Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas visoms paskutinę pabėgančios vasaros dienelę. Gerai, kad bent saulutė šypsosi, o ne atsibodę lietūs ant galvos pliaupia. Ta proga šiandien net suknelę užsivilkau.
Kol aš savo nugarytę nuo rugpjūčio 18 d. popinau, kiek visko daug atsitiko. Paskaitydavau, pasidžiaugdavau, bet noro sudalyvauti ir nebuvo kažkaip. Ant kėdės labai skausmingai dar sėdžiu, o pas gydytoją talonas tik rugsėjo 6 d. Tad tenka visokiais tepaliukais nugaros gyvybingumą palaikyti ir kantriai laukti pagerėjimo.

Spurgita su Spurgiukais labai faina šeimynėlė.thumbup.gif Spurgos galvytė tokia gražiai apvali, tikrai lyg spurga. Gaila tik Belutės vargšelės. wub.gif

Sidabrės katuliai kokie išauklėti-nebėga iš kiemo per tvorą pas kaimynus. Matos puikiai eina namų ekonomų pareigas. O pačios Sidabrės šiltu bendravimu esu tiesiog sužavėta. Net negalėčiau įsivaizduoti šį žmogų ką blogo galintį padaryti.

Diinkos kantrybei ir pasiaukojimui katinų reikalui, verta paminklą pastatyti. clap_1.gif Aš tikrai išblūsčiau su tiek kačių, net ir sveikų. O juk dar kiek reik jas pas veterinarus vežioti, namuose slaugyti.

Zunda su Moliuku gal jau ir susiglaudę greit gulės. biggrin.gif

Žaviuosi Grikelio/architekto Stouhendžais 4u.gif

Ainu joks liūts kailinių grožio konkurse nenukonkuruos yahoo.gif

Kingui sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maksimo dėžutės apšvietimo lempos good.gif

O visiems kitiems katams smagių saulėtų vonių paskutinę vasarišką dienelę. vacation1.gif

Vakar sulaukėme balkono stiklinimo meistriukų. Čia paskutinės foto prieš jiems atvykstant.
-Och, gerai saulytė šildo...

vartotojo įkelta nuotrauka

-Leisk, senele, ir man pasidžiaugti.

Atvykus meistrams, drąsioji Nikė tapo Antresoline Nike. Niekada jos palubyje tupinčios nemačiau, bet dabar staigiai užskrido. Taip ir pratupėjo visą darbų laiką.

Bailiūgė Čigonėlė irgi nustebino. Smalsumas buvo didesnis už baimę ir reikėjo vis kontroliuoti meistriukų kiekvieną krustelėjimą. Tad pasirinko strategiškai patogią apžvalgos vietą.

Bet sujudimui pasibaigus bent ramu buvo. Parpė abi visą likusią dieną. Pavargo, vargšelės, nuo neįprastų svečių.

Atsakyti

Erendira - tiks man šeštadienis, jeigu Diinkai tinka  :) 

Evora - popink nugarikę ir sveik  :4u:  o Čigonėlę su Nike sveikinam su balkono įstiklinimu  :D  turės dabar katytės pasiilgintą mėgavimosi balkono malonumais sezoną  :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Pilnas senamiestis sijonuotų vyrų, kaži jie žino, kad rytoj alaus negaus pirkti.  :P 

Evoros merginų rūpesčiai prižiūrint balkono darbus. Mielos kailiniuotosios meškutės.  :wub: 

Spurga tikrai labai daili katė, ir, man rodos, ji mėgaujasi savo šiltu gyvenimu Gielux namuose.  :D Na, tik tą sasyskinę katę reik kažkaip po padu paspaudus laikyti ir tiek.  :rolleyes: Ir teisingai Diinka sako, kol kurmiukai dar tokie statiški, mėgaukitės ramybe ir "nesiparinkit" dėl niekų. Va, kai mažieji išmoks "skraidyt", tada namuose energija tvyros ore. Ir, svarbiausia, kad visa šeimyna sveiki būtų. Nes man tai per nuotaiką ypatingai kerta ligos. Visokie vėmimai, viduriavimai, akių pūliavimai, odos praplikimai su grybo įtarimu, komplikuoti nukirminimai, mistiniai pirmuonys ir t.t.- keliu kepurę prieš Diinkos stiprybę gydant kačių įvairiausius negalavimus ir nepamesti "stogo".  :4u: 

Grikiukas tarp sofos pagalvių taikos anteną iškėlęs- nuostabus katinas.  :wub:  :wub: 

Daredi, tas žibintuvėlis su žuvies formos šviesele atrodo kaip nedidelis lazeriukas. Pirkau zoobazėje Žalgirio gatvėje. Kainavo apie 2,5 euro ( tiksliai nepamenu, 3 eurų nesiekė). Naudojamas vakarais, kai saulė nusileidžia ir į namus ateina rudens tamsa.  :) 

Erendira, dėkui už kvietimą šeštadieniui. Kol kas pažadėti nieko negaliu, nes savaitgalio šeimyniniai planai dar tikslinami. Jei pavyktų, būtinai atlėkčiau.  :4u: 

Atsakyti

Va šitaip tas žaisliukas atrodo, kokių 7 cm ilgio. 

