Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

*Įsijungiu ir vos neiškrentu nuo Hipės diiidelės nuotraukos bigsmile.gifhihihi.gif
Bugi tai labai senai matyta wub.gif

**Šponkiau, kokį operatorių perėjai ir kokį telefoną ėmei? Mano sutartis baigiasi, reikia kažkaip atsinaujinti, ieškau ieškau ir nežinau ko norėti, ypač kai galimybės prasilenkia su norais biggrin.gif

* reik jungtis su nauja versija, ten normalaus dydžio :D nes keliu tiesiai failą, o ne nuorodą :)

**iš telijos į teledu. Svarsčiau svarsčiau kokį sekantį imti, nes vis kuo nors neįtikdavo, tai matmenys per dideli, tai vandens atsparumo (ip68) sertifikato neturi, tai kamera prasta, tai lietuvoj neprekiaujama. Kol MB negavo iš darbo naujo S8. Niekada negalvojau, kad imsiu samsungą, juolab dairiausi į 500-600 vertės telefonus (čia ne apie salono kainas, o apie internetines parduotuves) ir S8 į tuos rėmus netilpo. O, bet, tačiau S8 pasirodo tokio pat pločio, kaip mano turėtas kompaktinis telefonas, jis tik į aukštį aukštesnis (man labai svarbu telefono plotis, nes visi tie didesni man labai nepatogiai rankoj laikosi ir bet kada galiu ištėkšti). Pamaigiusi MB telefoną pradėjau žiūrinėtis, nes patiko. El parduotuvėse (patikimose) jo kaina nuo 629, pas teledu per du metus viso už telefoną sumokėsiu 647, tai gaunasi labai gera kaina, kai kurios internetinės parduotuvės pardavinėja už gerokai didesnę. Plius dabar kai kurie planai už gerą kainą ir pusę metų, dar jie nieko nekainuoja, moki tik už telefoną. Tad kreipiausi į telia ar turi panašų pasiūlymą ir sako soriukas, neturim. Paskaičiavau už telefoną ir panašų planą, per 24 mėn telijoj sumokėčiau 150 eurų daugiau, o tai yra kosmosas. O kadangį už senąjį telefoną dar gavau 110euriukų, tai manau visai dar padoriai įvyko telefono pasikeitimas ir dabar interneto telefone nepritrūksiu, kaip buvo ankščiau :)

Šiaip jei iš ekonominių telefonų ir jei nėra svarbu atsparumas vandeniui tai dairykis, kad būtų bent 3GB RAM ir Android 7.0 (Nougat), tam, kad telefonas greit nepasentų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 21 rugsėjo 2017 - 12:57

Lapyn, tai kada planas?

ir kaip Zaiza?

Atsakyti

šiandien išsitraukiau.... paltuką.... nu... :huh2:  jau palto reikia  :angel_sadangel: 

Bobų meteo sako: "Šį savaitgalį atvažiuojam!". Bus pašildymo ir bus antivirusinių saulės spindulių. Taip kad kaustykitės kanopėles ir ruoškitės bobvasariniams pasivaikščiojimams.

Lapyn, tai kada planas?

Katras planas? :unsure:  Jei daktarų oficialus, tai vakar. :rolleyes:  Bet aš kaip visada dėjau ant jo ką turėjau. Aš ponia dramblienė ir nešioju drambliškai :P 

Atsakyti
šponkiau, ačiū už išsamią apžvalgą 4u.gif

Lapyna, tai ridenkis per bobų vasarą mirksiukas.gif

Varysiu į labai "įdomų" renginį, tėvų susirinkimą biggrin.gif Nauja mokykla, nauji mokytojai. Svarbu, kad į kokį tėvų komitetą neišrintų hihihi.gif
Atsakyti

Sveikos, sveikos :4u: Mano miniatiūrinės atostogėlės baigėsi, šiandien grįžau namo, rytoj keliauju į darbą :unsure: Viską įdėmiai skaičiau, neakivaizdžiai dalyvavau, tai nuo visų įvykių  nesu atitrūkusi.

