Tai jau laikas fotosesijai ir rezervacijoms

Belos rūpestėliai. Spurga gina katukus. Tai normalu.
O mano Tašė vemia kasdien. Turėsiu vežt vetui.

sveikos, aš tai naktimis stengiuosi nesant dideliam poreikiui neit į wc. Nes tuoj Gilė prisistato su garsiu džiaugsmu- labas rytas, oooo jau rytas???? mam duok valgyt miau miau miau....
ir tada turi aiškinti kad eik ir miegok dar ne rytas ... o ji dar ilgai lovoj tikslinasi - ar tikrai sakai valgyt neduosi....ir taip kokį 15 min . Gerai kad miegų neišbaido...
mano Gilė stora paliko. reikia kažką mažinti.... o ir tas amžinai alkanas katinukas mane jau nervinti pradeda....
Vargšė Tašikė Pasveikit gal greičiau, kąąą?
Gielux mažieji švelnybės katinybės. Gaila, kad Spurga tokia karinga motera. Jau galėtų ramintis, nebemaži tie katuliai.
Minibela
diavuliau kokie meilybė
beje vardukas man labai labai geras
Šviesiapilvis rainulis irgi labai fainulis
Spurgita tikrai labai karinga mamka jau tikrai galėtų ramintis, o mažyliai jau po namus ropinėja?
Erendira - aš gal visai mielai palaikyčiau tau kompaniją, tik primink man dar prieš kokią savaitę, nes užsisuksiu savo darbų rate ir galiu primiršti
Tašiukei daug balionėlių
Laiko prižiūrėtoja Giliukė Maniškiai šituo klausimu nereiklūs - Grikis nueina kartu su manim, pasnaudžiam abu ant puodo ir draugiškai pareinam lovon toliau miegoti. Kruopa išvis iš savo gūžtos neišlenda, turbūt galvoja, kad aš jau pakankamai savarankiška tokiems reikalams be jos įsikišimo
Gaila Tašės, Zugi irgi vemdavo kasdien, nors apetitas dar buvo geras. Po to paaiškėjo kodėl. Kadangi Tašė inkstininkė, kažkaip manau, kad tos pačios priežastys, na vet atsakys.
O aš va pajutau sirgimo pašalinį poveikį. Pereinu pas kitą operatorių ir pasiėmiau naują tel. Senąjį pardaviau. Įdėjau skelbimą ryte, po 15 min suderinau susitikimą apžiūrai. Dabar laukiu dėkliuko naujam telefonui.
Į temą:
DSC00050.JPG 67,3KB
0 Parsiųsta kartų
Merginos, kurios turėjot katinų su ausų erkutėm, po kiek laiko po strongholdo jos dingo?
Selfis
[URL=http://www.part.lt/perziura/4a863c928d7729d74cebc45c4ff39ee6686.jpg][/URL]
Žvėrys neduoda miegoti. Blyn naktį duodasi katinai, dieną kažkas darosi remontą ir laikas nuo laiko pašoki, nes įjungia perferatorių. Uch kokia žvali ir pailsėjusi jaučiuosi
skaityt skaitau, bet tik neprisijungiu. Čia tiek sergančių, kad bijojau, bet matyt virusas plinta ir tik paskaičius, tai prisijungiau

O bėdų turi sesuo. Ji turi du savo katinėlius, pavasarį vieną iš lauko parsinešė. To katinėlio taip niekas ir neieškojo. Dabar neseniai parsinešė kitą, rainiuką. Pasirodė, kad jo šeimininkė išvažiavo, o katinėlis atsidūrė gatvėje. Kurį laiką bandė jis gyventi gatvėje, bet kad labai pradėjo skriausti ir terorizuoti, ten gyvenančius ir prižiūrimus du senbuvius. Sesuo neteko kantrybės ir parsinešė. Jį kastravo, nes buvo nekastruotas. Su jos katukais sutaria, bet va su anuo rastinuku nelabai. Vienas prieš kitą pastoviai pasišiaušę, mauroja. Bet atrodė, kad gal santykiai ir šyla iki vakar. Vakare labai stipriai abu susipešė. Tad rainiukas iškeliavo į balkoną (butas 1 kambario). Bet jis ten juk negali ilgai būti. Ji pasimetusi ir reikia ieškot naujų namų. Tačiau jis rainas, kaip sakoma nelabai einamas varijantas, kad ir kaip skaudu būtų. Sakau anam ieškok namų, tas tai manau greičiau surastų, o šis liks pas tave. Galėtume rainiuką į kaimą išvežti, bet jis dar jaunas katinukas, tėvai labai jau seni, tad vistiek ateis kažkada laikas, kai jį reiks atgal atsiimti, o ten jau gyvena 6. Tad kartais jau taip atsitinka, kad norėdamas padėti , patenki į sudėtingą situaciją. Manau ne viena tą žino, ypač dabar Gielux.
Įdedu nuotraukas katukų. Čia bus pirmasis rastinukas Smakas

rainiukas Rikis

Laba
skaitau, Sponkiuk, žinok įvairiai, 2 sav tai tikrai, o šiaip po mėnesio reik kartot stronholdą. Aš sulašinus dar kas antra diena valau ausis su canauraliu, greičiau praeina, gal per pietus įlįsiu
Miau