QUOTE(evora @ 2017 09 03, 20:13)
Sidabre,, kažkokie nesportiški tavo katinai, kad tokia tvora sulaiko. Arba labai namus brangina.
Na taip , tikrai nesportiški - čia gi škotukas

, o Katytė - už kompaniją
Sakyčiau, kažkiek ir supranta, nes nuo tos tvorelės tenka ir atšokti, kai koks kaimynas su dobermanu arba aviganiu pražygiuoja ....Ir mašinos lekia...
Supranta katinėliai, kad tik šioje pusėje saugu, Katelė buvo išėjusi anksčiau, tada palieku tarpą, ir ji grįžta, dabar per šituos rėmelius jau ir neišeina
Evora, gėlynas labai gražus, daug žiedų spalvų ir iškarto daugiabutį puošia
Apie vorus ir kitus gyventojus - man, kaip atėjusiai iš buto, tai labai nepriimtina, kad tie gyventojai lenda į mano namus

Na, voriukus tai tik išmetu, aplink namą su šepečiu voratinklius nuvalau, o štai sraigės - renku ir naikinu, nes viską, ką aš sodinu, jos graužia ir naikina, todėl ir augalai pas mane - spygliuočiai, krūmeliai kietais lapais, levandos, kad ir savotiškai kvepiantis diemedis, mėtos darže auga - jokie kvapai jų nebaido, gvazdikėlius tiesiog nukanda, žiedo galvutė lūžta, kitais metais ir galinga chemija apsirūpinsiu, o jau mačiau naktimis ir ispaniškuosius šliužus - virš 10 cm, naudoju negailestingas kovos priemones, ir kiemas užtat pas mane šluojamas ir grėbstomas kasdien...Čia jeigu kam neįdomu skaityti, tai norėjau tiesiog supažindinti mergaites, besistatančias namus, kad gyvenimas gamtoje, na, būna ir su iššūkiais ...