Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Sidabrė @ 2017 09 03, 17:09)
busycat, kas mane mokė, kad negalima tik skaityti, reikia prisijungti ir bendrauti ?  biggrin.gif Ir gyvūnėlius parodyti - ką jie dabar veikia ????
Žinokit, tai ji, busycat, įkalbino ateiti į katinėlių temą, dar Vilkra ir Lisitėja2  biggrin.gif
Evora, ačiū už visus komplimentus, ir visoms merginoms - ačiū  4u.gif Na, neišpeikėt, nesukritikavot garsiai, tai ir smagu, mes gi močiutės, o norim būti dar jaunos... biggrin.gif
Labai gražūs, kruopštūs mezgimo darbeliai, bet šitų - aš nemoku... mirksiukas.gif
Erodės sekmadieniautojai  ax.gif Ir Jomantas laimingas katinėlius niurkydamas bigsmile.gif
Azu, na saulėta, šilta ten pas jus  smile.gif O su tais gyviais - vaikai sakė, kad kol gyveno bute pirmame aukšte, naktimis po vonią, virtuvę, ir visur šliaužiodavo kas tik nori, brrr, ir kad Anglijoje taip yra - pilna visokių šliužų, brrr blink.gif

Aš balkone auginu Patriką. biggrin.gif mirksiukas.gif Norėjau eit nufotkint, bet jis pasislepia, kai lyja.
Atsakyti
Sidabre, na ismokiau visku ir sedziu daba rami biggrin.gif

Atsakyti

Erendira, puiki zuikytė. 🐰Pasisekė mergaitei, kuri gaus dovanų šią gražuolę. 

Jomantas man labai mielas vaikinukas. 

Saulėta Azu.  :) vorus gerai gaudo katės.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos. Mano Gilė sunegalavo. 😕😕😕 jau pora dienų lyg po kartą paviduriuodavo.  Bet tik po kartą į dieną tai kažkaip nekreipiau daug dėmesio. Šiandien pora kartų suviduriavo ir 17 val išvėmė viską ką valgė 9 val ryte. Mėsa gabaliukais 😮. Tai skrandis gal ??? Naktį bulką pasivogus iš maišelio apgraužę. Bet ten su aguonom sausa tokia  be kokių įdarų tai nemanau kad nuo bulkos. Valgyt neprašo, guli, matosi kad negera....  sukišau angliuką. Ką dar man padaryt ? Ai vyras sakė ryte kai į balkoną lauko išleido ji kažką suėdė. Ėdamo nieko ten nėr tai gali būt kokį vabalą pasigavo.  Nu. Gaila katytės. Kiek pamenu dabar ant sausiukų palaikyt kažkiek laiko ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 rugsėjo 2017 - 17:55
QUOTE(busycat @ 2017 09 03, 17:48)
Sidabre, na ismokiau visku ir sedziu daba rami biggrin.gif

Gudruolė assa.gif
Parodysiu barjerus, kurių mano katinėliai neįveikia, ir net nebando, per tvorą irgi nebando bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

V-Rine, tai dabar reikėtų laukti, žiūrėti, kas bus toliau, jeigu išsivėmė - čia irgi neblogai, aišku, stebėti būseną, sausiukai gali būti, vanduo - būtinai, nieko kito neduoti unsure.gif
Atsakyti

Erodes katinynas  :wub: 

Aist zinau kad gaudo, ale MB nenori, o drauge sake iseis is darbo susides mano katinus ir i svecius atvaziuos..... 

ir siaipsau

16ba2707b68e.jpge836a3241990.jpgaec1f73fff05.jpgf2fb0822619c.jpgd24e9ecef8b2.jpg

Atsakyti
Kaip aš pasilgčiau tokių gražuolių, kaip Azu katinai ... ax.gif
Atsakyti

Ačiū, merginos už gerą žodį kiškei  :4u:

Evora, ačiū už idėjas. Daba lauksiu kol vėl nagai paniš  :rolleyes:

Sekmiaudienis  :D 

87250480affba79a509adc02e4c712cb739.jpg

Atsakyti

Merginos gal kuri buvote sitame filme? [url="http://www.tiketa.lt/LT/kedi__slaptas_kaciu_gyvenimas_skalvija_17152"]http://www.tiketa.lt/LT/kedi__slaptas_kaciu_gyvenimas_skalvija_17152[/url] Paziurejus anonsa atrodo lyg neblogas :) Galvoju gal apsilankyti :) CIA anonsas : https://m.youtube.co...h?v=B1tq7CymQoA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 03 rugsėjo 2017 - 18:53
Azucena, koks gražuolis ugninis tavo katinas-mano silpnybė tokie.
O vorų tuose kraštuose tikrai gausu. Sūnus nors ir dvimetrinis, bet žiauriai jų nemėgsta, net bijo. Pirmais metais Koventryje namo antrame aukšte gyvendamas, pastoviai su jais kariavo. Pagrindinis ginklas buvo tapkė, bet paskui išgudrėjo ir stiklainiu užvožęs per langą vėl lauk ištrenkdavo. Ypač visokie voragyviai aktyviai braunas į namus prieš rudens vėsesnius orus.

Aš asmeniškai balkone vorų netoleruoju. Bet prie penkiaaukščio gėlyne turiu driežiuką sprindžio ilgio. Kai saulė kepina išlenda ir ant akmenų kaitinasi. Dar ten varlikių netrūksta ir vėlai vakare ežys vaikšto. Esu naktį mačiusi ir su mažais ežiukais kursuojantį.

Gėlynas.

Sidabre,, kažkokie nesportiški tavo katinai, kad tokia tvora sulaiko. Arba labai namus brangina.

Gilytei sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei vėmė , viduriavo, tai nieko baisaus, kad neėda. Pagulės ir atsigaus. Žiūrėk, ryt ir pradės prie dubenėlio revizuoti.

Busycat ačiū už pagyras aciuks.gif
Atsakyti

Prasta foto, bet esmę eis suprasti 

Priedas  _20170903_203248.JPG   896,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 09 03, 20:13)
Sidabre,, kažkokie nesportiški tavo katinai, kad tokia tvora sulaiko. Arba labai namus brangina.

Na taip , tikrai nesportiški - čia gi škotukas bigsmile.gif , o Katytė - už kompaniją bigsmile.gif
Sakyčiau, kažkiek ir supranta, nes nuo tos tvorelės tenka ir atšokti, kai koks kaimynas su dobermanu arba aviganiu pražygiuoja ....Ir mašinos lekia...
Supranta katinėliai, kad tik šioje pusėje saugu, Katelė buvo išėjusi anksčiau, tada palieku tarpą, ir ji grįžta, dabar per šituos rėmelius jau ir neišeina biggrin.gif
Evora, gėlynas labai gražus, daug žiedų spalvų ir iškarto daugiabutį puošia ax.gif
Apie vorus ir kitus gyventojus - man, kaip atėjusiai iš buto, tai labai nepriimtina, kad tie gyventojai lenda į mano namus blink.gif Na, voriukus tai tik išmetu, aplink namą su šepečiu voratinklius nuvalau, o štai sraigės - renku ir naikinu, nes viską, ką aš sodinu, jos graužia ir naikina, todėl ir augalai pas mane - spygliuočiai, krūmeliai kietais lapais, levandos, kad ir savotiškai kvepiantis diemedis, mėtos darže auga - jokie kvapai jų nebaido, gvazdikėlius tiesiog nukanda, žiedo galvutė lūžta, kitais metais ir galinga chemija apsirūpinsiu, o jau mačiau naktimis ir ispaniškuosius šliužus - virš 10 cm, naudoju negailestingas kovos priemones, ir kiemas užtat pas mane šluojamas ir grėbstomas kasdien...Čia jeigu kam neįdomu skaityti, tai norėjau tiesiog supažindinti mergaites, besistatančias namus, kad gyvenimas gamtoje, na, būna ir su iššūkiais ... biggrin.gif
Atsakyti