Zundiški reikalai klojosi gerai.Zundytė su mama susidraugavo, kartu net miegojo. Išmoko mamą reketuoti - vietoj dviejų porcijų guliašo, iškaulydavo tris. :hihihi: Seto ji nebebijo, net pati jį išgąsdino.Susitiko abudu tarp durų, norėjo didysis iš arčiau susipažinti kišo, didelę nosį pasiuostyti, o mažoji kaip spjovė, kaip apšnypštė, tai šuniui priepuolis epilepsijos prasidėjo. :oh: Nei juoktis, nei verkti.

Lapyna  tau sėkmės besiridinėjant :4u:

Daredi,nebijok,kad išrinks į tėvų komitetą.Svarbu,kad ne pirmininku.Kitos pareigos tikras gėris.Kai sūnus buvo gimnazistas, net keturis metus komitete sėdėjau.Sekretore buvau.Tai per tą laiką net piršto nesu pajudinusi.Puikios pareigos buvo. :D

Neaišku kur blūdinėjo, o dabar grįžusi  triukšmą kelia.Ką,ar nežino,kad ant palangės turi KATINAS gulėti, o ne kažkokios piktžolės stovėti ?

f57d61161f28.jpg

Atsakyti

Lapyna, niu neeee, tave aš bijau eksplotuot :D gal kaip nors telefonu bandysiu.

Diinka, gražios naujokės. Del Spurgos, labai tikuosi, nes tyliai ir slaptai viluosi pasilikt, bo labai gera katė. 

Erendira, rainio, kaip Pedriukas, mylimiausias užsiėmimas gainiot paskui šluotelę :D 

Daredi, kokion mokyklon?

Atsakyti

Zundytė karalienė :) 

Lapyna, niu neeee, tave aš bijau eksplotuot

Bijai, kad pas tave išsprogsiu? :D Uoj ne, ne taip čia paprasta...  Jei tas fotografavimas nors kiek pagreitintų procesą, tai ilgai jausčiausi skolinga. :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: :Atostogos geras dalykas, o geri dalykai kažkodėl labai greitai baigiasi  :ax:

Geriu antrą katilą kavos, paišausi veidelį, ir lekiu darban.

Lyja ir lyja pas mus, jau ne palto reikia, o žvejo batų ir apsiausto.Bet kaip ir savaitgalį žada gerą, gal bus galima per mišką prasinešti :ax: .

Sergantiems -greito pasveikimo dirbantiems, kad penktadienis neprailgtų :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 rugsėjo 2017 - 06:16

Labas rytas. Kaip ramiai miegojom.. vakar du broliai iškeliavo į prieglaudą. Liko Tina. Tai koks didelis skirtumas buvo jos elgesyje. Gerokai mažiau pykčio ir nepasitenkinimo. Visą naktį buvo ramu, miegojo pas mane. o nuskambėjus žadintuvui pradėjo dviese su Hipe duotis. Buvo gražu žiūrėti. Na, o šiandien apie pietus atveža aklą rainiuką. žiūrėsim kaip čia mums seksis.

Atsakyti

Niekur neisiu iš namų

20170921_062039.jpg

Skubu praustis

20170921_062248.jpg

Lapyna - laukiam kartu su tavim didžiojo atvykimo į šį pasaulį

Šponkuti - iš tavęs lauksim žinių kaip rainiukui seksis. O tu pati ar geriau jautiesi?

Atsakyti

Magnun, ačiū, aš jau gan gerai jaučiuosi. Vakar temp jau nebuvo, tik gerklę kutena ir šiandien kosėti pradėjau. Važiuosiu pas šeimos gydytoją, užsidarysiu biuletenį ir pasiimsiu siuntimą dėl riešo (rengenas kaulinių pakitimų neparodė)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 rugsėjo 2017 - 07:31

Labuka,

man irgi gerklę kutena ....  :huh2:​ 

Atsakyti