Tikiuosi Tašė greit atsigaus
Šiandienos vaizdas:
Gielux, kaip dėl ryt? Aš galėčiau įrangą atsitįsti į darbą, o po jo pas tave atbildėti.
Giliukė,lopiniuotais kaliniukais
Mergaitės,turiu labai kvailą klausimą Tik labai nežvenkit
Pas kurias gyvena čipuoti augintiniai, ar jų čipus užčiuopiat liečiant? Aš kai Zundą šukuoju, prie menčių kažką jaučiu.Jai neskauda, ne pūlinys, ne randas.Tai kas čia? Tampyti pas vetus labai nesinori, nenoriu baidyti jos.
Sveikos
didelis ačiū, kad manęs nepamirštat, didelis Miau
Šponkiaus rytinis vaizdas nuostabus
Lisitėja, taip ten greičiausia čipas, ji pamaigius atrodo, kad juda , pas kai kuriuos jaučiasi
Aist, labai liūdna kai išeina jauni žmonės....o dar kai lieka maži vaikai, neteisinga:(
Giliukė žino kas namuose karalienė
Zundyte, taip prie ūkio pravers
Ainu juk paliko vietos
Moliuko pilvelis prašosi pakasiukų
prisiduodu, kad gyva...bet tik tiek....3 sav. nei vieno skambučio, kad pasidovanot katiną
Šponkiukas tiltą iš vienos ar kitos upės pusės neilgai befotkins. Nuo gruodžio mėnesio persikraustom į naujas patalpas, ten bus viskas patogiau (atvažiavimas į darbą, naujai įrengtas ofisas), bet nebebus nei upės, nei miško vaizdo Pasiilgsiu upės.
Lisitėja, Hipės čipo neužčiuopiu, bet globotinės Tinos net labai jaučiasi. beveik kaskart glostant ji pajaučiu. Ir aplink čipą jaučiasi kaip ir guzelis toks, bet kai buvom pas vet, tą guzelį užčiuopė ir vet, sakė viskas gerai.
Sveikos
didelis ačiū, kad manęs nepamirštat, didelis Miau
Šponkiaus rytinis vaizdas nuostabus
Lisitėja, taip ten greičiausia čipas, ji pamaigius atrodo, kad juda
, pas kai kuriuos jaučiasi
Aist, labai liūdna kai išeina jauni žmonės....o dar kai lieka maži vaikai, neteisinga:(
Giliukė žino kas namuose karalienė
Zundyte, taip prie ūkio pravers
Ainu juk paliko vietos
Moliuko pilvelis prašosi pakasiukų
prisiduodu, kad gyva...bet tik tiek....3 sav. nei vieno skambučio, kad pasidovanot katiną
Meškos čipą jaučiau, bet dabar jau nebe. Tik tiek, kad pas Mešką jis slankiojo nuo mentės iki užpakalio ir atgal.
Man buvo vienas skambutis! Bet su pamykimais dėl bokso turėjimo ir kastracijos. Tai pokalbio ir nesistengiau rutulioti...
Na, ačiū apraminote.Nes labai keistai jautėsi, gerai,kad niekur ir nesugalvojau tempti.
Diinkute, laikykis, stiprybės darant titanišką darbą .
Mažoji yra tobulai įvaldžiusi reketavimo meną.Kaip ji moka iškaulyti papildomą porciją guliašiuko. Mano mamą Zundytė visiškai pamynė po balta letenuke.Kai manęs nėra namuose, visada gauna trečią porciją.Neatsilaiko mama.
Sveikos
Erendira, nori pasijuokt? Šiandien naktį čiupinėjau ar Bela kvėpuoja, prisičiupinėjau iki murkimo
Nėr gi man kas veikt, katinas jau kaip ir nebešlubis, tiksliau per jo lakstymą nespėju sužiūrėt šlubuoja ar ne , tai reik kitur sliekų paieškot. Pas mane triznių gvardiją, dabar jau kaip ir ne, kai maistą normuot pradėjau, bet Bela vakar prisijungė prie triznių. Vsiooooo gielux pasitarė su savim ir nusprendė KA-TA-STRO-FA, maras, karas ir ir visos zarazos. Taigi susivyniojus katytei ant kojų, buvo tikrinama jos kvėpavimas, nosis, pauodegin nelindau, nes tamsu buvo
Ekspertės, gal žinot, kaip pirmuonių simptomai atrodo? Nežinau, bėgt vėl akis išdegus pas vetus ar palaukt. Bet užtikau ją šlamščiant kudikinį maistą, gal dėl to
Gielux, nesijuokia niekas :4u:Gal per gausus maistas tavo spurgiams?
Gal kas ir juoksis, bet aš Vėjuką po gyvatės įkandimo taip pat kočiojau visą naktį.Vis kvėpavimą tikrinau.O kai radau,kad kūniukas vėsus(labai įmigęs buvo) pajutau,kad mano širdis užkalė visai ne tuo ritmu.