Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, paskutinę blink.gif vasaros dieną 4u.gif Mano daug vasaros rūbų irgi liko nepanešiota..Vis tas "paskui" kišo koją, o dabar "žiū" ir lapai tuoj pagels.. rolleyes.gif Reiks lentynas perrinktiir ilgarankovius rūbus atnaujinti. 4u.gif

Sidabre smagu, kad prisijunget su katukais prie pokalbių. Esat nuostabūs 4u.gif

Apie vorus kalbėjote. Ui..pati bijau jų kaip ir gyvačių, šliužų..Nė už ką nesutikčiau jų palikti kaip "nuomininkų namuose", iš karto "nudobčiau" tongue.gif

Sakote reikia ruoštis Rugsėjo 1-ąjai? Hmm..
vartotojo įkelta nuotrauka
..Juokinat a? biggrin.gif
Tik svajonėse ir "nė pro kur"..

Žuvinukams, statybininkams, dėžučių gyventojams, gėlininkams ir šiaip dar vis poilsiautojams t.t.. LINKĖJIMAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 31 rugpjūčio 2017 - 08:10

Labas rytas  :4u: 

Maksimas dėžutėje :super: Dėžutės katams yra gėris  :rolleyes: 

Sidabre, ne jokių stebuklingų stovėjimo vietų negaminam, trinkelės/kiauri blokeliai, bet MB nori daug ką pats daryti, tai užsitęsia šiek tiek :hihihi: Bugis surikatas gėlininkas  :wub: 

Aist, kaip tik šiandien aš tik apie 20 atsilaisvinu  :unsure: 

Teks mums vasarą išlydėti jau rudens kalendoriuje  :D  Bet palydim, a? na, vis tiek juk rastumėm laiko  :hmm:  :D  Tad, Magnun, užregistravau tavo laisvą grafiką  :4u: 

Vėtriaus kokios nuotraukos  :wub:​ 

Atsakyti
Labas rytas, ačiū už patarimus Traideniui smile.gif Pradėsiu nuo angliuko, o tas Finidiar čia gyvūnų ar žmonių vaistas? ax.gif
Apie nuojautas kalbant, tai Maksimas irgi puikiai jaučia, kai pradedam ruoštis į kaimą arba iš kaimo namo. Įsimontuoja už spintelės po radiatoriumi arba įlenda į fotelio karkasą ir kur neįmanoma jo iškrapštyt. Nors kai ruošiamės kur kitur, kur jam nereikia važiuot, tai drybso atsipalaidavęs ir tik stebi, kaip mes ruošiamės.
Grikio statybos biggrin.gif O jis kažkaip paprašo tų pilių ar kaip?
Ainu koks žaislas, pirmą kartą tokį matau bigsmile.gif
Wild Pearl katuko su šypsena net varduko nežinau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 31 rugpjūčio 2017 - 08:54

Rytem, finidiar gyvūnų vaistinėse. VET1 tikrai yra  :4u: 

Beje, apie traidenius - neseniai kalbėjau su vyruku, kuriam Muką padovanojau - sakė, kad jau ne traidenis. Ir labai išdykęs  :D  na, aš jį iškart įspėjau  :P​ 

Atsakyti
Sveikos.
kiek grožių parodėt..taip gražu skaityt smile.gif

aš vėl darbuose paskendusi. Ir jau pavargusi. Ir dar rugsėjis tas ant nosies. Taip gera būdavo vienai atsikelti, vienai pavalgyti ir vienai išeiti į darbą. be tos skubos, nespėjimų ir raginimų- rengiamės, jau reikia valgyt, jau reikia išeit...jau vėluojaaaaam.....

keista skaityt kad jūsų katinai nenori iš namų eit. maniškė tai kaip tik atvirkščiai - vos mato kad ruošiames kur eit- pirma prie durų ir sėdi- tipo eis ir ji. Na vedamės kartu aišku ne visada...net retokai sakyčiau smile.gif

pradėjo mūsų panelė mus žadint kad nepramiegotume nuo kokių 4. Ateina miaumiau man nosį nulaižo, vyrui...vėl miau miau- ar tikrai dar nereikia jums keltis? biggrin.gif miau miau geriau pagalvokit, kad nepramigtumėt ant krūtinės atsigulsiu ir į akis žiūrėsiu .... nu šiandien tai net miego trūksta dėl jos....

