Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Visi Bugiai matyt išpindėję :D Mano Bugi irgi princesė prie bliūdo. Tai šiam momentui konservų jai ir nekliūna :D bet užtat RC kitten vagia nesigėdydama.

Atsakyti
Ne, evora, negaliu pykti ant savo katinėlių unsure.gif
Juk tas mano Bugutis - ir taip visas liūdesio portretas, su tom savo nuleistom ausytėm jis man kaip našlaitis pamestinukas, o įsižeidęs nekerštauja, tik dar labiau nuliūsta, o jeigu jau ko prašo - tai tas miau iš pačių širdies gelmių, ir išplėstos gintarinės akys ax.gif
Buvau supykusi ant Katytės, kartą nepalikau pravertų langų, nuo šilumos 2-ame aukšte karšta, atidariau miegamojo langą, o po juo - sandėliuko ir katilinės stogas. Žinojau, kad negalima plačiau atidarinėti, bet... Ir ką gi, Katytė strykt ant stogo, lietus lyja, stogas šlapias, katė ant stogo krašto verkia, o jau 1-a val. nakties. Kviečiu atgal - neina. Katės gelbėjimo operacija užtruko apie val.,ėjau į lauką su chalatu, lipau ant dvimetrinių kopėčių, bandžiau visaip, kol pasisekė pastačius kėdę už lango, prisivilioti, kad užšoktų ant kėfės, o po to atgal ant palangės, ir tai - vos užšoko, slysta ant stogo...Sakiau, aš ją prilupsiu nežinau kaip, o kai katę jau paėmiau nuo palangės, apkabinau, priglaudžiau, sakau, Katyte tu mano mažoji, kvailute, ir kam tu šokai biggrin.gif
Ta proga - ir stoglangį išmokau atidaryti, kad 2-as aukštas neįkaistų, ten jau nieks nepasiekia bigsmile.gif
Šponkiuk - čia škotukų lėtumas ir nevalgumas mano Bugiui atsiliepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 07 rugsėjo 2017 - 13:40

Oho, tai kalbų pavarėte :oh:

Busy, su savo šobla pasirodė :4u:

Susitvarkiau nagus, ragus ir kanopas, keliausiu prie viryklės, reikia ką nors sukurti iš pomidorų.Gal aštrų padažą padarysiu :flirt2:

Mirštanti gulbė, paragavusi konservukų.Kaina, beveik kiek aš už savo valgomą tuną moku, o va panelei nepatiko.Ir širdelės nebeskanu.

Greitai persiorentavo į naminę katę. :blink:

8fa4726d8167.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 rugsėjo 2017 - 13:51
Zundyte, o tie tašiokai brangūs buvo? nu jezusmarija kad gražūs biggrin.gif biggrin.gif ką šiaip nusipirkai gero? kaip ten kainos su mūsų pinigine?
Atsakyti

Busy kompanija kaip visada nepakartojama. :)

Katytės naktiniai nuotykiai :oh: :D

Zunda nukankinta konservais :hihihi:

O mano kailiukai buvo išleisti pasiganyti ir pasimėgauti gražia diena:

Priedas  IMG_3938s.jpg   765,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif ,

QUOTE(busycat @ 2017 09 07, 10:48)
As irgi skaitau  4u.gif Siaip ar taip vistiek dalyvauju biggrin.gif

Aš irgi vis skaitau biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(evora @ 2017 09 07, 12:03)
Nuotaikos nebuvimas jau kelios dienos gyvent trukdo. Ir vis per tą nelemtą balkono atnaujinimą. Nu, pribaigs mane tas balkonas. Niekad nemaniau, kad tiek reiks vargti lyg didžiausią buto remontą pradėjus.

console.gif Labai laukiu tavo balkono užbaigimo mirksiukas.gif (žinau tave iš akvariumų temos smile.gif )labai noriu pamatyt kaktusų kolekciją,kaip viskas atrodys balkone bigsmile.gif Sėkmės ir kantrybės,linkiu,kad kuo greičiau pasibaigtų remontai ir su tuo susiję rūpesčiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 07 rugsėjo 2017 - 18:54

Skaitytojos, jūs :rolleyes:Reikia bendrauti, nuotraukas dėti.Juk dėl to čia ir bazuojamės.

Lapyna,pagal foto labai graži diena pas jus buvo, beveik saulėta :ax:

O pas mus saulės nėra, ir nebus.Bent jau taip gismeteo rodo.

Evora, balkoną tvarkeisi per firmą? Nenusileisk, reikalauk kad viskas būtų čiki čiki.Ir garantiją dar turėtų duoti.

O kodėl kaktusus nešioji iš mokyklos?Jie ten vasarojo?

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

viską sąžiningai suskaičiau, tik darbe labai užsivertusi o ir SM telefone striginėja o gal telefonas visai sulėtėjo tai nelabai ir turėjau kantrybės laukti kol pasikraus, kad kokią nuotrauką įkelti. Grikis taip pat šiomis dienomis statybinių įdomybių nestatė, tenkinosi paprastomis palapinėmis  :D  

Visus pūkius labai labai giriu  :4u: 

Įsiminė mažosios Zundytės skirtumas iki ir po  :D  tikrai puošni naminė karalienė pasidarė  :wub: 

Didžiosios Zundytės pasakojimas tikra atgaiva, ačiū  :4u:  :4u: 

Mažasis liūts labai mielas ir Gielux - lauksime žinių šeštadienį dėl Spurgos  :4u: 

Sidabrės grybų grobis visai neblogas  :) 

Atsakyti

Sveikos, skaitytojos ir rašytojos.  :4u: 

Visų pirma, Gielux, laikykis. Tu gali. Mažiukai auga, fainėja, kad tik Spurga pasveiktų.  :4u: 

Evora, sėkmės balkono statybose.  :4u: 

Lapyna, linkėjimai dideliausi Tavo pilvui!  :wub: O kaip Zaizos žandikaulis?

Atsakyti
Parsivežiau savo ligoniuką 3-ims dienoms pasisvečiuoti, grybai bus suvalgyti smile.gif
O aš dabar dirbsiu virėja, kepėja, skalbėja, namų tvarkytoja ir daktare doh.gif
O jau nuo pirmadienio - atostogos baigėsi pagr.darbe, tad teks žygiuoti unsure.gif
Ir kaip greit geri dalykai baigiasi ... unsure.gif
Nu biškį pasiguodžiau, bus ramiau viską įveikti smile.gif
Atsakyti

Sidabre, koks ligoniukas svečiuosis? Ir, jei ne paslaptis, kokioje sferoje darbuojiesi?

Atsakyti
Aist, aš tai dirbu vyr.buh. O ligonis - man pats brangiausias žmogus, prižiūrėjau 12 m. aš pati, bet jau širdelė stipriai streikuoja, ir aplamai sveikatytė šiaip sau, Apgyvendinau, kad paskui jisai neliktų visai be paramos, lankau kas savaitę, bent kartą per mėnesį parsivežu namo, o jo liga, tai geriau viešai nesakyti unsure.gif
Bet jis netiki ir nesupranta, kodėl privalo gerti vaistus... unsure.gif
Atsakyti