Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. Vakar buvom su bendradarbiais paplaukioti vandenlentėm. Tai šiandien raiša :oh: . Bet ne tai, kad plaukiant kažką pasidariau, o dėl to, kad po visko, persirenginėjant taip kaliau su koją į suoliuko kraštą, kad puse piršto mėlynas ir baisiai skauda :(

Gielux, jau kokie pypliai ūgtelėję.. tuoj prasidės visas fainumas :D

Atsakyti
Labas rytas,
Kodėl nėra Grikučio su nauju nameliu ?
gelux mažylis prisimerkęs pasaulį jau stebi bigsmile.gif
Zundytės kelionės nuotraukas buvo smagu žiūrėti - gražiausios bažnyčios smile.gif
Lapyna jau turi auklę iš anksto biggrin.gif
Lisitėja2, ar važiuosi kažkur atostogauti ? g.gif
Azu, - graži jauna sportiška moteris, ir dietinasi, čia gal kad MB pakankinti ? biggrin.gif
Kažkaip mažėja čia lankytojų temoje unsure.gif Evora nieko nebesako, o senbuvės irgi mažai bekalba, kodėl taip ? unsure.gif
O Šponkiukas vis spėja traumų prisirinkti, tikriausia, jau tapo įpročiu ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 07 rugsėjo 2017 - 08:04

Sidabre, nu panašiai, panašiai. aš dažnai kažką nusimušu. Ranką jau peršvietė, tai kaulinių pakitimų nėra. Dabar spėju galiu koją šviesti.. Bet nu turbūt nėra tikslo, jei ir skilo, tai tikrai į gipsą nedės. 

Atsakyti
labas rytas, o pusrytukams šiandie kas ? liepė mandagiai sėdėt ir laukt. nu ir sėdžiu....

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau koks didelis rūkas buvo ryte, visa gyvenvietė paskendusi rūke. Vos radau savo darbovietę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet tai tikrai kur visos pradingę, Grikelio ir vakar nebuvo su namuku, Busy nesirodo. Beveik visos senbuvės kažkur prapuolė. Vidam tik skaito , bet nieko nerašo apie Nikitą, Vėtra prapuolė.
Kaip liūdna verysad.gif Gal kur FB visos sėdit.

Zundyte ir vėl smagu buvo pakeliaut. Gielux koks spurgiukas mažiukas wub.gif Šponkiuk 4u.gif , kad neskaudėtų. Sidabre gaila buvo to juodo katinėlio , aš irgi sekiau jo istoriją, bet taip jau nutiko ir nieko čia nepakeisi.
Vakar kalendoriuje radau tokių visai neblogų minčių: Jeigu gyvenimas tau duoda citriną, išspausk iš jos visą limonadą! arba Gyventi- tai ne laukti , kol audra praeis, o mokytis šokti lietuje.
Tad spaudžiam limonadą ir šokam lietuje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Friskė

Atsakyti

Trumpos bus mano atostogėlės, tik savaitėlė.Važiuosim į Birštoną, į Eglę.Druskininkai jau ištyrinėtas kraštas, dabar reikia pažiūrėti kaip Birštonas atrodo. :lol:

Dirba mergaitės, vaikučiai į mokyklas reikia išleisti.Nėra laiko balbatuoti. :rolleyes:

Evora dirba pedagoginį darbą, o ten mokykloje apkrova dideliausia.Matyt darbais apsivertusi.

Solidarizuojuosi su Šponkučiu :4u: Aš irgi visada susidaužiusi, pasidabinusi mėlynėmis.Va ir dabar kojos kaip bomžės :blink: Tai kaip aš suknią vilksiuos? :blink:Kaip į baseiną eisiu?

Atsakyti

Šponkiau, aš irgi sugebu tokiose situacijose susilaužyt sau ką nors. Sakau, būčiau apsidraudus, tai jau atsipirkčiau :D  kažkada nykštį susimarmolinau su durelėm, tai ėjau pas chirurgą tik dėl nago, nes išsigandau. Peršvietė, rado senų traumų :D  bet tai net nykštį sigipsavo tik dėl to, kad sakè nu tu pavarai, gal geriau sugipsuojam, kad ko neprisidirbtum :)

Apie kojas net nekalbu. Aisku kai du kaulus susilaužiau, tai net šriubais susuko :D Bet gal tu visgi persišviesk, čia aš iš savo durnos patirties sakau, nes turiu vieną skilimą kreivokai suaugusį.

Atsakyti
Labas rytas ar diena 4u.gif

Zundytei ačiū už fotoreportažą 4u.gif Labaiiii mėgstu keliones wub.gif

Duokit gi Gilei pusryčių biggrin.gif

Kaip ir kitos, pasigedau kasrytinio Grikio namo. Kur jis???

Gielux kūdikiai jau prakutę kažkiek wub.gif

Sveikatos Spurgai ir Šponkiuko kojai 4u.gif

Gal kas norit ką pirkti iš pet24, yra šiandien kodas MINUS10 nuo 39 Eur, Maksimas tai jau apipirktas mėnesiui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės

Aš viską skaitau, bet namie visokių problemėlių yra, tai nuotaikos nėra, todėl tyliai sėdžiu ir nieko nerašau ax.gif

Gielux, koks spurgiukas wub.gif Jau gerokai paaugę, bet vis tieks dar kleckutis biggrin.gif

Šponkuti, na ir sugebėjimai tavo blink.gif Tu traumatologų draugė biggrin.gif Gal tikrai reikia peršviesti, dėl šventos ramybės?

Pakikenau iš Gilės pusryčių laukimo biggrin.gif Šitaip pavyzdingai laukia, o ant stalo nieekooo blink.gif

Rariuk, kokios geros mintys bigsmile.gif
Atsakyti
Aš Zundytės nuotraukas žiūrėdama galvoju- va kokie tualetai faini, palyginus su kita aplinka (na dėl tvarkos). Paskui skaitau- kad klausyklos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labukas,

užjaučiu dėl traumų   :4u:  ir tikrai sakau - apsidrauskit, baigsit žaloti save  :mirksiukas: 

Gilė  :essen: 

Atsakyti
Labas, rytas 4u.gif

As irgi skaitau 4u.gif Siaip ar taip vistiek dalyvauju biggrin.gif
Atsakyti