Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jei planuojama kelionė Kaunan, tai kada ji bus, Diinkai perduočiau arba pati užvežčiau pagalvės užvalkaliukus sudėvėjimui ir porą konservų gyvenantiems lauke.
Tikrai norėčiau labiau prisidėti. Kiek galiu, Diinkut.
Atsakyti

Sveikos ,Mergytės !  

Noriu pasakyti ,kad tikrai Gieliux mažiukui reikia traumelio pagirdyti , taip kai mergaitės sakė ,jis stebuklus daro ,kaip mat atsigaus mažiukas,nesijaudink ,Mamka , viskas bus gerai ,ko tik gyvenime nenutinka ,aš irgi ne kartą esu tai uodegą tai koją kokią numynusi saviškiams,nes painiojasi po kojomis žiauriai ,ypač kai rytais apsimiegojusi į virtuvę einu....

Man kita bėda nutiko ,noriu su jumis pasikonsultuoti ,gal nereiks į vetkę varyti...užvakar  Pupsei bekirpdama kaltūną,kurių pas ja kasdien susivelia  apykaklėje,įkirpau į odą, pradžioj net nemačiau,nes galvojau jog ji taip sau sujudėjo galvą pasukdama,vėliau tik pastebėjau ,kad ten įkirpta,blyn ,vėpla neraliuota.....tepu traumeliu ,ji man leidžia, bet ta žaizda nesitraukia ,ir nebežinau ką daryti,ten apie 8 mm skersmens ta žaizda,aplink lyg neraudona,gal yra kokių  antibiotikų reikia tept ,net nežinau ,ką daryt, kaip gaila katytės....

Magnusėlį pamačiau  žinias žiūrėdama ,ir tik paskui paskaičiau čia,norėjau klausti ,ale žiūriu čia pridiskutuota jau ,bet tai nesmagi tema, laikysim kumščius ,kad viskas gerai baigtųsi...

Špulė laukia svečių :yahoo: ,reiks mamkai namus prakuopti ,kad neišsigastų svečiai :rolleyes:   aš irgi esu Diinkai parinkusi skuduriukų,gal su Erendira kartu iki Diinkos nuvažiuočiau.....Diinka ,o gal jums prie ūkio praverstų visokių lentų ir  balkiukų krūvelė,(ten ir ilgų ir trumpų ir smulkių ir stambių pagalių yra) tėtis šiltnamį ruošėsi statyti,bet va jau 15 metų jie guli  sode,o dabar gręsia namuko nukėlimas ,tai dings gėris,kam nesiūliau ,niekam nereikia ,ten laisvai galima supjaustyti pvz ir židinį kūrenti :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 03 spalio 2017 - 21:08

Zundyt :4u:  :4u: ačiū, viskas kas bevyksta vistiek į gerą vienaip ar kitaip bus  :)blogai, kad per tą baisinį darbų krūvį čia rečiau pasirodau nei norėtųsi, nes kartais visos mintys po darbo liežuvius iškišusios paslikos guli, nė viena nepajėgia sukrutėti, kad SM ką nors parašyti  :)  Gaila dėl žaizdelės nieko negaliu patarti, tik tiek, kad kažkada dėl žaizdos teko klausti veterinarų tai man pasakė, kad jeigu žaizda nešlapiuoja, kraštai neparaudę ir nėra infekcijos tai išvis niekuom netepti, palikti ramybėje ir leisti natūraliai užsitraukti 

Atsakyti

Didžioji Zundyte, nesinervuok.Tiesiog patepliok kokiu tepalu su antibais( juk ne problema tau gauti) arba elementariu Gelbėtojo tepalu.Lauke katinai dar ne taip susipartalija, ir nieko, neužpūliuoja,sugyja.