IMG_8295.jpg

Atsakyti

Evora, sveikatos nugarai. Niu gražio balkoninykės tavo labai  :wub: 

Ainu žuviukas koks fainas  :bigsmile: Aist, pratini žvejot?  :mirksiukas: 

Erendira, jei mane neužgrius koks blokas netyč ir rasiu kaip iki taves nusigaut, tai labai noriu  :ax: 

Grikelis kaip visad konstruktorius  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Ta prašme vašara baigėši! 

fc67131402fd3e671b1e97860aa62a54507.jpg

Ryt svarbi diena išleidžiu pirmokę į mokslus :)  Naujas etapas laukia mūsų :)

Atsakyti

Gielux - prigriebsiu aš tave, tu tik iš savo statybų išsiplėšk  :)

Wau, Giliukas pasirodė  :bigsmile: tai geros rytojoj svarbios dienos  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 31 rugpjūčio 2017 - 21:22
[quote=Wild Pearl,2017 08 31, 09:08]
Sidabre smagu, kad prisijunget su katukais prie pokalbių. Esat nuostabūs 4u.gif

Ačiū, Wild Pearl,

Mam, pasakyk, kad man nereikia į mokyklą, a ?

Giliukė kaip pamėgo gamtą ir relaksuoja sau ramybėj ax.gif
Spurgos pamaiviškas veidelis toks nekaltutis, tikriausia džiaugiasi ir šiluma, ir jaukumu, ir sotumu, o dar nuo vaikų kai pasprunka - visa tokioj palaimos būsenoj bigsmile.gif
evoros katytės Nikė su Čigonėle labaaaai gražios wub.gif
Aš nuo nugaros skausmo geriu tokius vaistus xefo ( ui, nežinau, ar teisingai parašiau ? ), man padeda, nuima uždegimą ir skausmą, linkiu greičiau išgyti 4u.gif
Ačiū už tokį gražų atsiliepimą apie mane, bet geriau negirkite, nes visi mes turim pliusų ir minusų, o žmonės, mylintys gyvūnus visi yra geros širdies, aš taip manau smile.gif
Neisiu aš rytoj į mokyklą, o geriau miegosiu va taip drinks_cheers.gif
Atsakyti

Giliukas visa vasara gulėjo ir auginosi kilogramus virsta pamažu į Grikiuka :) 

Uniforma išlyginta batai nublizginti , tortas yra , manau kaip ir pasiruošę :) 

Beje suskaitau viską, melejonas karmos taškų Gielux už Spurgą!  

Labai smagu kad Katyte su Buguciu prisijungė :) 

Tik va vienas neramina dalykas kodėl švyst ir vasaros nebėra  :huh2:​  

Atsakyti

Tik va vienas neramina dalykas kodėl švyst ir vasaros nebėra  :huh2:  

Šiuo atveju, manyčiau, vietoje "švyst" tobulai tinka "pyst". (  pyst – lietuviškas ištiktukas, vartojamas smūgiui žymėti (plg. pykšt) ar netikėtam veiksmui nusakyti (žr. „Lietuvių kalbos žodyną“).  :D 

Gražaus starto, Sagyte, dukrai!  :4u: 

Bugis, kad maivosi.  :wub: 

Labanakt. 

Mes rytoj tradiciškai po mokyklų visi važiuosime į kukurūzų labirintą. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ruduo,kaip visada punktualus.Tik baigėsi kalendorinė vasara, ruduo jau ir čia.Šiandien ypač pasijuto.

Vakar tik viską suskaičiau, rašyti jau nebebuvo jėgų.

Linkiu sėkmės visiems mokinukams, studentams, ypač pirmokiukams. :4u: Atskiras balioniukas dirbančioms pedagoginį darbą(jei tokių yra mūsų tarpe)

Mano mažiukas anūkiukas šiandien bandys keliauti į darželiuką.Gaila labai,atrodo dar toks mažas. :unsure: Vakare bandysim daryti kuklų piknikiuką.

Vakar mano mažoji drąsioji mergytė suklupo lygioje vietoje. Be galo išsigando Seto. :blink:Vakar mama  buvo atvykusi iš kaimuko.Abu labai norėjo susipažinti su Zundyte.Tai mažosios nematė, visą tą laiką pratupėjo po sofa. Aš po darbo svečius išvežiau atgal.Ir dabar matosi labai stresuoja, slankioja prisigūžusi. Pas mane neina pasiglostyti.Net naktį į wc nėjo.O kas blogiausia, aš po savaitės išvyksiu atostogų 10 dienų, mama prižiūrės ūkelį.Nežinau kas bus :unsure:Nesitikėjau to.Ji taip dailiai sutvarkė taksiuką, o šito išsigando. Matyt yra bloga patirtis su dideliais šunimis.
Nu, va pasiguodžiau :blush-anim-cl:

Atsakyti
Labas rytas,
Man tai abu tinka - ir švyst ir pyst , vasaros nemačiau, nepajutau, o jos jau ir nėra blink.gif
Su Rugsėjo 1-ąja visas Mamytes ir jų atžalas 4u.gif
O čia - pirmoji pamoka ir pirmoji užduotis :
Prašome surasti kaaatęęę bigsmile.gif

Vajetau, kaip Zundytės gaila unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 01 rugsėjo 2017 - 06:47