Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, džiaugiuosi dėl mažiulės :super: tokius šeimininkus klonuoti reiktų  :D 

Man tylos zona paskutiniu metu, bet skaitau, nedingstu  :)​ 

Atsakyti

Erode, kas per feromonas?

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 09 26, 13:52)
<p>Erode, bet ramybe pas tave nekvepia ....smile.gif Aš norėjau, kad Aistė ateitu pasidžiaugt dėl Jutuko, ji gi iškistinė, problemos su kojytėm, labai neramu buvo dovanoti.... bet žmonės tikrai rinkosi atsakingai, net 2 kart iš Vilniaus važiavo, pirmiausia susipažint, tada dar "virškino" ir atvažiavo pasiimti rimtai apsisprendę</p><p></p><p>Šponkuti, tau kibiras energijos 4u.gif </p>

Dievuliau. Bet tai yra liuks. O kodėl tik su Juta išleidai?
Reikėjo ir kitus grožius rodyt.
biggrin.gif 4u.gif
Juokiuos, mergaitės.
Ramybė pas mus retas dalykas.
Kaži kas čia veikia - mėnulis, maistas ar kažkas.
Kingui, jaučiu, irgi gal dantis skauda. Guli ir guli.
unsure.gif
Ausis praėjo.
Atsakyti

Ką tik stuktelėjo galvon vardas. Bus Žaibas :) Laksto kaip žaibas, duodą žaibą (aš taip vadinu , kai ateina ir su kakta stukteli man į kaktą). Ir dar šiąnakt sapnavau kamuolinį žaibą.

Atsakyti
Erendira gerai sako, tokius šeimininkus reikia klonuoti unsure.gif

Šponkiau, dėl namo tai tikrai geros naujienos. O šildymas pas jus koks numatytas? O jei nebus pajungtų dujų?
Žaibas geras vardas thumb_yello.gif
Atsakyti

Daredi, šildymas tai numatytas dujinis. Na iš bėdos kol nebus minuso, šildysimės kondiškėm, jų naudingumo koficientas iki tam tikros temp labai geras, nepamenu kiek MB sakė, kad iš vienos kilovatvalandės elektros kiek kilovatvalandžių šilumos pagamina. Kai bus šalta, teks jungti dujų balionus prie katilo ir židinuką pasikurti. 

Atsakyti

Daredi, laiko man trūksta juos visus sugaudyt. Galiu tik ryte, nes vakare telefui pertamsu

Turejo būti visi, va kas gavos :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/4c4b3eea54d1c67aaf69e68b146df9ab986.jpg]4c4b3eea54d1c67aaf69e68b146df9ab986.jpg[/URL]

Atsakyti

Gielux katinukai mielesni su kiekviena diena  :wub: 

Grikio uodegos kablys nemirtingas :D 

Ir visus kitus giriu, tik nebeišvadinsiu.

Aš atėjau pasigirti, kad gražų gražaus pirmadienio rytą (po sekmadieninio palaipiojimo kopėčiomis :D ) išridenau savo mažąją spurgytę: minkštą ir apvalią. :) Jau parsibeldėm namo, bet dar neturim vardo. Mika mažąją pauostė iš tolo ir dabar apeina ratu net mane. :unsure: Zaiza niekaip nesureagavo. Atsigulė ant kelmo šalia vežimo ir drybso.

Atsakyti

O wow, Lapyna sveikinu. Būkit sveikos!

Atsakyti
Gielux, ačiū už pastangas 4u.gif rezultatas žavingas hihihi.gif

Šponkiuk, ai tai nesušalsit biggrin.gif tie kondicionieriai gerai šildo.

Vaje, kol rašiau matau Lapyna su didžiąja naujiena atsirado bigsmile.gif Sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit didelės, sveikos, gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
Lapyna,sveikinu wub.gif Ramių naktelių ir aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 26 rugsėjo 2017 - 16:00

Lapyna, valio, valio, valio! Sveikinu judvi ir visą šeimyną  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti