Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

Kazkaip retai beuzsuku. Netycia uzmaciau, kad Lapyna pagimde. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu su mazuoju stebukleliu, aukit sveikutes 4u.gif

Prasom pasakyti, per kokias zinias rode panele Magnuna. Vakar kalbejomes, sakau kur tave ziuret gviazda? Sako nezinau biggrin.gif Prasom palengvinti man paieskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 spalio 2017 - 12:51

Gielux,  :4u: 

Busy ir aš ieškojau ieškojau kol radau :D Žinios susijusios su jos darbu :) lrt mediatekoje radau :)

Atsakyti
Laba

va čia rodė Magnuną

http://www.lrt.lt/me...yduration=84000
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti

:laugh:  aš maniau, kad ką nors šnekėjo....  :pleasantry:​ 

Atsakyti
sveikos.
Fe kaip šalta, noriu vasaros. kažkaip šiemet aš jos nepajutau/neišgyvenau... ir man jos maža...
atėjau be skėčio, o dabar lyyyja...
gera kai kaikas guli namuose pilvą išvertęs ir dzin jam "nipagoda"..

tai sakat šalta lauke?
namie dar nelabai... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

aš tai viena tokiu oru dirbu 50kv plote :D kas atostogose šiluose kraštuose, kas serga, kas komandiruotėj :D užklysta kas į mano pusę ir nustemba, o kiek tau čia vienai vietos :D Leidžiu sau muziką per kolonėles, klausau ką noriu :D

Atsakyti

Radau Magnučiukią.Nu jau labai profiškai atrodo.Bet ir jūsų pastabumas,niekaip nebūč mačiusi, juo labiau tv nežiūriu.

Solidarizuojuosi su V-Rine ir Gile  nebuvusios vasaros klausimu.Nemačiau jos, nebuvo, kažkur šlaistėsi.

Šalta.,lyja, bjauru.Tuoj kursiu katilą, negaliu pakęsti drėgmės, depresiją kelia.

Šponkuti, sėkmės tau darbelyje :4u:

Atsakyti

Laba diena,

retai beįlendu. Tapšnoklis su SM nedraugauja, o prie kompo retai beprieinu. Turiu dabar ką veikt ir be kompo. :)

Užuojauta Sandrutei :4u:

Sveikatos Tašei :4u:

Ekskavatorius :D 

Erendira - iš vokiečių Kruopa norėtų štai šito gulto

http://www.zooplus.d...91862?rrec=true

Aha, tas gultas gerulis. :) Zaiza tokį turi, jau griovius palei bortelį iškasė. :D Ji normalios draskyklės nedrasko, tik tą kartoninį drožia. O gulėt jame abi katės guli. Šiandien Mika ant jo pusę dienos be sąmonės drybsojo. Kol monstrai iš mokyklų negrįžo... :D

O jei planuojama kelionė į Kauną, gal tuo pačiu kas ir Dinkai perduotų Meškos boksiuką? 

Ir aš, ir man, t.y. ir iš manęs Diinkai kai ką nuvežkit!

O dabar dar paspalvinsim niūrią dieną auksine Zaiza :)

Priedas  IMG_4247s.jpg   400,75KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Pakaičiau, kad migracijos departamentą žada uždaryti. Kaži kur Mangnuna paklius unsure.gif

Šponkiuk, "vienas darbuose tu darai ką nori" biggrin.gif
Atsakyti

Magnun, Zaizos gultukas po maždaug metų naudojimo :D

Priedas  IMG_4473s.jpg   486,29KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

nu jo, papuoliau į TV dėžutę, kelios televizijos filmavo, kažkurioje ir šnektelėjau truputį  :)  o uždarinėja mus jau seniai ir periodiškai, o kas bus toliau tai bus matyti, nenoriu leistis į komentarus  :4u: 

Lapyna -  jau anksčiau buvau nusižiūrėjusi tą gultą, manau Kruopa juo labai apsidžiaugs ir namuko viduje toks pats kartotinis dugnas įdėtas irgi manau Kruopukui patiks  :) 

Gielux - tikrai pagirdyk Traumelio, aš Kruopai duodavau sutrintą tabletę - su pasta nuo plaukų sulaižydavo. Tabletė iš tiesų tokia beskonė tai mažylis neturėtų spjaudytis nuo jos  :4u:​ 

Atsakyti