na kiek skaitinėjau apie tą tą objektyvą, tai nemažai jų nekokių yra. na jie palyginti su kitais tokio pločio yra labai pigūs, bet būna tikrai kokybiškų ir rezultatas tikrai geras gaunasi juos naudojant. skaitinėjau jau kažkada anksčiau ir žiūrėjau pavyzdžius, tai pasirodė, kad mano prie tų blogųjų pavyzdžių. Garantija berods yra, tik nepamenu iš kur MB siuntė iš vokiečių ar anglų. Realiai tai reiktų susirasti Lietuvoje profą, kuris pasakytų ar kokybiškas ar ne.
Va čia užsidėjus gerą, bet mažesnio kampo objektyvą:
Detalumas žiūrint nemažintą nuotrauką skiriasi labai labai labai smarkiai
Labukas,
kaip sunervino radijo vedėjai - sako, kad valstybinėse įstaigose praktiškai niekas nedirba, o jau penktadienį tai ypač....
sėdi patys, pliurpia nesąmones, tai tipo dirba... nu blyn....
Radai ką klausytis
Sveikos
Šponkiau ,nu man tai abi nuotraukos gražios ir manau ,kad paprastai liaudžiai taipogi ,taip kad prašom dažniau fotkinti ir neieškot vienoj geroj vietoj žibučių Čia ne profų forumas.....
O aš su Pupse ką tik iš veterinarų - vis dėlto nuvežiau parodyti tą įkirptą žaizdą,nes nepatiko paraudimas ir pūliavimas,apskuto,išvalė ,papurškė su tuo aerozoliu ir suleido antibiotikų....dabar reikia kažkaip saugoti,kad draugužiai nepadėtų to sidabro nulaižyti iš geros širdies pati tai nepasilaižys, nes žaizda tokioj sprando vietoj ,kur liežuvis nepasiekia...Dėl pinigėlių , paliktų tenai, galiu kaltinti tik save...
Nikuna, neklausyk tų durnių, aš seniai mečiau, todėl klausausi tik neplepančios radijos
Zundyte,gerai, kad viskas gerai. O dėl pinigų, aš jau pasiekiau dzin būseną , jie vis tiek būtų išleisti, nu gal malonesniu būdu, bet vis tiek išleist
čia tik todėl, kad godot beprasmiška (mano atvieju). Erendira, matei matei..mokausi
Įtariu kad mano plačiakampis ojbektyvas brokuotas, nes kampuose ryškumo nerasta
o pirktas ne LT
Šponkiuk, daug plačiakampių ta liga serga. Tai arba pasakai sau, kad tau reikia ryškumo tik centre, arba nenaudoji jo. Mano plačiakampis lievakas išvis tik su diafragma 8 puspadorio ryškumo nuotraukas daro. Ir tas ryškumas tik apie vidurį. Ai... Ir bala nematė. Kada nors būsim turtingesni - nusipirksim geresnį.
kaip sunervino radijo vedėjai - sako, kad valstybinėse įstaigose praktiškai niekas nedirba, o jau penktadienį tai ypač....
Kaip buvusi Sodros darbuotoja... Nu pagaučiam aš jį tamsiam skersgatvy - jeibogu pripločiau
Žiauriai noriu pas Gielux... Bet viršininkė neišleis...
Šponkiuk, daug plačiakampių ta liga serga. Tai arba pasakai sau, kad tau reikia ryškumo tik centre, arba nenaudoji jo. Mano plačiakampis lievakas išvis tik su diafragma 8 puspadorio ryškumo nuotraukas daro. Ir tas ryškumas tik apie vidurį. Ai... Ir bala nematė. Kada nors būsim turtingesni - nusipirksim geresnį.
Va va, kiti ir prestesnį nei mano variantas turi papuolusį, tik kai vietoje pirkti tai neša kol gauna gerą kai kurie iš 3-4 karto gauna gerą
O dėl ryškumo centre tikrai priekaištų jam neturiu. Bet va kampai ar f5,6, ar f8, ar f11 tas pats muilas. Tai kur jau eina įsipaišyti su 24mm tai jį ir naudosiu ir lipdysiu panoramas. O 14mm jau specifinėm foto kaip pastatai ir t.t kur jau žinai į ką žiūrėti nuotraukoj
Viską perskaičiau, jūsų bėdas išgodojau, džiaugsmų didelių, kažkaip, neužfiksavau. Tik naujo žmogučio atėjimą, o tai ne džiaugsmas, tai stebuklas. Su juo ir sveikinu pavėluotai mamytę Lapytę. Linkėjimai storiausi, sunkiausi, apvaliausi, pienelio upėmis kvepentys, angelo sargo nešami.
Aš per tą laiką irgi turėjau gilaus kvėpavimo pratimų, nes ir man kažkoks juodas ruduo. Tiesiog nieko gero nenutinka. Jau sakau, ar čia kokiais namų apvalymo burtais užsiimti, ar ką?
Kad liūdną nuotaiką pravyti, išvykau vakar su kolegomis mokytojų dienos praleisti Pakruojo dvare. Prikirtau kepsnio bajoriško, užgėriau senoviniu karštu vyneliu, balta kava ir pasidesertinau močiutės obuolių pyragu. Dar koncerto violančialei, smuikui ir gitarai pasiklausiau-dūšia nuskaidrėjo. Pabaigai į Blindos vestuves papuoliau. Prisirėkavau, prisitrypiau, su patamsiukais namučio parvykau.
Šiandien vėl pilka, surūgusi, lietumi prausianti diena. Bet jau radau namie šiltus radiatorius... Iš kart džiugiau paliko.
Iš Italijos sulaukiau kaktusų siuntinuko. Čia kokybės ekspertės apžiūra.
-Kaip tai valstybės tarnautojai nedirba? Dirba, dirba, visom keturiom dirba...
Šponkiuk, tavo nuotraukos puikios.Man visai vienodai tie visi niuansai, manau ir daugeliui iš mūsų.Čia ne fotografų- profesionalų tema,taip,kad aukščiau nosiuką ir rodai, rodai sostinę .Ir tavo bendradarbiai,garantuoju, nieko neraukia.
O ko Bela tokia susirūpinusI?
Kur dar spurgiukų?
Evora, laikomės gerai,svarbiausia,kad galvos, su ūsai, uodegos vietoje.
Ooo, kokie kaktusiukai , o kažkas,kažkur žadėjo,kad nieko naujo nebeįsigis
Ačiū visom, taip pakėlėt nuotaiką
Šponkiukas kačių užkeretoja
[URL=http://www.part.lt/perziura/e6e209fa3ce54f24b5e8f0c8d6127b7995.jpg][/URL]
Greitoji nuotaikos pakelimo komanda
[URL=http://www.part.lt/perziura/39144b998da507f0a8d1909af48b7baf118.jpg][/URL]