Mano Katytė kažkada irgi iš žaismingos katės patapo liūdna, nieko nenorinti, tik gulėdavo ant akvariumo kamuoliuke, net akys būdavo tokios liūdnos. Nieko nepridarė, nepažymėjo, bet vistik jai buvo danties skausmas, kol supratau...

Sveikos,
prirašiau, pridėjau foto ir....viskas dingo bandysiu trumpai
aš už kalendorių
Azu kad ir paveluotai, bet nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga, būl laiminga
Gilė namų karalienė
Palytė su savo namiškiais
kaip smagu matyti Zundytę mažąją tokia minkštute ir atsiipalaidavusią
Pavydžiu Kruopai sekmadienio...aš tai 'praariau" savaitgalį. Šeštadienį kuopiau katinus, nes po darbu vos spėju pamaitint ir kraikdėžes išvalyt, dar yra ligoniukų, vaistai, papildai, vitaminai, maitinimas su švirkštu, keliavimas į darbus lkartu...globotinių skaičius artėja prie 30, o prašymų nemažėja ....
Merginos klausimas gal kuri žinot kas norėtų pasavanoriauti- dovanojamų skelbimų platinimas, tekstų rašymas, pagalbos prašymų plattinimas....visai užsikasiaukatinai nesidovanoja, serga, skolos....auga
O dabar saulės spindulėli, tikiu kad pamenat, tikiuosi ir Aist užsuks pasidžiaugti
" pakankamai greitai apsiprato ir dabar jau virto aktyviu, drąsiu ir draugišku katinu. Ir į sodybą kartu važiavom, tai mašinoj visiškai rami, ir naujoj aplinkoj greitai prisitaiko, labai žaisminga ir iš esmės toks katinas, kuris labiau kaip šuo - namuose visada iš paskos sekioja ir prisitaiko - jeigu mes lovoj, tai ir jinai miega, jei mes judam, tai ir Juta žaidžia aplinkuj. Labai džiaugiamės, kad nusprendėm pasiimti ją."
Suradau energijos likučius ir parašysiu kaip mums sekasi. Bembis (nelimpa tas vardas, bet dar nieko naujo nesugalvojom) jau prisikalbino Tiną į drauges. Dar būna paurzgia ji ant jo, bet apsisukusi pati bando žaisti su juo.
Bugi laikosi neutraliai, nieko nedaro. Bet va gyvatė Hipė tai pribėga , kad žiebia, apšnypščia ir nuvaro nuo mūsų slėptis, nes žino, kad apibarsim. Su Hipe reiks laiko. manau mėnesio.
O dabar smagioji dalis. Naktį pabundu ir randu Bembį tarpe tarp manęs ir vyro jei gerai orientuojuosi tai apie pusę nakties pas mus pramiegojo iki pat žadintuvo.
Namo reikalai po truputi juda, šiandien pradėjo dažyti lubas pirmu sluoksniu. per šią ir berods kitą savaitę turi išdažyti lubas du karts ir vieną kartą sienas. tuomet MB ima atostogas ir klijuoja plyteles miegamajame, vienoje vonioje ir pagrindinėj erdvėj. Tada vėl kviečiam dažytojus. Tai visai realu įsikelti lapkričio vidury-gale kaip planavom, jei tik įves tą nelemtą elektrą. Apie dujas jau nesvajojam.
Erode, bet ramybe pas tave nekvepia .... Aš norėjau, kad Aistė ateitu pasidžiaugt dėl Jutuko, ji gi iškistinė, problemos su kojytėm, labai neramu buvo dovanoti.... bet žmonės tikrai rinkosi atsakingai, net 2 kart iš Vilniaus važiavo, pirmiausia susipažint, tada dar "virškino" ir atvažiavo pasiimti rimtai apsisprendę
Šponkuti, tau kibiras energijos