Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

vartotojo įkelta nuotrauka

-Tai mane šiandien apkalbėjot? Nu, nu...prisikalbėsit...

Lisitėja, tvarkiausi per firmą, dar nemauroju, bet yra ten konfliktiška mergelė, kuri moka iš pusiausvyros išvesti. Jau vieną kartą išsprūdo man,,...jei nesulauksiu šį kartą, geruoju nesibaigs". Atsakymas: ,,Tik negąsdinkit." ir atsijungė.
Bus matyt.
Iš darbo augalus tempiu namo, nes visi turi būti sutalpinti balkone. Kabinete lieka tik maža dalis ant palangių, rašomojo stalo kaip puošmena. Toks ir buvo idėjinis balkono planas-sukulentariumas.

Sidabre, kažkodėl man šviečias, kad dirbi buhaltere. Ar pataikiau?

Žydryne, dažnai matau tave skaitančią/stebinčią. Atsimenu ir tavo nuostabų akvuką su skaliarais ir diskusais. Kaktusai laukiantys balkono spec. tau:

Visiems ilgauodegiams ir striukeuodegei Ainu, pakasiukai prieš miegelį wub.gif
Papildyta:
Va, čia tai pataikiau yahoo.gif Kol rašiau apie Sidabrę buhalterę ir pati prisipažino.
Nu, kokia aš ekstrasensė assa.gif
Atsakyti

Laba vakarėli,nuotraukų šiandien vėl neįdėjaukitkuom galva užgrūsta,rytoj pasistengsiu..

Evora ,man tai vis klausimas kirba ,dėl to balkono su kaktusais ,- o tai kaktusai nesušals balkone per žiemą? Ar tu ten su šildymu balkoną darysi?Nes pvz pas mane balkonas apšiltintas(aišku ne šiuolaikiškai) tai jei stipriai šąla ,tai balkone irgi minusinė temperatūra ,gal 8-10 laipsnių tik šilčiau

Visų katinėliai nuostabūs - giriu kiekvieną atskirai  ir visus kartu :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas vakaras,

Na Evoros kaktusynas tai :blink:  :blink:  :blink:

O kaip Zaizos žandikaulis?

Net nežinau kaip pasakyti... Kreivas šleivas, bet lyg neblogėja. Už savaitės-kitos reikės vėl nuvežti rentgenui. Mane dar truputį neramina jos traškanti koja ir šlubavimas. :unsure:  Bet visumoj jaučiasi ji neblogai, gerai ėda, gerai į wc eina, net padūksta kartais su Mika. Šįryt abi per mane šokinėjo, į užuolaidas vėlėsi ir ant grindų raičiojosi. :)

Sakai, tavo jaunikliui šitas guoliukas jau per mažas? Man tai kaip tik :)

Priedas  IMG_3943s.jpg   381,61KB   0 Parsiųsta kartų

(Atsiprašau už aplinką, veiksmas vyksta neremontuotame rūsy)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 rugsėjo 2017 - 22:29
QUOTE(zundyte @ 2017 09 07, 23:16)
<p>Laba vakarėli,nuotraukų šiandien vėl neįdėjaukitkuom galva užgrūsta,rytoj pasistengsiu..
</p><p>Evora ,man tai vis klausimas kirba ,dėl to balkono su kaktusais ,- o tai kaktusai nesušals balkone per žiemą? Ar tu ten su šildymu balkoną darysi?Nes pvz pas mane balkonas apšiltintas(aišku ne šiuolaikiškai) tai jei stipriai šąla ,tai balkone irgi minusinė temperatūra ,gal 8-10 laipsnių tik šilčiau
</p><p></p><p>Visų katinėliai nuostabūs - giriu kiekvieną atskirai  ir visus kartu wub.gif  wub.gif​ <b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

Sukulentams turi būti žiemą apie +10 laipsniukų. Gali būti ir 0, bet ne savaitėm. Jei lauke bus didieji šalčiai -20-25-turiu gerą tepalinį radiatorių/šildytuvą-įmesiu.
Atsakyti

Oho, kiek Evora spygliuotų augina.  :blink: iš karto aišku, kad gėlės ją myli.  :) 

Aš šiandien pinigų medį persodinau. Kažkoks pakrypęs pasukęs gavosi. Ai, gal išgyvens. Nemoku aš gėlių  prižiūrėti. Na, balkoninės vasaros sezonu gerai auga. O namie tai tik keli kaktusiukai, orchidėjos ir tas minėtas pinigų medis. Balkoninės šiųmetės :

IMG_7750.jpg

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 09 08, 00:30)
<p>Oho, kiek Evora spygliuotų augina.  blink.gif iš karto aišku, kad gėlės ją myli.  smile.gif </p><p>Aš šiandien pinigų medį persodinau. Kažkoks pakrypęs pasukęs gavosi. Ai, gal išgyvens. Nemoku aš gėlių  prižiūrėti. Na, balkoninės vasaros sezonu gerai auga. O namie tai tik keli kaktusiukai, orchidėjos ir tas minėtas pinigų medis. Balkoninės šiųmetės :

