Visi Bugiai matyt išpindėję Mano Bugi irgi princesė prie bliūdo. Tai šiam momentui konservų jai ir nekliūna
bet užtat RC kitten vagia nesigėdydama.

Juk tas mano Bugutis - ir taip visas liūdesio portretas, su tom savo nuleistom ausytėm jis man kaip našlaitis pamestinukas, o įsižeidęs nekerštauja, tik dar labiau nuliūsta, o jeigu jau ko prašo - tai tas miau iš pačių širdies gelmių, ir išplėstos gintarinės akys

Buvau supykusi ant Katytės, kartą nepalikau pravertų langų, nuo šilumos 2-ame aukšte karšta, atidariau miegamojo langą, o po juo - sandėliuko ir katilinės stogas. Žinojau, kad negalima plačiau atidarinėti, bet... Ir ką gi, Katytė strykt ant stogo, lietus lyja, stogas šlapias, katė ant stogo krašto verkia, o jau 1-a val. nakties. Kviečiu atgal - neina. Katės gelbėjimo operacija užtruko apie val.,ėjau į lauką su chalatu, lipau ant dvimetrinių kopėčių, bandžiau visaip, kol pasisekė pastačius kėdę už lango, prisivilioti, kad užšoktų ant kėfės, o po to atgal ant palangės, ir tai - vos užšoko, slysta ant stogo...Sakiau, aš ją prilupsiu nežinau kaip, o kai katę jau paėmiau nuo palangės, apkabinau, priglaudžiau, sakau, Katyte tu mano mažoji, kvailute, ir kam tu šokai

Ta proga - ir stoglangį išmokau atidaryti, kad 2-as aukštas neįkaistų, ten jau nieks nepasiekia

Šponkiuk - čia škotukų lėtumas ir nevalgumas mano Bugiui atsiliepia

Oho, tai kalbų pavarėte
Busy, su savo šobla pasirodė
Susitvarkiau nagus, ragus ir kanopas, keliausiu prie viryklės, reikia ką nors sukurti iš pomidorų.Gal aštrų padažą padarysiu
Mirštanti gulbė, paragavusi konservukų.Kaina, beveik kiek aš už savo valgomą tuną moku, o va panelei nepatiko.Ir širdelės nebeskanu.
Greitai persiorentavo į naminę katę.
Busy kompanija kaip visada nepakartojama.
Katytės naktiniai nuotykiai
Zunda nukankinta konservais
O mano kailiukai buvo išleisti pasiganyti ir pasimėgauti gražia diena:
IMG_3938s.jpg 765,06KB
0 Parsiųsta kartų

Aš irgi vis skaitau

Skaitytojos, jūs :rolleyes:Reikia bendrauti, nuotraukas dėti.Juk dėl to čia ir bazuojamės.
Lapyna,pagal foto labai graži diena pas jus buvo, beveik saulėta
O pas mus saulės nėra, ir nebus.Bent jau taip gismeteo rodo.
Evora, balkoną tvarkeisi per firmą? Nenusileisk, reikalauk kad viskas būtų čiki čiki.Ir garantiją dar turėtų duoti.
O kodėl kaktusus nešioji iš mokyklos?Jie ten vasarojo?
Sveikutės
viską sąžiningai suskaičiau, tik darbe labai užsivertusi o ir SM telefone striginėja o gal telefonas visai sulėtėjo tai nelabai ir turėjau kantrybės laukti kol pasikraus, kad kokią nuotrauką įkelti. Grikis taip pat šiomis dienomis statybinių įdomybių nestatė, tenkinosi paprastomis palapinėmis
Visus pūkius labai labai giriu
Įsiminė mažosios Zundytės skirtumas iki ir po tikrai puošni naminė karalienė pasidarė
Didžiosios Zundytės pasakojimas tikra atgaiva, ačiū
Mažasis liūts labai mielas ir Gielux - lauksime žinių šeštadienį dėl Spurgos
Sidabrės grybų grobis visai neblogas
Sveikos, skaitytojos ir rašytojos.
Visų pirma, Gielux, laikykis. Tu gali. Mažiukai auga, fainėja, kad tik Spurga pasveiktų.
Evora, sėkmės balkono statybose.
Lapyna, linkėjimai dideliausi Tavo pilvui! O kaip Zaizos žandikaulis?

O aš dabar dirbsiu virėja, kepėja, skalbėja, namų tvarkytoja ir daktare

O jau nuo pirmadienio - atostogos baigėsi pagr.darbe, tad teks žygiuoti

Ir kaip greit geri dalykai baigiasi ...

Nu biškį pasiguodžiau, bus ramiau viską įveikti

Sidabre, koks ligoniukas svečiuosis? Ir, jei ne paslaptis, kokioje sferoje darbuojiesi?

Bet jis netiki ir nesupranta, kodėl privalo gerti vaistus...