Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Och, kokia niūri apsiniaukusi pirmoji rudens diena. Renkasi švininiai debesys ir Rugsėjo Pirmoji gali būti šlapia. Oi, retai tokią dieną ne saulėtą prisimenu.

Lisitėja, ačiū už balioną.
Oi, kaip Zundytei nepasisekė sad.gif Bet gal dar apsipras su naujais gyventojais. Tiksliau, ne kur dings, reiks apsiprasti. O keletą kartų didesnį už save šunį pamačius, ne visiems nervai atlaiko. Net ir žmonėms. Iš kitos pusės-gal karūna ant galvos sumažės, šuneliams normalesnis gyvenimėlis bus.

Bugučio kokia gulėjimo poza hihihi.gif Oi, norėčiau taip dar pamiegoti ir iš namų niekur neiti.

Sagytės Giliuko išraiška visada šypseną išspaudžianti. Ir yra tokių fotogeniškų gyvūnėlių-nieko nedaro, o pasižiūrėjus į juos nepajunti kaip šypsotis pradedi.

Lendu į paradinę suknę ir į ŠVENTĘ
Visoms mamytėms/mokinukėms geros nuotaikos. Didžiulis palaikymas pirmokėliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kolegos ūsuočiai, gal galit paaiškinti, kas per nesąmonė šiandien įvyko? Jau keli mėnesiai kiekvieną rytą ( išskyrus, kai viešėjom pas"auklytę") sukilus didiesiems dvikojams, ramiai sau persikraustydavau i didžiosios dvikojės jauniklės lovą, kur sau ramiai ir šiltai nusnausdavau dar kurį laiką ( mizernas tris- keturias valanadas). O šiandien.. Šiandien ji irgi išlipo iš lovos.. Aš jai ir šiaip ir taip liepiau lįsti atgal po patalais- gi be jos šilumos nelabai malonu gulėti, kol galų gale norėjau nuversti ją į lovą ir drykstelėjau kažkokias "pėdkelnes"- Kas žinor, kas tai per daiktas- nei oda, nei kelnės.. KOKS triukšmas kilo.... Pasirodo jos vienintelės, kurias turėjo. Ir kam tas daiktas ant kojų traukiamas? Juk nepatogu taip vaikščioti, ir plaukai visi suspaudžiami.. gerai, kad didžioji vyriausioji dvikojė turėjo dar vienas .. Visi  dvikojai išėjo . O jaunikliai dar ir po kvietką pasiėmė.. Paaiškinkit, kolegos- čia dabar taip VISADA bus?

pagarbiai

Trišė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 01 rugsėjo 2017 - 08:15

Miela Triše, 

skubu tave nuraminti, kad būtent tokios nesąmonės būna vieną kartą per metus. Paskui kurį laiką tęsiasi blankesnis jų atspindys - be šitiek nervų (dažniausiai) ir cypsmo, bet damiegoti kartu varganas tris valandžikes jau nebepavyksta  :unsure:  Kol neateina ta kažkokia vasara, kurios visi labai laukia (aš juos suprantu, tada būna daug gerų musių, atidaryti langai, galima skaniai miegoti saulėkaitoje).

Bet, žinok, pas mane šiemet išvis nutiko tragedija - mano šeimos jauniklė pradingo VISAI   :unsure: O suaugę dvikojai maža to, kad keliasi kai katinui miegas skaniausias (po naktinės kamuoliukų medžioklės), tai ir patalus suslapsto  :blink: Ir ką, pasakyk man, daryti vargšei katytei?

Nuošidžiai tavo

Bižū

6c2e6f40c04d32c038f5c2ea450dbef388.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 rugsėjo 2017 - 08:42

Negali būūūti.. Dvikojai jaunikliai gali PRADINGTI. VISAI pradingti?????? tai kas tada tave, nabagėlė Bižū, šildo?

Pridėta:

• Priedas  tri.jpg   82,8KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Šiandien mūsų dvikojės jauniklės peliadienis :rolleyes:  (nors, kaži ar ji mėgsta peles, niekad nematėm gaudant :hmm: ) 

6729a78d3e7311310cd29f837e733941421.jpg

Atsakyti

Sveikos

Su rugsejo pirmaja visas mamytes, pedagoges!

Erendira, su sukaktuvem tavo merginą! Kokią gerą dieną pasirinkai :)

Kokie katuuuukai visi gražūs  :wub:​ 

Atsakyti

Gielux, nepasirinkau dienos, išprašė daktarai man vaikę  :D 

Diinka, kukū, ar atvažiuosi?

Atsakyti

"Su peliadieniu ją su peliadieniu ją.. Su pelyčių diena, nors negaudo ji jųųų"  Kita vertus- jei negaudo- nereiškia - kad nemėgsta- gal didieji dvikojai parneša ir į tą didelę baltą šaltą dėžę sudeda.. Jie gi maistą iš ten traukia..

Pridėta:

• Priedas  tr2.jpg   89,44KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Labas rytas suraitytas biggrin.gif

Pas mane darbe tylu, anei žmogaus, anei skambučių. Matyt visi mokyklose biggrin.gif
Taigi, visas su rugsėjo 1-ąja! Vaikus, mokytojus ir tėvelius 4u.gif

Erendira,žaviąją tavo merginą su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turiu draugę, kuri gimė rugsėjo 1ąją, tai pasakojo, kad kai eina gatve su gėlių puokštėm, tai visi galvoja, kad ji yra mokytoja biggrin.gif

Bižū kokia graži nuotrauka, seniai matyta wub.gif

Ta švieselė, kur Aist užrodė, man patiko ir Mėtai turėtų patikti, nes pastoviai žaidžia su saulės zuikučiais. Ačiū už nuorodą.
Atsakyti

Daredi, jei lėksi užsipirkt lazeriuko, prigriebk ir man - užsukčiau  :ax: 

Prisiėmiau darbų ant savo durnos galvos, bandau simuliuot, bet žinau, kad reiks įsijungt nepakeliant galvos  :oh: 

Atsakyti

Sakote rugsėjo 1-oji?Kažkaip jokio įspūdžio nepaliko.

32be116b6bbc.jpgPrisidedu prie sveikinimų Erendiros mergiotei,kokią įdomią dieną gimė.

Seniai matyta Trišė :wub:

Erendira irgi neskūpėjo katinukų nuotraukų :wub:

Užduotį atlikau, radau kačiuką :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 rugsėjo 2017 - 11:05
Erendira, gerai, būtinai nupirksiu. Tik ne šiandien, kitą savaitę užvažiuosiu.
Atsakyti