Labai gražus balkono apželdinimas.
Pinigų medis labai išsivarto į visas puses, jei jis Zamiokulkas. Ir dar labai greitai jo bulvikės pūna perlaisčius, tai atsargiai dabar su vandeniu. Juo labiau, kad orai šaltoki, tiek daug lieti ir nereikia.
Atsakyti

Labas rytas :4u: Jau penktadienis, o rytoj nereikia į darbą :bis Nuo pirmadienio pradedu mini atostogėlesgirl_dance.gif

Sidabre, tau palaikymo :4u: , žinau ką tai reiškia,savu kailiu esu tai patyrusi.Tik ne tokį ilgą laiką teko slaugyti.Sveikatos tau, ir tik sveikatos. :4u:

Evora, su tokiomis panelėmis labai paprasta.Jei pradeda nemandagiai šnekėti, skambini tiesiai direktoriui.Manau pas jus tik padalinys, generalinė būstinė Vilniuje.Tai va ir suki generaliniam.O jei įmanoma, reikia įrašyti pokalbį.O dar yra vartotojų gynimo asociacija, ar kažkas panašaus.Už tokius pokštus galima gerą vėją pakelti.Pinigus ima gerus, tai tegul ir dirba padoriai.

Kaktusynas, tai pritrenkiantis.Kiek pas tave rūšių?Įspūdinga kolekcija :wub:

Aist, labai puikus terasinis gėlynas :4u: O dar vaidini nemokančią augalų puoselėti.

Gero penktadienio visiems :4u: Ligoniukams- sveikatos, juos slaugantiems- kantrybės :4u:

Viskas lekiu darbelin.

Atsakyti

Labas rytas,

pasiėmiau atostogų 3 d.... nu niekaip nesigauna, šiandien jau darbe....suvėlė visus planus...tikiuosi pirmadienį atostogausiu , :) einu pasižiūrėt kuom gyvenat, nes aš vėl katinaios, vėl pilni namai mažiukų...

Atsakyti
Sidabre palaikymo balionas tau 4u.gif Na ir sveika kolega, pastebejau kad katininku tarpe nemazai buhalteriu biggrin.gif

Lapynos Tytei sveikatos kuo didziausios 4u.gif

Labai grazus jusu kaktusai ir geles. As irgi labai megstu geles, bet laukines geles ypac vazonuose kazkodel pas mane prastai laikosi, gal gelininke esu prasta, bet va kambarines kuo puikiausiai. Turiu viena tokia stebuklinga vienmete gelyte, kuri gausiai zydy visa vasara, kabo prie virtuves lango, praktiskai ant saules, prasosi daug laistoma. Kai gryzau vasara po savaites atostogu namo, radau absoliutu dziuvesi, nei geliu, nei lapu, MB pamirso palieti. Nu vsio galvojau, reiktu mesti lauka, nes apdziuvusi gerokai, bet kazkaip paemiau paliejau, jeetau, atsigavo per kokias keturias dienas, subujojo vel, ziedais apsikrove vel. Nu stebuklas kazkoks. Bet jau eina i pabaiga jos gyvenimas. Ziedu belike tik vienoje geles puseje ir tai jau skystai biggrin.gif

Sponkiaus nama FB maciau, grazus, gerai darbai eina bigsmile.gif

Vetra visai neseniai kalbinau, bet nieko neatrase. Matyt isgyvena sunku perioda vis dar.

Diinka, kita men vel padesiu trupineliu 4u.gif

Visoms geros dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 rugsėjo 2017 - 07:34

Labas rytas

Ar ne per mažą namą šiandien pasistačiau?

20170908_061411.jpg

Gal geriau paltuką pasimatuosiu, ruduo kaip ne kaip jau

20170908_061620.jpg

20170908_061641.jpg

Atsakyti
Jetau, mamka, nematai kad kojos is po stogo styro, statyk antru aukstu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ačiū, Lisitėja2, ačiū busycat, už supratingumą ir palaikymą aciuks.gif
Tikrai, busycat, myli buhalteriai tuos katiniukus ax.gif
Gražūs evoros kaktusai, kuo dažniau apžiūriu, pamatau kaktusus - tuo vis labiau jie man patinka bigsmile.gif Maniškis sukrovė antrą žiedą, dar neišsiskleidė, pirmas laikėsi virš savaitės smile.gif
Aist balkonas gražiai papuoštas, labai gražiai ax.gif
Mano gėlynai -daugiamečiai, kad darbų mažiau būtų, ir kad žiemą visžalių būtų, kur liko vietos - šilokų prikišau, va ir apželdinta, kurie pageidauja - gali ir žydėti biggrin.gif
Ai, tiesa, našlaitės visai geros gėlės ( kam patinka ), pasodinau balandžio pradžioje, dar prie šalnų, - žydi iki šiol biggrin.gif
Grikutis atėjo, neužmiršo mūsų 4u.gif Labai šauni ta jo firminė poza bigsmile.gif
Mika labai graži trispalviukė ax.gif
Visoms geros paskutinės darbo dienos šioje savaitėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 08 rugsėjo 2017 - 08:35