Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

20171011_204807.jpg

20171011_211154.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 spalio 2017 - 20:34
QUOTE(zundyte @ 2017 10 11, 21:19)
<p>Erendira ,man tinka 4u.gif </b></i></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p><p></p><p>Pernai vitamino D ampulė kainavo 8€ be akcijų,aš pirkau... Beje  ,kalbėjausi su endokrinologu ,tai yra geriau kai ta ampulė geriama po kapsulių kurso  kai vitamino D kiekis jau yra normalus ,tada ji palaiko , užtikrinti atsargas vitamino d ji nepajėgi,taigi pirmiausia reikia gerti mėnesį po 3000vv,paskui mėnesį po 2000vv,paskui mėnesį po 1000vv,o tada jau kapsulę..Žinoma, geriausia pirmiau nusistatyti Vit d kiekį ,o tada ramia sąžine vartoti,nes perdozavimo ir trūkumo požymiai tokie patys , tik perdozavimas dar blogiau nei trūkumas, Mergaitės  4u.gif <b>
<i><u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

Dozė, kuri vartojama gydymui (kai yra deficitas ar nepakankamumas ) suaugusiam žmogui 3000 VV yra per maža. Ypač, jei svoris kūno yra per didelis.
4000 VV 2xd. yra dar net nelabai pakankama dozė.
Vit D3 BON ampulę aš geriu kas 3 mėn, ir tai turėdama normos variantą kraujyje.
Juo gydoma geriant kas 2 -1,5 men, kai norima sugydyti stygių.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Hipei guoliukas per mažas :hihihi:

Aš vit D pirksiu tabletėmis, ir pigiau ir efektas tas pats.Tik niekaip neprisiruošiu iki vaistinės nuriedėti.

Paišau veidelį ir keliauju darban.visiems geros dienos.Tašiukei( jei ką padės) kibiriukas sveikatos Erodei  a020.gif

Atsakyti

Labas rytas. O aš turiu bėdą. Spėju Rainys įsitaisė m..ti kambary, kampe. Šlapias kilimas, kuprinė (gerai, kad ne fotiko). Radau tik dėl to, kad ten kažkokiu būdu atsirado mano džemperis. Paiimu o jis visas šlapias. Turbūt dienos metu Hipė jį užveja.

Atsakyti
Labas rytelis,

pasidalinsiu ir aš savo patirtimi naudojant Vit.D

vartotojo įkelta nuotrauka

Štai kokias vitamino D atsargas naudoju visus metus. Esu ,,Natural Pharmaceuticals" produkcijos vartotoja jau 3 metus, mama taip pat. Esu dovanojusi ir giminaičiams įvairiomis progomis. Išgeriu 2 kapsules per dieną. Perku jų ir vitaminus, magnio atsargas. Savijauta tokia, kad nežinau ką reiškia žodis depresija, net ir labiausiai tingėdama ar liūdėdama jaučiuosi energijos kupina. Mama įsitikinusi, kad ją po 3 insultų, 2 infarktų, tik šie papildai ir palaiko.
Niekada neturėjau su šia įmone jokių problemų nei dėl pristatymo, nei dėl kokybės, nei dėl apmokėjimų. Nereklamuoju, bet gal kam bus priimtinas toks variantas.

Šponkiukui užuojauta dėl Rainiaus išdaigų, bus sunku dabar atpratinti.

Oi, kaip atsibodo tas šlapias laikotarpis. Reikia eit tvarkyti žiemos atostogom gėlyną, o neįmanoma per lietų įbristi. Ir į kapines tvarkytis reikėtų. Žada labai atšilsiančius orus, gal bent lietaus kranelį prisuks , kad apsitvarkyti būtų įmanoma.

Geros dienelės, nesušlapti, nesusirgti.
Atsakyti

Laba,

Lisitėja, tikrai ne Zundos bokso pasigedau,  jis gi Zundos ir niekur jo vežt nei su turiniu, ne be nereikia :4u:   (tiesa jau nepamenu kada ir kokio...greičiausia tai Meškutės, nes aš jį palikau pas Lapyną..., o iš Lapynos kaip ir susirinkau viską...na nevežiau aš Colombai jokio bokso :D tai ir pamiršau kur jis)

Erendira aš prisiderinsiu, kaip jau tau išeina :4u:  

Atsakyti

Diinkut, žodžiu, vieną boksą aš tau atvešiu - Colomba kažkokį davė :D

Atsakyti

Labas šlapias rytas...  :huh2: 

Atsakyti

Erendira ,o tu viena atvažiuosi ar ką į kompaniją pasiimsi?

Mergaitės ,ar visos pasiruošę 2017/18 metų rudens žiemos sezonui?

[URL=http://www.part.lt/perziura/6ac0a5389bfdd76d5c3ab80f8dfe54f4650.jpg]6ac0a5389bfdd76d5c3ab80f8dfe54f4650.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 spalio 2017 - 10:31

gal kas iš pažįstamų ieško išskirtinės katytės ? priklydo kaune Aleksote, šeimininkai neatsiliepia, o ji gyvena dabar lauke boksiuke :(

76674da84d0a4c4d260c6b4b593d27dd549.jpg68ff02858fa31f513414b5e9e10af273265.jpg7ba641c76df60d0efe9c9794f3593b27931.jpg

Atsakyti

Sveikutės,

vakar vakare norėjau rašyti, bet direktorė neleido... O dabar neprisimenu ką. :geda: 

Ordinai už darbą visiems revizoriams. :didis: 

Labai labai dėkui Erendirai už dovaną. Pasikabinau ir negaliu atsižiūrėt. :bigsmile: 

Lapyna, o kaip dabar jau ex viršininkas reaguoja, kad postą teko užleist?

Ex-viršininkas yra reto gerumo ir supratingumo dėdė. Užleido savo lovytę su grotelėmis, išėjo miegoti pas brolį. Pasijuto didelis gerąja prasme. Vis ateina pažiūrėti, kaip sekasi "sesytei". Na, kartais pasiglausto per grubiai, bet išmoks. :)

Užtat Mika vis vietos neranda. Porąkart bandė susisukt lizdelį mažės lovytėj - išvariau. Ryte bandė prasitapnoti per mane ir mažę, šalia manęs lovoje gulinčią - irgi gavo šlepečių. Tai dabar vaikšto ratais ir nesupranta, kas čia atsitiko su tais namais. :hihihi:

Atsakyti

Hipei guoliukas per mažas :hihihi:

Nemažas nemažas. Jei jau Zaiza į tokį savo lašinius supakuoja, tai Hipės kauliukai tikrai tips. :irnesakyk:

Zundyt, pamačiusi sezono madą, vos nuo kėdės nenugriuvau... Panašiai, kaip aš lovoj su maže po gimdymo sėdėjau, tik be ušankės ir be tų baseino akinių. :D

Atsakyti