Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bugutis koks išsilydęs o jau ta karamelinė spalva ir nulėpusios ausiukės. :wub:

Kaktusai gražu, bet tik ne pas mane.Badosi gi kaip velniai :blink: Vaikystėje,kai supūliavo pirštai,kažkokį kaktusą paglosčius, tai nuo to karto nė iš tolo.Tik sūnaus echinopsis, ar dar kaip jis vadinasi, namuose stovi.

Nepavydėk man energijos, jaučiu apsukų suletėjimą, jaučiu metų alsavimą už nugaros.Jei nestorėčiau, tai sporto klubą didžiausiu lanku aplenkčiau.Nejaučiu jokio malonumo ten, bet 120 sverti irgi nenoriu, todėl renkuosi mažesnę blogybę.

Mano sodyba miške labai dažnai su mama ten nuvažiuoju.Tada ir pareinu per miškus, juk reikia šunims išsilakstyti.Tiesiog labai myliu šunis ir nesuprantu, tų, kurie sako,kad šuns vieta lauke prie būdos ar voljere.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasigrozesiu katukais jusu, rudeninemis nuotraukomis, va sulauksiu gal meeto nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 spalio 2017 - 10:42

prisėdau prie kompo. Pasižiūrėjau kačiukų foto failų skaičių.. 1430, t.y 715 kadrų. Užtruksiu atrinkinėjant :D

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Visų gražuoliukai  :wub:  :wub:  :wub: 

Nors ir lietingas oras,bet šiandien mano Pūkučiui artėjančio gimtadienio proga ( 10 10 bus jam 6mėn.) pavyko rasti nuolatinius namus... :) 

Pūkis šiandien iškeliavo į naujus namus... Gyvens Naugardiškėse...

[url=http://radikal.ru]2f6423f6d901.jpg[/url]

Liko tik šilainiukas Bandis 4mėn. globoje... :) 
[url=http://radikal.ru]c8478f43834b.jpg[/url]

Atsakyti

Kad Pūkutis greitai pritaptų naujuose namuose :wub:

Vis lyja ir lyja, gal dangus prakiuro :hmm:

O gyvuliai drybso kur kuris, tai ir traukia prie šono prigulti. :ax:

Atsakyti

Na pradedu spaminti :)

DSC_8330.jpg

DSC_8333.jpg

Atsakyti
Sandra29, labai gražus katinėlis Bandis - baltos kojinytės ir apykaklė, labai puošnu, turėtų pasidovanoti mirksiukas.gif
Lisitėja2, prieš kokius gal 4-is metus aš irgi dar bėgiojau į sporto klubą, darydavau viską treniruočių ( įrengimų ) salėje kartu su jaunimu ( aišku, buvo ir vyresnių) , neatsilikdavau biggrin.gif Bet svėriau 68 kg, svoris nemažėjo, bet, aišku, po bent 2-ų metų treniruočių, viskas atrodė, na, sutvirtėję....Dabar, po darbų kieme, namie ir visuose darbuose svorio belikę 62... biggrin.gif
Žvilgčiojam toliau Spurgiukų laukdamos ax.gif ax.gif
Atsakyti

Pagaliau mamka susiprato, pusę palangės skyrė man, o ne kažkokiom piktžolėm.Greitai susiprato, sakyčiau visai aukšto intelekto mano šeimininkė :nail:          Dar spurgiukų foto norisi :wub:  3b4e3dea6a7b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 spalio 2017 - 12:07

Kompas nedirba taip greit kaip norėčiau :) jis dar vis apdoroja įkeliamas foto, tad labai lėtai stumiuosi į priekį :)

DSC_8379.jpg

Atsakyti

DSC_8395.jpg

Atsakyti

Sveikos Kokios fainos foto gavos  :wub:  Šponkuti, gera aki turi. Priešpaskutinej foto panike Zumba, zavadila, tik ka visus nuo kedžių nustumdė ir eina naujų aukų ieškot. Kaip jie pradejo duotis po namus  :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 spalio 2017 - 12:20

DSC_8344.jpg

Atsakyti