Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux MiniBela su MiniPedru ir MiniBižū :wub: 

Atsakyti

Ir aš prisidedu prie sveikinimų ... 

Azu - su praėjusiu Gimtadieniu! :4u: 

Lapyna su šeimos pagausėjimu... :wub:  :4u: 

Mano mažoji Maja po truputį sveiksta,mažiau viduriuoja ir jau nevėmalioja...

Beje,klausimas - kurios mažyčius globoja katukus...

Ar pradėjus valgesniems būt katukams po viduriavimo - dažnai pilvukas išsipučia? 

Nes Majai pradėjus pačiai valgyti,jos pilvukas papūstas atrodo...Šiandien diena ji tik du kartus tuštinosi,o siusiojo kažkur 3kartus...Nakties metu tankiai šlapinosi,nes kraikdėžė jos pilna buvo...

Ar tai nieko baisaus ir viskas palaipsniui susitvarkys? Šiaip ji judri,ir dūksta narvelyje su savo žaisliukais... :wub:​ 

Atsakyti
Lapyna, sveikinimaiiiii!!!
Erendira, va MiniBižu :)
[URL=http://www.part.lt/perziura/767f1acfd91b6366309a21065027c16a181.jpg]767f1acfd91b6366309a21065027c16a181.jpg[/URL]
Gaila susiliejus. Atrodo dvi panikės ir 3 berniokai.
Atsakyti

Lapyna, sveikinimai didžiausi  :ploja2:

Bet kaip greitai jau namo išleidžia  :hmm:

Nelabai žinau, kaip jūsų šeimoje dabar pusiausvyra ? Iki šiol mažiausias buvo berniukas, o kiti vyresni ?

Atsakyti
Lapynai labai ilsėtis, savęs žiūrėti ir ramių ramių 4u.gif naktų.
Atsakyti

Po darbų puolu spas jus pasidžiaugti.Tiek šiandien gerų žinių.

Visų pirma džiaugiuosi kartu su Lapyna, linkiu ramių naktelių ir pieno upelių, aukit didelės ir būkit sveikos :4u:

Labai džiugu dėl mažosios Jutos :wub: .Tikrai pritariu Erendirai, reikia klonuoti tokius šeimininkus.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Lapyna, didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės!!!  :clap: Tegu mažylė auga sveika ir džiugina tėvelius, brolius, seses ir kates.  :4u:  

Sidabre, pas Lapyną yra dvi beveik suaugusios panelės ir du jaunesni berniukai. Ką gi, persvara moterų naudai.  :D 

Diinka, labai smagu matyti tokią puikią Jutos šeimą. Išaugusi gražuolė.  :wub: Labai smagu, kad ši mažylė gavo atsakingus žmones. Ignui parodžiau nuotraukas, tai tuoj užciokino, kad Jutukė prabangiai su Leksusu važinėja  :D ir po to paklausė, kaip Tavi sekasi bei ar Teksasas su Vašingtonu vis dar be šeimininkų. 

Atsakyti

Lapyna - valio valio  :clap:  :clap:  sveikinimai atėjusiai į šį pasaulį mažylei o tau kiek įmanoma ramesnių naktų  :4u: 

Grikio naujas tulikas bigsmile.gifBet dar liko viena didelė skylė, pro kurią galima prasisioti biggrin.gif
Kokio matmens šita dėžė? Labai profesionaliai išpjauta skylė, matosi, kad skylių profesionalė pjaustė mirksiukas.gif

Daredi - matmenys tokie: aukštis - 45 cm, ilgis - 55 cm, plotis 30 cm, Grikis telpa  :)  tikiuosi nepavarys fontanu į stogą sau ant galvos  :D 

Giliukė nusprendė tapti muzikante  :D 

Sandros kruopiukė  :wub: 

Džiugu dėl Jutos  :4u:  smagu, kad į tokius gerus namus pateko  :wub: 

Ach, buvau pamiršusi pagirti Špulytės kasas  :wub: 

Šponkuti - linkiu, kad planai dėl persikraustymo išsipildytų  :4u: 

Atsakyti

Lapyna sveikinu. Ramiu jums nakteliu  :4u:

dziugu del Jutos .

As skaitau viska parasyt kartais praringiu arba laiko nerandu.

Cigonai uzkniso siryt nuo 12val karaoke ar ka ti isijunge. O as tik dvi val pamiegojus prabudau....  nu taip diena. Reiks jiem kada nakti pagrot ir padainuot siaip ale lopsine 🤣

Atsakyti

Lapyna ,dideli sveikinimai   ! Ramių tau naktelių !

Džiaugiuosi dėl Jutos !

Diinkut,aute sėdžiu po atostogų, kai tik galėsiu ,pasidalinsiu trupinėliu ...

Atsakyti

Vakaro darbeliai padaryti, vėl ateinu pas jus.

Man irgi krito į akį Jutos Lexus'as, neprastai įsitaisė mažylė :wub:

Gielux meilybės :oro_buckis:

Sandra, tau sėkmės darant gerus darbus :4u:

Giliukė - muzikantė. :P

Špulytės kasytės, mes tokių neturim, tik šepetukus ausyse :ax:

Parvedus taksiuką namo, pasitinka toks vaizdelis

Kur tampeisi visą dieną, ar nematai,kad katukė iš bado miršta?Greitai nešk guliašiuko, kol dar esu truputuką gyva :blink:

8a4436925d50.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 rugsėjo 2017 - 20:06

Zundyte 😍

Diinka po savo kreditų pasidalinsiu ir aš kas mėnesį 😋

Atsakyti