vakar sode abi buvom vakare. Ramuma rudeninė jau tokia...
oi nenoriu kad vasara baigtųsi unsure.gif

čia vakarykštis vaizdelis. ramybę jaučiat...? smile.gif

Atsakyti

Rytem -  taip tas mano statybininkas tiesiog reikalauja kas rytą po namą, vos tik pradedu lovą kloti, prisistato akis blizgindamas ir statyk jam namą nu ir nelieka man nieko kito kaip tik tenkinti jo norus, gerai nors tiek kad nereikalauja kasdien vis kitokio namo o tai man fantazija jau seniai baigėsi su tom jo statybom

Erendira - jep, vasarą galėsim ir rudeniui prasidėjus vis lydėti ir lydėti

Atsakyti

Laba,

Erendira, labaiiiiiiiiiiiii noriu, vis galvoju, o jei savaitgalį ? plyyyyyyz, po darbo niekaip, o dar norėč baseine išsimaudyt? kaip tik neturiu jokių "čiulpynukų" nebent mergas pasiimčiau, aišku jei priimtum  :4u: 

"katės turi stiprią intuityvią nuojautą - faktas" Aiste., taip na kodėl kai atvažiuoja pasiimt katuko, visad dingsta tas , kurio atvažiavo ? :)

Gieliux, kol vaikai ramūs, gali ilsėtis, tikrai nervuoitis teks, kai jau pradės ropinėti, ragaut maistelį, lįst pro narvo tarpus, va tada tikrai bus neramu :4u: 

Lisitėja, smagu, kad namie po truputį įsivyrauja taika...o dėl kačių- šunų santykių, mano Maikutė visad laiko savo pareiga, eidama pro šalį, kepšteltį kuriai panai per veidelį :) ....Ir visai nesvarbu, kad ji pati atėjo į panų kampelį, ėda iš mergų indelio, bet parodyti šuns vietą, katinų pasaulyje.....

Atsakyti

Diinka, nebent šį savaitgalį  :4u:  :4u: 

kitą bus reikalų - šeštadienį išvažiuojamasis balius-festivalis, sekmadienį - Vilniaus maratonas, MB bėgs pusę, būsiu palaikomoji komanda  :D​ 

Atsakyti

Aš jum sakau, ne mano jie! Vienas tos juodai baltos, nes juodaibaltas, o likę rudi, to rudo!

[URL=http://www.part.lt/perziura/bb42dc72e82e3cf9d15ddaa3fe09f3aa748.jpg]bb42dc72e82e3cf9d15ddaa3fe09f3aa748.jpg[/URL]

:D

Atsakyti
V-Rine, mūsiškis iš namų eit tai labai nori, jis tik nemėgsta mašina būti vežamas ir stebuklingai tą pajaučia. Šiaip tik paklausk, ar nori į lauką, tai tekinas atbėga pavadėlio segtis kaip koks šuva. O va kai važiuot, tai ir nėra Maksimo biggrin.gif

Spurga man tokia jaunutė mama atrodo, kaip paauglė prisidirbus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Paskutiniu metu kažkoks baisus tinginys apėmęs "ant rašymo" ax.gif Morališkai aš dar nepasiruošus atsisveikint su vasara. Kaip ir Lisitėja rašė, ne visas sukneles ir sijonus išnešiojau smile.gif

Vakar su pora draugių vasarą palydėjom su alučiu ir nuodėminga, bet žiauriai skania kepta duona su sūriu. O šiandien matau organizuojant palydėtuves su vyneliu biggrin.gif

Visus šlapianosius giriu be išimties 4u.gif

Dar patiko Sidabrės ne tik kaktusų žiedai, ypač tas vėduoklinis, bet ir pačius vazonus. Ir Aist nupirktas naujas Ainu žaislas. Dar nemačiau tokio. Kaži kiek jis kaštuoja?
Atsakyti

Tai, panašu, kad taip ir yra, Rine, jaunutė ta Spurga   :D 

Merginos, tai kas šeštadienį mėgtų pas mane išlydėti vasarą? (nenusigandę iškuisto kiemo ir žalokoko baseino)?

Atsakyti