gaminamas čili -bruknių padažiukas? Būtų įdomu pabandyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugpjūčio 2017 - 13:20
Sveika, Sidabre, drąsiai junkis 4u.gif
O katytės vardas ir yra "Katytė"? Bugis koks rimtuolis, rūstuolis bigsmile.gif

Knygas aš irgi skaitau tik popierines. Kadangi jos yra pakankamai brangus malonumas, tai iš Mickevičiaus bibliotekos po 5 knygas parsitįsiu, po kelių savaičių vėl tiek pat ir t.t. Kol ateina noras pailsėti nuo skaitymo. Tada prasideda mezgimo periodas biggrin.gif
Atsakyti

Kol sumąsčiau,ką protingo parašius, žiūriu.Sidabrė čia.Ir Bugis ir Katytė :wub:Žinoma, junkis prie mūsų, juk škotukų tema užlinkusi.Telpa čia ir mėlyno kraujo katinai ir pamestinukai.

Sidabre, jei dėl anūkų, tai įtariu mes panašaus amžiaus esamedrinks.gifAš irgi močiutė.

Atsakyti
Aš knygų irgi neperku, ir net vaikams esu prisakius kad man jų nedovanotų (na ten dukra sugalvoja "ant progų", nes net kaupti joms neturiu vietos. O beto antrą kartą tikrai neskaityčiau....Knygas skaitau draugų kolegų ir bibliotekos smile.gif tik kad einant į biblioteką reikai žinot ko noriu nes išsirinkt šiaip be plano man sunku smile.gif
Diinga o vat fantastinių nemėgstu smile.gif

Sidabre sveika. Aš irgi be katinų pirmiausia įžiūrėjau kiemo gražumą wub.gif kaip gera turėti savo kiemą.... ir dvikojams gražu ir keturkojams kita gyvenimo kokybė....
o katytė pusiaausytė ar tik taip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 rugpjūčio 2017 - 13:27