Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sandra - deja nieko apie polipus negaliu patarti, neteko susidurti, dėl kulkos tai eina sau  :blink: 

Lisitėja - ilsėkis. ilsėkis ir dar kartą ilsėkis  :4u: 

Špulikė tikrai šikarna pana išaugo  :wub: labai smagu jos nuotraukas matyti  :4u: 

Giliukė-keliauninkė ir sodo valdovė  :D 

Aš vis dar stengiuosi savo virusą išdrauginti  :huh2:  Ruste - tikrai toks dvidienis, visa eiga skubos tvarka įvyko, primokėčiau, kad skubos tvarka ir susveikčiau  :)​ 

Atsakyti

Oj, tik dabar suskaičiau.. Sandra  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 rugsėjo 2017 - 19:55

Sveikos. 

Grikis rytinėse statybose, Gilė gražiai taškuota sodo malonumais mėgaujasi, Zaiza su Tyte sinchroniškai kieman žengia, Špūlikė gražuolė, Rustės lovinukai  - visus giriu.  :wub: 

Zarai linkiu sveikatos.  :4u: 

Šponkiuko sutiktuvės.  :D 

Lisitėja, gerų atostogų!  :4u: 

Aš šiandien buvau išsigandusi. Dirbant atėjusi administratorė pasakė, kad pranešta, jog mano vyrą, važiuojantį su dviračiu, partrenkė bmw, jis vežamas į Lazdynų skubią pagalbą. Stebiuosi, kaip sugebėjau pabaigti darbą su paciente. Nors viduje viskas nutirpo, rankos nedrebėjo. Kaip vėliau paaiškėjo, dar sakyčiau ne taip blogai vyras atsipirko - abiejų kojų kelių ir čiurnų stiprus sutrenkimas bei galvos sumušimas. Lūžių nėra, vidaus organai nepažeisti. Bmw vidury giedros dienos nematė pagrindiniu keliu važiuojančio mano vyro, suko iš šalutinio į kairę ir nuskraidino per kapotą maniškį. 

Atsakyti
Aist-Sveikatos Tavo vyrui 4u.gif
Dėl Zaros... ta kulka - visa laimė nepažeidė jos jokių organų ir nuo seniai guli jos pilvo ertmėje...,tad net nebūtina jos šalinti,nes nekelia jokio pavojaus...
Bet dėl polipų ar auglio nosiaryklėje,tai tikrai neramu... unsure.gif
Bandysimre bent pirmai konsultacijai pas Diržinauską pakliūti,nes mūsų vetė Henrtieta jį rekomendavo...
Aš kol pati nedirbu,financinė padėtis nekokia... Tai tik katonikams stengiuosi bent kokybiškesnį maistą nupirkti...Nes su globotiniais 6 katinai yra...4 suaugę... Ir du jaunikliai- Pūkis ir Bandis...
Atsakyti

Aist, imk balioną už baisų stresą. :4u:  Džiugu, kad taip santykinai lengvai TB išsisuko.

Sandra, ir tsu balionas  :4u: 

Lisitėja, stropiai pailsėk  :mirksiukas: 

Atsakyti

Aist ,laiminga nelaimė ,te  :4u:  už nervus ! Na bet , Mergičkos,jau tie BMW,tiksliau ne BMW,o juos vairuojantys žalialapiai snargliai,kurie jaučiasi tokie krūti už BMW vairo.....Aplamai reikia uždrausti registruoti snargliams  BMW,galinga gera mašina ,o tie ereliai vardą visiems laikams suteršė, galėtų uždrausti vairuoti galingas mašinas vos apsisplunksnavusiems vairuotojams,tegu su Golfais be vairo stiprintuvo pavažinėja penkerius metelius ,tada ir galingesnę mašiną perka...

Atsakyti

Vairuotojas nebuvo "piemuo", apie 35 metų verslininkas. Tiesiog išsiblaškęs, skubantis ir neatidus gatvėje. Išsigando ir jis, po visko parvežė sumaitotą vyro dviratį prie mūsų namų, važiavo į ligoninę, skambino vakare teiravosi apie savijautą. Blaivus. Tikiuosi, bus jam rimta pamoka. Teisman, manau, jo neduosim. Dviračio ir telefono žalą atlygins kaltininko draudimas. 

Atsakyti

Tikiuosi, bus  pamoka visam gyvenimui..mes ištisai lekiam,darom ,  kalbam , galvojam ,tiesiog gyvenam lyg akis išdegę, o gyvenimas tiesiog ima ir sustabdo viską,ir staiga paaiškėja ,kad ir be mūsų gyvenimas vyksta- sodai žydi, pamokos vyksta, įstaigos dirba,žodžiu ,mergaitės ,gyvenkim atmerkę akis  ir mėgaukimės kiekviena diena - gyvenimas gražus ! Geros dienos !

Atsakyti

Labas rytas :4u: Aist, laikykis, dar galima pasidžiaugti,kad sąlyginai gerai baigėsi.

Zundyte, pasakei- kaip vinį įkalei :4u: Tikrai, bėgam,lekiam, skubam, tik neaišku kur. Regis be mūsų lėkimo pasaulis sustos.Aš iki operacijos taip galvojau, kaip viskas be manęs.O paguldė,nebuvo sveikatos lėkti, teko dvi savaites pagulinėti, pamačiau,kad niekas nesugriuvo be manęs.Neskubėkim, džiaukimės kiekviena diena.

Aš esu susidūrusi su augliais galvos ertmėje , palei akiduobes, nosies ertmėse.Draugo vokietukui pradėjo iš niekur nieko kraujuoti iš nosies.Nuvažiavom pas Jakovą, peršvietė, parodė nuotraukas.O ten kažkokiu dariniu priaugę  visos ertmės.Paskyrė operaciją.Operacijos metu paaiškėjo,kad tai auglys, didelis ir labai piktas.Šuo po operacijos neatsikėlė.Operacija buvo labai ilga ir sudėtinga, o ir šuo senas( 10 metų).Tiesiog neatlaikė širdis. :( Mano patirtis tokia.Gal tavo atvejis bus lengvesnis, gal tie daiktai nepiktybiniai.

Visoms geros dienos.Ligoniukams greito sveikimo. :4u:

Atsakyti

Labas rytas :)

Tyliai viską skaitau, visų katinai nuostabūs, tik po darbo nebeturiu jėgų ką nors parašyti. 

Sandra, mano Pelytė turėjo polipą nosiaryklėje ir ausyje, abu pašalino.

Aist, labai džiaugiuosi, kad vyras smarkiai nenukentėjo  :4u: 

Šponkiuk, užuojauta dėl tokio kaimyno ...

Lapyna, ​kaip smagu matyti Tytę ir Miką :)

Atsakyti

Laba ryta :4u:

Aist - vyrui sveikatos balions :4u:   gerai kad apsiėjo be lūžių. Ir tau balionas :4u:  už pergyvenimus ir nervus

Zundyte - auksiniai tavo žodžiai :4u:

Atsakyti

Pas mus rytas kaip visada tradicinis - mam, ką statysim šiandien?

20170913_061535.jpg

20170913_061721.jpg

20170913_061804.jpg

Ir prieš visą darbo dieną reikia gerai atsigerti

20170913_061715.jpg

Atsakyti