Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Parašyk man sąskaitėlę pinigėliams permesti - aš tau ryt pervesiu. Tik rašyk į el. paštą  - jolita.patricia@gmail.com

Atsakyti

Aist, sveikinu tapus pilnamečio mama  :4u:  :4u:  :4u:  (man buvo sunku su tuo susitaikyti)  :ax:   

Po poros  savaičių ir aš namuose auginsiu pilnametę. Kolkas mano smegenys ta proga tyli, tik piniginė verkia...taip nuo rugsėjo ji ir neatsigauna...kažkoks juodas laikotarpis. O dar ir viskas lūžta dūžta ir tt. vaikas telefą sumynė,  stalas svetainėj stiklinis sudūžo ..ai gal kada bus lengviau ☺

sveikos. Pasiguodžiau ☺ Gilė gyvena soti ir laiminga. Šiandie nuo 5,30 žiauriai aktyviai įkyriai mus žadino. Jau to darbo senai nebedirbo o šiandie labai paničkai naktis prailgo...☺

Atsakyti

Vienžo, grįžau namo ir besaugodama, kad neišsilakstytų mažiai sugebėjau vieną nuspaust :( buvo daug klyksmo ir po to kojytė po savim :( apsiblioviau, paskambinau Zirafon, tik puse dvylikos galėjo priimt. Nu ką važiavau, vyro žodžių gal necituosiu. Tik ką iš ten. Peršviete, lūžių ner, sumušimas tikriausia, gal dar raiščiai, nes nepatiko mentis. Palikau n pinigų, liūdesys del savo idiotizmo,kad nesužiūrėjau :( 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Gielux, be žodžių, gerai,kad nenutrėškei mažiaus.Mes namie visada vaikštom atsargiai, aukštai kojų nekeliam,šliaužia,o tai mėtosi visokios uodegos ir letenos.Ypač taksas mėgsta išsigrėbti kur viduryje pirkios.

Laikykis :4u:

Šponkiuko tiltas labai patiko.Kaip užsienyje kokiame.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 spalio 2017 - 05:06

Zooplus.de 5% nuolaidą pritaiko pirmam pirkimui, o vėliau galima "nusipirkti" nuolaidą  :D

Cituoti nebemoku  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 03 spalio 2017 - 06:48

Labas rytas,

Sonne, ačiū, aš iš kitų kalbų  variantų išskaičiau  :)

Diinkut, patikslink man savo pageidavimus  :4u:  :4u:

Aist, tas žuveliokas kažkokia Pedro manija  :blink:  pusę vakaro kvykavo kad dar pažaidinčiau, po kilimu lindo, ieškojo  :lol:

Tiesa, šian Magnuną per teliką mačiau va   :flirt2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 spalio 2017 - 08:17

Gieliux    :console: viskas bus gerai

Kur Magnuną rodė, kodėl  :mastau:​ 

Atsakyti

Oi, Gielux nepaguodžiau :console:

Duok mažiukui traumeel tablečikių (homeopatiniai, gali duot pusikę kas kelias val., neperdozuosi, vienas lapelis daug nekainuos, beveik be skonio, tai neturėtų spjaudytis).

Zundyt, ką manai?

Atsakyti

Na, va, apgraibomis ir su google, bet užsakiau  maistą. Net kitam užsakymui 10 proc nuolaidą pažadėjo :D​ Reiks kelionę į Kauną planuot  :D 

Atsakyti

O kokia proga Magnuną rodė?Aaaa?

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Ir kaip jums orelis šiandien? Namuose jau tikrai vėsoka darosi. Šildymas nepamaišytų, tik mokėti už jį nesinori biggrin.gif

Tai pasirodo Aist su Erendira supirko visus lazeriukus su žuvytėms blink.gif Nes kai aš nuvažiavau pirkti, man pasakė, kad nebeturi, išparduota ir laukia naujos siuntos. Vakar paskambino iš parduotuvės ir pranešė, kad nauja siunta gauta, net cieli 2 vienetai biggrin.gif Tai jau paprašiau atidėti man ir niekam neparduoti biggrin.gif

O Magnuną ir aš mačiau šiandien ryte mirksiukas.gif

Gielux, vargeli tu vargeli 4u.gif
Atsakyti

Na, va, apgraibomis ir su google, bet užsakiau  maistą. Net kitam užsakymui 10 proc nuolaidą pažadėjo :D​ Reiks kelionę į Kauną planuot  :D

Aš žinok jau "išmokau" vokiečių tiek, kad užsisakyčiau maistą be streso priepuolių :D Bet vis tiek kokia kliurka pasitaiko :huh2:

O jei planuojama kelionė į Kauną, gal tuo pačiu kas ir Dinkai perduotų Meškos boksiuką? :)

Aist sveikinimai su vyresnėlio pilnametyste :4u:

Gielux, nieko sau rūpesčiai užpuolė... Bet svarbu, kad gerai baigėsi. Nežinau ar paguosiu - esu irgi numynus saviškius :oh:

Atsakyti