Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, Lyja Reina labai greit įsikatino, tad tą patį vakarą gavom naujoką :D

Ryžiuks su baltu, katiniukas, kokių 2mėn amžiaus.

Stebuklinga akimirka ant stebuklingos Brigitos lovos, kada visi keturi kartu :)

eacfa71d0a14a52c8ee4f5d671766f8f934.jpg

Atsakyti

Kadangi neturiu kur išsisakyti, tai išsisakysiu čia. Bet jau kokį šiknių kaimyną gavom.. Tas kurio sklype ežeras buvo, sugalvojo mus apkaltinti, kad mes nukasem nuo kelio gruntą ir padarėm griovį, kad vanduo į jo sklypą bėgtų.. **** pirkom kelias mašinas grūzo ir žemių, formavom sklypo kraštą, kad vienodo aukščio sklypas būtų.. ir dar tas, kuris kaltina, pats nukasė mūsų sklypo gabalą, kai savam sklype nuiminėjo augalinį sluoksnį. Negano to, kad pats iš mūsų nukniso, tai dar mus kaltina vagyste. Sėdžiu dabar susinervinusi. Ten toks žmogus, kuris dėl visko skųsis, bet prie bendro projekto dėl vandens surinkimo neprisės niekuo, apie tvoros statymą per puse nė kalbos negali būti. Nepykit, kas su bmw važinėjat, bet ten tipinis seno  bmw x5 savininkas, kuris giriasi, kad statybų versle šiek tiek sukasi, bet neturi pinigų net pamatams. Viską išmano ir t.t

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 09 07, 14:51)
<p>Oho, tai kalbų pavarėte doh.gif</p>
<p>Busy, su savo šobla pasirodė 4u.gif</p>
<p>Susitvarkiau nagus, ragus ir kanopas, keliausiu prie viryklės, reikia ką nors sukurti iš pomidorų.Gal aštrų padažą padarysiu flirt.gif</p>
<p>Mirštanti gulbė, paragavusi konservukų.Kaina, beveik kiek aš už savo valgomą tuną moku, o va panelei nepatiko.Ir širdelės nebeskanu.</p>
<p>Greitai persiorentavo į naminę katę. blink.gif</p>
<p> </p>

Labuks, aš po atostogų, buvau Minske.

Lisitėja, jezusmarijus, nulepinsi katę. Sumažink maisto davinius, duok uždirbt maistui. biggrin.gif
Grįžau, visa chebra prie durų, supykę, kad išvažiavau, tik Kingutis glostėsi, o kitos dupces atsukę eina karalevnų carevnų pulkas. Pagavau, nuglosčiau, tuliką ploviau, deja, po WC irgi ploviau... (Tašė).
Užtat naktį šiltai miegojau (Fogi ir Tašė bei Nikutė).
Namie visos tarnaitės dirba (duonkepė, indaplovė, skalbyklė).
Ikea laukiu baldams atvežti - pirkau Jomantui lovą, 2 komodas. Čiužinius.

Bloga naujiena ta, kad sudužo telefono ekranas.
Kelionės išlaidos padvigubėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 rugsėjo 2017 - 15:42
Erode, sveika sugrįžus biggrin.gif Kaip tau Minskas?

Šponkiuk, užjaučiu dėl tokio kaimyno console.gif Tikrai nemalonu. Atsitverkit nuo jo aklina tvora. Ten jūsų daug, gal bus kiti puikūs ir draugiški kaimynai.

Rustės visa chebra wub.gif Brigitos lova gal valerijonu apšlakstyta, kad traukia kaip magnetas?
Atsakyti

Šponkiau, na labai labai linkiu su tuo kaimynu turėti kuo mažiau reikalų...šiknius nu kaip reta!

Erode, telefoną numetei, kad ekranas parėjo?

Atsakyti

Rustės visa chebra wub.gifBrigitos lova gal valerijonu apšlakstyta, kad traukia kaip magnetas?

Brigitos lova vilnom išklota - po pledu kupranugario vilnos paklotas, pats pledas norvegiškos vilnos. Nu ko stebėtis, kad toks gėris :D

Atsakyti

Sveikos,

aš savaitgalį netyčia kokį tai virusioką į draugus priėmiau, daba stengiuosi išdrauginti.

Zundyte - sveik ir atsigau kuo greičiau  :4u:

Gielux - ir aš netikiu, kad Spurga nėščia. Jeigu reiktų transporto - skambink, po darbo nuvežčiau jeigu kur reiktų.

