Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 06, 21:06)
</p><p>Evora, laikomės gerai,svarbiausia,kad   galvos, su ūsai, uodegos vietoje.
</p><p>Ooo, kokie kaktusiukai unsure.gif , o kažkas,kažkur žadėjo,kad nieko naujo nebeįsigis ax.gif
</p>

Čia kaktusų užsakymas darytas gerokai prieš tokius įžadus. Pavasary vieną apsipirkimą grandiozinį tikrai darysiu, bet tik senų galutinių svajonių išpildymui.

O dabar toks vaizdelis atsilaisvinusiose nuo augalų viečikėse.
-Och, kaip daug vietos pagulėti. Senai reikėjo mamkai tuos spygliuotus pabaisas ištremti į balkoną.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Evora - naujas kaktusų desantas  :super: ir kaktusų kokybės vertintoja atrodo labai kompetentinga  :D 

Nikuna - mesk radiją per langą už tokias kalbas  :D 

Gielux, Erendira, Erode, Šponkiuk - ačiū už puikų vakarą ir geros nuotaikos instaliaciją  :4u:  :4u:  Gielux ypatingas ačiū už skanias vaišes  :essen:  Spurgitos mažyliai nuostabūs  :4u:  Minibela tiesiog nereali  :wub:  :wub:  pati Spurga - gražuolė  :wub:  o Belissima nu tokia žavi ir daili  :wub: 

Atsakyti

Taip, taip, pritariu Magnunai  :sutinku:  Ir ačiū jums mergytės, tikra atgaiva buvo  :D  Pedras mane apuostė ir taip užpavydėjo, kad nef ant kelių guli  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 spalio 2017 - 21:07
Labai dėkui visoms. Nerealiai atsigavau.
Matyt, mažylių teigiamumas vis tik turi didelę energetiką. Belą užbūrė Šponkiuko rankos. Labai smalsi ir tikrai graži katė. Labai. Šnekutė.
O mažyliai - nerealūs.
Ačiū.
4u.gif
Atsakyti

Buvo smagu, ačiū  :4u:  Atskiras ačiū Erendirai už pavežėjimą  :4u:  Dabar reiks kažkaip susiksupti ir atrinkti, paredaguoti foto. Yra neblogų kadrų, vienas techniškai labai tvarkingas, abu su mb galvom lingavom ir sakėm geriausia katino foto, kokią esu padariusi. Tik va kada Jums parodysiu rezultatą dar nežinau  :D​ 

O kol kas dar viena telefoninė Belos foto:

20171006_203016.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 spalio 2017 - 22:16

Uij, o kur visi dingote? :blink:Gal dar ilsitės po vaksrėlio?

Labai norėjau su mamka eiti į treniruotę,bet ten tiek visko prikišta,niekaip netilpau į rankinę.kez_07.gif

519a8060b385.jpg

Atsakyti

Mes tai prie namo visą dieną. Ryt liksiu namie, tai gal pamėtysiu nuotraukų.

Gal pamenat, esu minėjus, kad paėmėm mb buvusios bendradarbės katę, nes alergija ir suradom namus. Po kurio laiko fb tnaujos katės foto. Dabar rašo ir klausia ką datyt katė pradėjo daryti ne į wc. Surašė mb galimus variantus, tai vargiai nuveš pas vet..  :(​  nes nori patarimo, bet kad nieko daryt nereiktų..

Atsakyti
NEPLEPADIENIS?

Išėjau į gėlyną pririšti vėjo išlaužytų jurginų. Grįžau:

-Ir kur ta mamka valkiojosi?...Mmm...užuodžiu katinus... Nu, taip ir yr-viens rainas mišrūnas,.. dar juočkis kažkoks....

-Ko į mane žiūri? Juk ne aš su katinais gastroliavau...

Atsakyti

Merginos, gal kas ryt į litekspo į baldų parodą varot?

Atsakyti

Labas rytas :4u:Vėl lyja, prisipažinkit,kas paslėpėte saulytę? :mastau: Šponkiuk,lauksim foto,labai,labai.Jo, pamenu apie tą katytę,liūdna, skaityti.Ir kuriam galui laikyti gyvūną, jei negali(nenori) suteikti komfortiškų gyvenimo sąlygų?

Evora, bus tau slankioti kažkur su svetimais katinais :hihihi:Visai buvau pamiršusi apie augalų parodą.Ar dalyvavai su savo sukulentais?Jei dalyvavai, tai kodėl tyli? Ko nepasakoji?Juk tai taip įdomu :ax:

Čia vakarykščiai linkėjimai iš rudeninių miškų.Vakar buvom ieškoti paskutinio baravyko, rezultatus matot pačios :lol: viskas,jau sezonas baigėsi.

914fb5be7458.jpg8b14b4271161.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 spalio 2017 - 07:27
Nedalyvavau. Mano nedalyvavimo priežastys kaktusų temelėje. Ten ir visokių nuorodų apie apdovanojimus, TV Labas rytas filmavimai ir įdomios foto apie augalus. Neišėjo dalyvauti, tai aktyviai interneto platybėse naujienų ieškojau.

O kadangi nedalyvavau, tai nuotaika bjauri, net pas jus nesinorėjo su tokia nuotaika bendrauti. Negavau metinio narkotiko ir dabar visiškas emocinis disbalansas. Pasižiūriu į adeniumą žiedais pasipuošusį ir neišvykusį į parodą, ir dar labiau nervas ima.
Bet kitais metais būtinai važiuosiu . Reik kauniškius palaikyti, nes Kaunas mano gimtinė ir visos giminės lopšys.

Musmirioks labai gražus, nors ir nevalgomas, bet nuotaiką keliantis.
Šiauliuose lyja ir viskas niūriai pilkos asfalto spalvos. Brrrrr... nieko nesinori veikti...
Turiu du kaktusus su pumpurais-patupdžiau po staline lempa perintis. Gal per stebuklą sulauksiu išsiskleidžiant.
Pasiilgau saulės, vasaros, kurios nemačiau... Paėmiau stiklinį arbatinuką, pripyliau gvazdikėlių, vanilinio cukraus, cinamono, įtupdžiau kriauklytę, kelias jūrų žvaigždutes. Pastačiau ant virtuvės stalo. Dabar kvepia, nosį dirgina, nuotaiką kelia, vis primena jūrą ir saulę...

Čiganka nuotaiką palaiko, visą rytą iš paskos lyg šuo sekioja, vis glaustosi, dabar šildytuvo pareigybėje ant kelių burzgia. Nikė drybso ant sofkelės, viską budriai stebi užpavydėjusiu žvilgsniu. Gerai, kad jas turiu, o tai visai liūdnas sekmadienio rytas ...
Atsakyti
Taip taip, evora, katinėliai skirti nuotaikai pakelti hmm.gif Ir miegantys taip pat ax.gif

Labas rytas,
Koks gražus Lisitėjos2 rudeniškas miškas rolleyes.gif
Lisitėja2, iš kur tiek energijos - ir į sporto klubą, ir į mišką, ir su šuniukais, ir su kačiukais, ir su gėlytėm ...., nu nežinau, užpavydėsiu tuoj bigsmile.gif

Augalų parodą apžiūrėjau kaktusų temelėje, nu, nuostabių augalų ten buvo ax.gif
Bet su kaktusais draugauti man nelemta, vos tik pažiūriu kokį vazonėlį parduotuvėje, paimu, pavadinimą noriu perskaityti, apžiūrėti, - tai ir išeinu su rakštim įlindusia biggrin.gif

Visoms neliūdno sekmadienio 4u.gif
Atsakyti