Kazkaip retai beuzsuku. Netycia uzmaciau, kad Lapyna pagimde.

Prasom pasakyti, per kokias zinias rode panele Magnuna. Vakar kalbejomes, sakau kur tave ziuret gviazda? Sako nezinau

Radau Magnučiukią.Nu jau labai profiškai atrodo.Bet ir jūsų pastabumas,niekaip nebūč mačiusi, juo labiau tv nežiūriu.
Solidarizuojuosi su V-Rine ir Gile nebuvusios vasaros klausimu.Nemačiau jos, nebuvo, kažkur šlaistėsi.
Šalta.,lyja, bjauru.Tuoj kursiu katilą, negaliu pakęsti drėgmės, depresiją kelia.
Šponkuti, sėkmės tau darbelyje
Laba diena,
retai beįlendu. Tapšnoklis su SM nedraugauja, o prie kompo retai beprieinu. Turiu dabar ką veikt ir be kompo.
Užuojauta Sandrutei
Sveikatos Tašei
Ekskavatorius
Erendira - iš vokiečių Kruopa norėtų štai šito gulto
Aha, tas gultas gerulis. Zaiza tokį turi, jau griovius palei bortelį iškasė.
Ji normalios draskyklės nedrasko, tik tą kartoninį drožia. O gulėt jame abi katės guli. Šiandien Mika ant jo pusę dienos be sąmonės drybsojo. Kol monstrai iš mokyklų negrįžo...
O jei planuojama kelionė į Kauną, gal tuo pačiu kas ir Dinkai perduotų Meškos boksiuką?
Ir aš, ir man, t.y. ir iš manęs Diinkai kai ką nuvežkit!
O dabar dar paspalvinsim niūrią dieną auksine Zaiza
IMG_4247s.jpg 400,75KB
1 Parsiųsta kartų
Magnun, Zaizos gultukas po maždaug metų naudojimo
IMG_4473s.jpg 486,29KB
1 Parsiųsta kartų
Sveikos,
nu jo, papuoliau į TV dėžutę, kelios televizijos filmavo, kažkurioje ir šnektelėjau truputį o uždarinėja mus jau seniai ir periodiškai, o kas bus toliau tai bus matyti, nenoriu leistis į komentarus
Lapyna - jau anksčiau buvau nusižiūrėjusi tą gultą, manau Kruopa juo labai apsidžiaugs ir namuko viduje toks pats kartotinis dugnas įdėtas irgi manau Kruopukui patiks
Gielux - tikrai pagirdyk Traumelio, aš Kruopai duodavau sutrintą tabletę - su pasta nuo plaukų sulaižydavo. Tabletė iš tiesų tokia beskonė tai mažylis neturėtų spjaudytis nuo jos