Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, aš čia pamislinau, o tu duoti ir sausą ir šlapią maistą? jei taip, pabandyk duoti tik kurį nors vieną. Ir angliukų. Ir  pakvėpuok.  :D​ 

Nuo kūdikinio maisto Belissima tikrai galėjo apsit***, nes, nu riebus jis ten visoks koks, baltymingas ir kitoks ingas, laisvai gali išderint pilvūzą. Jei labai nori apie pirmuonis, kasi kaką, neši į vetkę tikrinti. Aš palaukčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 spalio 2017 - 14:14

Perskaičiau ir supratau vienintelį patarimą - Gieliux, kvėpuok   :super:  :friends: 

Sveikos  :4u:​ 

Atsakyti

Pakvėpavau, pamislynau, palauksiu :) Erendira, iš šlapią ir sausą ir tazikais :D . Gi pasvėrė tada mažių,sakė, kad daugokai kaip tokiam amžiui sveria. Nu kaip gi tu jiem neduosi, prieina ir švelniai su nagučiais lipa plika koja, tai ir visą kibirą nuo tokio meilumo duosi :D

Atsakyti

Gielux - reguliariai vykdyk Šponkiuko patarimą  :) ir aš manau, kad nuo mažylių maisto Belissima praskydo taip kad palauk dar, per porą dienų turi viskas susitvarkyti  :4u: 

Kaip su mažylių fotosesija? Ar pirkti spurgas?  :D

Atsakyti

Magnuna, ryt planuoju apie 16:30 būti pas Gielux  :) 

Atsakyti

Tai ir aš su spurgomis pribūsiu  :4u:  :)​ 

Atsakyti

Liukššš, Magnuna. Ale gali ir be spurgu  :D bo mažiai pasiutę, aš galvojau gal iš darbodarbo ką nors sportinio atvilkt  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 10 05, 14:46)
<p>Sveikos
</p><p>Erendira, nori pasijuokt? Šiandien naktį čiupinėjau ar Bela kvėpuoja, prisičiupinėjau iki murkimo biggrin.gif
</p><p>Nėr gi man kas veikt, katinas jau kaip ir nebešlubis, tiksliau per jo lakstymą nespėju sužiūrėt šlubuoja ar ne biggrin.gif, tai reik kitur sliekų paieškot. Pas mane triznių gvardiją, dabar jau kaip ir ne, kai maistą normuot pradėjau, bet Bela vakar prisijungė prie triznių. Vsiooooo gielux pasitarė su savim ir nusprendė KA-TA-STRO-FA, maras, karas ir ir visos zarazos. Taigi susivyniojus katytei ant kojų, buvo tikrinama jos kvėpavimas, nosis, pauodegin nelindau, nes tamsu buvo biggrin.gif
</p><p>Ekspertės, gal žinot, kaip pirmuonių simptomai atrodo? Nežinau, bėgt vėl akis išdegus pas vetus ar palaukt. Bet užtikau ją šlamščiant kudikinį maistą, gal dėl to hmm.gif
</p>

Aišku, kad dėl to. Pamaitini ir nuimi maistą. Katės nuo jo triedžia, duok angliuko jai.
Atsakyti

Labas rytas, ūkanotas ir mieguistas :4u:

Niekaip akys neatsimerkia.Tik gera žinai, mūsų mieste jau šildymą pajungė,nebeteks drebėti darbe.

Nepamirškit parodyti kačiukų foto :ax:

Geros penktadienio visiems, nesirkit :bigsmile:

Atsakyti

Labarytis,

Gielux, prigriebk ką nors sportiško o spurgas vienaip ar kitaip panaudosime

Atsakyti

Rainas rainame :wub: 885da7670207.jpg

Atsakyti

Nu kodėl, kodėl negali šiandien rytas būti kaip vakar rytas. Tikėjausi, kad praversiu langą, iškišiu fotiką lauk ir nutrauksiu rudenišką vaizdą. o dabar ką, iškišiu lauk fotiką, jį aplis ir tuo pasibaigs. 

Atsakyti