Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labukas,

apsiaviau šįryt naujus batus - koją nugraužė  :oh: 

gražuoliai katinukai  :wub:​ 

Atsakyti

Labos

Veliau viska suskaitysiu ir pagirsiu, nespeju nieko

Negaliu nepasidalint rytine foto :D

Aš jau moku laižyti lataną!!

[URL=http://www.part.lt/perziura/0f027a7ed31c70cfe129a61b280c7789578.jpg]0f027a7ed31c70cfe129a61b280c7789578.jpg[/URL]

Atsakyti

Dar labai gerai lipam ant galvos mamai :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/e32126ca68c04553f201b238e371555e861.jpg]e32126ca68c04553f201b238e371555e861.jpg[/URL]

Hrrrrrrr

[URL=http://www.part.lt/perziura/10b533dab411827900729c1feead47f3541.jpg]10b533dab411827900729c1feead47f3541.jpg[/URL]

Atsakyti

bet tai kokie visi vienodi  :D​ 

Atsakyti

Wow, Gieliux, kokie jau dideli pasidarė..  :wub:​ 

Atsakyti

Nikuna,taip, labai panašūs, trys rainiai su baltu, vienas visiškas rainis ir mažiausia juodmargė pelytė-mergytė, nuotraukoj čilina pas Spurgą ant galvos :D

Šponkiuk, niekad negalvojau, kad katai taip greit auga, toks vaizdas ryte išeini palieki vienokius, grįžti, jie jau kitokie. Šiandien jau per narvelio bortelius svėrėsi, ką reiks daryt už poros dienų neįsivaizduoju.

Koooks kaktusynas nerealus :wub:

Atsakyti
Sveikutės

Nu negaliu nepagirti dviejų dalykų: Evoros kaktusyno , nu kažkas nerealaus bigsmile.gif ir Gielux spurgiukų rainos krūvelės wub.gif

Seniai matyta Busy chebrytė wub.gif

Kasrytinis serialas :"Grikis ir jo namelis" biggrin.gif

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Tai vėl savaitgalis ranka moja. Sako, šilta bus. 

Spurgiukai kad paaugę. Tuoj duos garo Gielux.  :D atsimenu, kai Diinka mažius buvo atvežusi, pirmą naktį Ignas liko su jais kambary miegot. Diinka sakė, ryžikai prie narvo įpratę . Tai Ignas tik Tavi buvo pasilikęs palaidą. O paryčiais "narvinukai" kad surengė spektaklį - rėkdami vienas per kitą lipo narvo virbais aukštyn ir kaip kokie savižudžiai varvekliai pasiekę narvo lubas krisdavo žemyn galva ant narvo dugno. Ciklą papildė narve esančioje dėžutėje atliktų rimtų reikalų kvapas.  :D 

Grikio ekonominės klasės ankštas šio ryto namas.  :rolleyes: 

Busy, o kokia ten amžinai žydinti gėlelė? Parodyk.  :4u: 

Lisitejai, gerų atostogų!  :4u: 

Atsakyti

Aist, negąsdink, pas mane garaže interneto nėra :D

Atsakyti
Spurgiukai kokie jau dičkiai, švaručiai, gražučiai.

Grikelio foto su nameliu ir pauodegio studija net persikėliau į archyvą-superinis kadras.

Aš į ekskursijas nevažiuoju, bet vakar buvau Šiaulių Arenoje mokyklų, klubų, būrelių, studijų vaikams veiklos pristatyme. ,,Tavo pin kodas" -taip vadinosi. Tad keletas įamžintų akimirkų.

Aišku pradėsiu nuo gyvūnų. Gamtininkų stotis ir jos augintiniai, bei fotosesija su smaugliu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atidarymo balionai, kurie buvo paleisti kristi ant dalyvių.

Vyko mokinių įvairių amžiaus grupių pasirodymai ant scenos.

Pirmos serijos pabaiga.
Jei bus pageidavimų-laukia tęsinys. biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien penktadienis, o dirbu kaip bitutė biggrin.gif Ryt jau išeiginė, valiooo

Evora, o čia gyvūnai kieno? žmonių atnešti ar kaip?

Aist gerai čia apie ryžikus biggrin.gif Tuoj ir pas Gielux bus akrobatai biggrin.gif

Lisitėjai gerų atostogų, parelaksuok 4u.gif O kas visą ūkį dabos, mama?
Atsakyti
Mažieji cepelinukai wub.gif Man tai jie skirtingi, kai kurie turi labai gražų tigrinį raštą ant mažų galvyčių ax.gif
O Spurgos žvilgnis - nelieskite mano vaikų bigsmile.gif
evora, smagi šventė ir vaikams kiek džiaugsmo rolleyes.gif
Drąsuolis berniukas su tuo smaugliu smile.gif O tuos gyvūnėlius vaikai susinešė ar organizatoriai "pasiskolino " ?
Labai šaunios ekskursijos - vienos dienos, yra su Kiveda po Lietuvą. Kažkada nepatingėdavau ir turėdama laisvesnę dieną išvažiuodavau su jais į kelionę, aplankyta daug gražių LT vietų, dvarų, netgi su koncertais vakare, su degustacijom smile.gif Ir nebrangu finansiškai, ir smagu atitrūkti vienai dienai ax.gif Dar jie daro poros val. ekskursijas tematines po miestą, senamiestį ir kt.
Pritariu šventės pratęsimui bigsmile.gif
Atsakyti