Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, ačiū. O tai prieš savaitę sulašinau, vis dar turi.

Atsakyti

Sveikos

Dėl pešimosi šnekėjau su vete, pasakė taip- dabar viskas aišku, kad gina mažius, bet po to gali ir nesusigyvent, nes katės teritoriniai gyvūnai.

Kiek matau pas Spurgą tas labai išreikšta, matyt, kad augus lauke, plius ten visa jų kolonija. Kol kas dar anksti, bet jau po truputį suku galvą ką reiks su ja daryt. Žmonėm ji begalo gera katė, visos vetes tai sakė. Net man nagus nukarpyt jai pavyko vos ne pirmą savaitę, bet ji turi būti viena katė namuose. 

Vienintelis aspektas mane gelbėja, kad Spurga miauksi labai tyliai, nes jei maurotų kaip Bela, būtų šakės su visom šakutėm.

Erendir, pas mane su foto bėda, technika -telefonas. Bet kažką bandysiu fotkint, tik laiko neturiu.

Turiu dar bėdą, Bela įsivaikino kiauliuką ir nuolat jį laižo, kas jam labai nepatinka, matyt nuo streso. Beje ji bijo net mažiukų.

Magnuna, jie jau laksto po namus, Minibelai net nagus nukarpiau, nes ta į savo kolegę visa, užsikabarojo ant uždengto narvo viršaus per medžiagą, pabijojau, kad nudribs. :)

Atsakyti

Priedas  DSC00061.JPG   78,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkiau, ką medžiojam? :)

Atsakyti

Gielux, į balkoną išleidau su priežiūra :)

Atsakyti

O mes miegam :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/e3425b7a188fec49c1fe79090fee4f5d745.jpg]e3425b7a188fec49c1fe79090fee4f5d745.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/231c89b643c34c920b478b8825ad3b2328.jpg]231c89b643c34c920b478b8825ad3b2328.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/67655e093c6d6c7bf3b83ec71cccbfff188.jpg]67655e093c6d6c7bf3b83ec71cccbfff188.jpg[/URL]

Atsakyti

Priedas  DSC00064.JPG   81,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

o aš dvi dienas iš eilės "valkiojausi" darbo reikalais.... tai į Liepoją, tai į Kretingą...  :karsta:  nusikaliau, kaip ciucis..... :ninja: 

Apie bacilų draugavimą viską žinau, pilni namai tokių draugų....  :mega_shok: 

Mano Nikutė visai tinginė.... aš keliuosi, o ji po kaldra dar kokią valandą parpia....  :frusty:​  nugi pavydžiu....

Atsakyti

Labas dienas,

Uch kokia žvali ir pailsėjusi jaučiuosi :D

Jungiuosiu prie žvalių ir pailsėjusių. :rolleyes:  Tik mano atveju aš pati sau miegoti neduodu. Na gerai, pilvas... Žodžiu, miego kokybė tokia, kad prikelia viskas: pyptelėjusi indaplovė, vėjas už lango, vaikų žadintuvai kitame aukšte, ant kojų susirangiusi Mika, pas mane kažkodėl neatėjusi Mika :D ir t.t. Kartais net girdžiu, kaip katės rūsy wc kasa (1,5 aukšto žemiau)... Sakyčiau, greičiau gimdyt, bet žinau, kad tada irgi poilsis neprasidės. :D 

Diinka dar vieną "meino meškėną" įsitaisė. :bigsmile: 

gielux, turbūt galėčiau užsukti sekmadienį su fotiku. :mirksiukas: Na, jei dar galėsiu...

O jau ta miegančio spurgyno nuotrauka.... :wub: 

Bugi seniai matyta :)  Ir pavyzdiniai Hipės dantys :D

Atsakyti

Labos  :4u: 

Gieliux anūkiukai  :wub: 

Lapyn, te tau balioniuką už nemigą  :4u: 

Kai mane mūčino virusas, irgi prastai miegojau... Vakar tas padla (virusas) vėl skiepijosi draugijon, kaip mostelėjau šluota (vit. C, + geklės purškalas+ ArbatKibirs+vilnonės kojinės+knyga) ir šiandien išsitraukiau.... paltuką.... nu... :huh2:  jau palto reikia  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti
Laba diena,

Įsijungiu ir vos neiškrentu nuo Hipės diiidelės nuotraukos bigsmile.gif hihihi.gif
Bugi tai labai senai matyta wub.gif

Lapyna, jetus, tau gi paskutinės dienelės kapsi bigsmile.gif Ir vėl visi džiaugsmai iš naujo biggrin.gif

Kaip būt gerai, kad Spurga į gerus namus pakliūtų, kur būtų viena namų karalienė. Katė graži, meili, reik tikėtis atsiras tinkami šeimininkai.
O mažiai gražėja ne dienom, o valandom wub.gif

Šponkiau, kokį operatorių perėjai ir kokį telefoną ėmei? Mano sutartis baigiasi, reikia kažkaip atsinaujinti, ieškau ieškau ir nežinau ko norėti, ypač kai galimybės prasilenkia su norais biggrin.gif

Atsakyti

Greit vejat virusus :4u: ...tfu tfu tfu prie manęs (zaraza k zaraze ne lipnut )  :D 

Gieliux, kol bus vaikai nieko apie Spurga negali žinoti...o vet. žinios apie katinus, seniai mane nuvylė. ... Pvz. Vaiva (dabar nežinau kaip vadiva, Vilkros reiok klaus) net mane(apie kates jau nekalbu) pastoviai puldavo, 2 kart gerai buvo perkandus, ... bet vaikus išdovanojus apsiramino...Beje Spurga graži katė, manau ir namus bus galima rasti

Lapyna :4u:  alia meinų, tiksliau meinių turiu 3 , ta mažiausia šeštadienį su gaisrininkų pagalba ištraukta iš mašinos apie 1,5 mėn. parodysiu visas dar dvi bailiukės, ir turiu foto iš Lapių šiukšlyno Meinų(kur padovanoti į vienus namus)aš miegu gerai...apie 23 galvą padedu ...4.30 pakeliu...nors mielai dar ant kito šono versčiaus, bet kitaip nespėju MB darbas kasdien nuo 8, 7 turim išvažiuost...o namie vien mažų gerokai virš 20.... o dar yra sirguliuojančių , nevalganmčių.... vien žo šukuojuos ir dažaus mašinoj :(

Hipė :wub: 

O mažiulkinai tai visad patys patys :wub: Gieliux :4u: 

Naujausia Miauksė

c773d7f57ed6b19953ed6f816b95f779757.jpg

Sesės dvynės - dar be vardų

53094b849a364fdd4c59f623c8f85540616.jpg

b0da4753cfa6fd5aa9b72e74527f8754480.jpg

ir broliai šaunuoliai- Mauras ir Lobis :) šeimininkė neskiria :)

2cc785a2647d2cf22f6d020977d74985637.jpg

de91d3ef70013b1d561bc2b94e27a9ac404.jpg

Atsakyti