Oi, juokiausi dabar.Gaila nieko fotografuojančio neturėjau po ranka.Guli dičkis šuo ant pufo,uodega nukarusi, miega.Eina pro šalį mažoji, sustoja ir pradėjo šuns uodegą kibinti.Kaip virvę kokią. :oh:  Aišku Setas pasipiktino, uodegą po savimi susivyniojo.O mažė toookiu žvilgsniu į mane pasižiūrėjo, regis sakytų matai koks nesusipratėlis,aš nieko blogo, aš tik patikrinau ar tvirtai prikabinta odigakez_07.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 spalio 2017 - 21:13
Ačiū, merginos, už patarimus. Nenumyniau aš jo, o jis trenkėsi į uždaromas duris. Dėkui D., kad tik trenkėsi, nes galvojau, kad durys prispaudė ir sutraiškė mažulyčiui ką nors. Vakar kojukę tik aprišo ir tai aš paprašiau, nes sako, lūžių nėr, nėr ko gipsuot. Aišku mažius per dieną tą kojukę ištraukė iš to tvarsčio, sakė ji pasaugot, o kaip nusaugosi, jei narve lipa, paleistas siaučia, bėga, šoka. Kojukę lyg mina, bet vis tiek pariečia po savim, šlubčioja, dabar bijau, kad kokį raištį nebūtų nusitraukęs. Traumeli nupirkau.
Pasvėrė, sveria 800 g, sakė kaip tokio amžiaus daugokai. O čia tas triznius, sakė greičiausia nuo per daug maisto unsure.gif vienu žodžiu, jei mane išveš į Vasaros 5, aplankykit..aaaa. Beje šianakt nemiegojau.
Pupsei ir tau Zundyte palaikymo 4u.gif
Atsakyti

Sveikos.  Erendira, smagu, kad tavo atletiškas Pedrusėlis žuviuką gaudo.  :4u: 

Gielux, aplankysiu, man šalia darbo.  :D a be to ir blatą ten turiu - mano asistentė dirba toje ligoninėje.  :B O jei rimtai, visiems pasitaiko, linkiu gyti mažiukui. 

Zundyt, aš kai kažkada esu panašiai įkirpusi, vežiau pas vetę- nuskausmino vietiškai ir viena siūle sukabino. Aišku, tooookio piktumo katės aš gyvenime nebuvau mačiusi - galvojau, kad paskers mus visus ją laikančius. Nenorėčiau pakartot. Tai dabar kaltūnus kerpu drebančia širdimi ir ypatingai atsargiai.  Tavo vietoje Pupsei aš tikriausiai baneocin antibiotikiniu tepalu tepčiau. 

Gilė blizgančio kailiuko ir Zaiza nušvitime- abi puikios.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 spalio 2017 - 23:00

Labas rytas :4u: Tingiu keltis kaip meška, bet gi reikia.Reikia dirbti.

Magnuna, tau visokeriopos sėkmės :4u:

Zaiza, labai graži nušvitusi :wub:Lapyna, pasirodyk vis, nedink niekur.

Geros dienos visom :4u:

Atsakyti
Labukas,
mano plaukai, tokie pat, kaip Zaizos kailis saulutės apšviestas   :oh:  :lol: 
Šponkiuk, ar neperšalta vienai tokiame plote  :victory2: 

P.S. anekdotas apie šią vasarą:
- Ko neįdegęs?
-Tą dieną aš dirbau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 04 spalio 2017 - 09:08

Labos  :4u: 

Gielux, lankysim, lankysim, ir man netoli ir Magnunai šalia, ir Aist prižadėjo :hihihi:

Supratau, kad prieš kelionę Kaunan reiks su daug kuo susitikti :D

Bet planuosim, kai gausiu maistą ;)

Atsakyti

Sveikos

Koją skauda? Kam? Man!? O gal galite pasakyti kurią? 

Davėsi visą rytą, bėgiojo, šokinėjo, lipo, mušėsi su visais   :blink:  Ir kaip jį saugot? Sakė po savaitės žiūrėt ar stato, tai, kad jis laksto, šiek tiek šlubčioja, bet vos vos. Man nepatinka, kad jis taip duodas, bet tai ką daryt? 

Atsakyti

Gielux, saulele, imi, įkvepi giliai ir nusiramini. Jei katinui būt blogai, jis nesiduotų.. Vos vos šlubčioja reiškia, kad PORYT NEBEŠLUBČIOS, miegok ramiai.

Ir kaip tu vaikus užauginai ir dar turi gyvų nervų  :hmm:  :D ? 

Atsakyti

Labas rytas. Pasidžiaugiau laisvu plotu ir užteks. Šiandien jau tryse esam :) ryt ir poryt dviese būsim :)

o šiandien sutikau Colomba :) ir ten kur mažiausiai tikėjausi, pas Aist darbe :D

Atsakyti