Šponkuti - labai nemalonu tokie kaimynai, panašu tikrai reikės geros tvoros iš tos pusės 

Lisitėja - gerų atostogų, pailsėk  :4u:

Erode - Minske nesu buvusi o telefono žinoma gaila  :4u:

Visų kitų negirsiu, eisiu šiandien anksti miegoti, gal rytoj virusas pats išeis, neapsikentęs mano nedraugiškumo  :)​ 

Tiesa, Gielux, aš Kruopos su Mika mamką sterilizavau kai kačiukams 4-5 savaitės buvo, viskas normaliai praėjo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 rugsėjo 2017 - 19:38

Sveikos ,man irgi jau geriau,šiandien jau dirbau po atostogų pirma iena ,tai nebuvo kada dejuot,nes žmonių tai urmas...

Mergaitės ,norėjau su jumis pasidžiaugti ,kad šiandien lygiai metai ,kai Špulytė pas mane gyvena ! Ačiū dar kartą Erendirai, jos auksinės rankos išpuoselėjo mano mažąją išdykėlę,kuri ryte švelniu kepštelėjimu žadina duoti valgyt,ėda tik tai ko nori,ko nenori -neįkiši, jei valgyt negauna ,tai surengia arklių lenktynes per mūsų su teta nugaras,pilvus ar kojas,priklausomai kas yra aukščiau,,kibina ir pavaiko Pupssę su Kolumbu ,pradeda jau pasimušti su Pupse,net kudlos skkraido ,na žodžiu gyvena tikrą katinišką gyvenimą...bet ir pagirsiu ją už tai ,kad leidžia su savimi dayti ką nori ,turiu omeny "kelnių " plovimą,šukavimą ,nagų karpymą..gera katytė,lepūnėlė...aajajaja...

[URL=http://www.part.lt/perziura/a7f5f95b89aa6f7769b31778ed9de5e5879.jpg]a7f5f95b89aa6f7769b31778ed9de5e5879.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/d242b3f6d1e744e2e7b622a7a3549521242.jpg]d242b3f6d1e744e2e7b622a7a3549521242.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/7d1b4d19dae09ae72bf04426cf314286153.JPG]7d1b4d19dae09ae72bf04426cf314286153.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/7476369aa4473d1a2a16558ec5acbeaf348.JPG]7476369aa4473d1a2a16558ec5acbeaf348.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/b3c94354b7b2d5f305fa58a5d54e612f720.JPG]b3c94354b7b2d5f305fa58a5d54e612f720.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/f7d43c16a39cd9cd48b100d5d673ede4793.JPG]f7d43c16a39cd9cd48b100d5d673ede4793.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/2a81aa56dc7c35302353d4576e56bf97363.JPG]2a81aa56dc7c35302353d4576e56bf97363.JPG[/URL]

Atsakyti
Visiems ligoniukams sveikatos balionėlį 4u.gif

Atostogaujantiems saulėtos nuotaikos vacation1.gif

Brigitos lovos apmoherintojų komanda thumbup.gif Ypač Ryžikas nuostabus, gal kad mažas, o jie visi tada fainuoliai.

Šponkučiui linkiu, kad baisuoklis kaimynas savo sklypą parduotų ir atkeliautų kiti geri žmonės.

Atskiras pakasiukas cepelininei Ainu wub.gif

Na, liūdnosios diskusijos kačių nėštumo tema lyg ir apmažėjo, tai gal ką linksmiau, nes anksčiau kažkaip ir nedrįsau.

Antra serija:

Gyvų žvėriokų nebeturiu, liko tik tokie apygyviai ar neaiškios veislės.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sportinė serija
Buvo daug krepšininkų, karatistų, imtynininkų, sambistų, kultūristų, kurie viešai treniravosi, rengė pasirodymus, kovas. Visų nefotkinau, tik karatistus, gal, kad mano pažįstamų tarp jų daug buvo...

Atsakyti
Ir kūrybinė serija.
Bet kokio amžiaus vaikai galėjo prieiti prie patikusios veiklos ir pasimokyti kažko naujo ar šiaip smagiai laiką praleisti.

Papildyta:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zundyt  :4u:  Ir aš vakar jau vakare prisiminiau, kad prieš metus saulėtą šiltą dieną išleidau lepūnę Palytę-Špulytė į namus :super:

Kas nežino, Paliukė buvo du kartus mažesnė už kitus vados kačiukus, gležnutė žiopliutė, bet atsilaikė ir pas Zundytę išaugo į prašmatnią katę  :wub: 

Evora, na ir veiklos :super:

Atsakyti