Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist pasakojimas nerealus :D

Na o mes galbūt atkasėm kodėl Tinai ant sprando gumbai. Antibijotikams nepadėjus, pirmadienį vakare gavo antialerginių vaistų. Ir Paslėpiau RC kitten maista, liko TOW su žuvim. Gumbai smarkiai sumažėjo, beveik liko tik tie kuriuos ji nusidraskė. Oj kiek kačių mane pasitinka kai tik einu į virtuvę. Net Hipė ir ta murkauja, kad tik rc maistas grįžtų :)

Atsakyti

Sveikos

Lapyna, o kaip dabar jau ex viršininkas reaguoja, kad postą teko užleist?

Pasidejau rudenine striukę apžiūret ar viskas ok, atsirado rimtesniu inspektorių :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/66e06933c8a77c887eec85db2bebb836136.jpg]66e06933c8a77c887eec85db2bebb836136.jpg[/URL]

Atsakyti

Giuelux, kažkaip labai meditatyviai apžiūrinėjai, kad inspektorius spėjo užmigti :hihihi: 

Atsakyti

Iššukuotas, ir dėl to juodai piktas batų dėžės revizorius.diablo.gif8cc8061f49e5.jpg

Atsakyti

Aist koks mielas rytas net pavydu šiek tiek :D , pavargau skubėti... :)

Gieliux parašyk savo el paštą.

Erendira gal turi minčių jau apie savaitgalį ? 

Revizorius :wub:

Atsakyti
Laba diena,
kažkaip senokai buvau čia užsukusi, nors paskaitinėju. Ir dabar neatsimenu ar sveikinau Lapyną su gražuole Radvilyte ar ne doh.gif Na bet sveikinimų niekada nebūna per daug. Tad sveikinu su mažuoju stebuklu , aukit sveikos.
O jau Gielux kokie mazgiai wub.gif , gražios labai nuotraukos Šponkiuko padarytos.
Patiko batų dėžės revizorius biggrin.gif
Pas mane naujienos tokios, kad gal gi pasiseks Mobiui ir jis iškeliaus visa šalia manęs. Kaimynė galvoja paimti, ji vis prižiūrėdavo, kai nieko namie nebūdavo, tai ir priprato prie jo. Piksius vis dar bailiukas, bet po mažą žingsnelį judam į priekį.
Sesers katukams irgi norėtojų nebuvo, tad rainiukas Rikis iškeliavo pas mus į kaimą. Jam ten daug erdvės, daug draugų turės biggrin.gif kai kas truputį jau paauklėjo gerų manierų biggrin.gif

Norėjau paklausti gal kuri vartojate jūros dumblius Spirulina arba Chlorela? Draugė ieško kur gauti , kad būtų ir kokybiška ir nesikandžiotų kaina.

O čia mano rudeninis derlius
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Ainu gražuolė. Ir šunė neprasta..supratau kad Aist ryto nepavydžiu.... biggrin.gif biggrin.gif kaip gerai kaip gerai kad bet šunės nereik vedžiot.... smile.gif
Ryžiukas revizorius irgi rimtuolis gražuolis smile.gif
O visų gražiausia Radvilė wub.gif wub.gif wub.gif vet tai kiek tuos vaikus reikia auginti kad va iš tokių į žmones užaugint wub.gif

rariuk- jūs tiek suvalgot visų tų gėrybių? o tie pilki irgi kažkas panašaus kaip tie oranžiniai? smile.gif o ką su tiek cukinijų daryt.... na moliūgai man trintasriubėms, o cukinijos kam? smile.gif

o čia šiaip smile.gif elektrikė/šviesos revizorė smile.gif

Atsakyti

Rariuk, jei arčiau gyventum, atimčiau pusę derliaus. :blush-anim-cl:

Giliukės šviesos žaismas.

Mano rytai panašūs į Aist.Turi šunį ir eini, ar lyja ar sninga ar lauke 40, ar tau pačiai tempa 40 visada eini.

Aš šiandien kepiau farširuotą cukiniją, beveik vegetarinį variantą, mėsos tik kvapas.Labai skanu mėsėdžiams,aišku nepatiktų. :liezuvis:

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 11, 14:48)

rariuk- jūs tiek suvalgot visų tų gėrybių? o tie pilki irgi kažkas panašaus kaip tie oranžiniai? smile.gif o ką su tiek cukinijų daryt.... na moliūgai man trintasriubėms, o  cukinijos kam? smile.gif

Na daug ką išdalinam biggrin.gif šiemet moliūgų nedaug , tai niekam neduosiu biggrin.gif na nebent kai prapjausiu tą didįjį . Tie pilki, tai moliūgai, tokia veislė. Cukinijas naudojam kaip ir moliūgus. Atradau sriubą su cukinijom ir ryžiais (arba perlinėm kruopom), na labai skanu. Ten pasikepa svogūnai su morkom ir su cukinija, paskui viskas sutrinama. atskirai verdama ryžiai ir viskas sumaišoma. Aišku savaime prieskoniai. Sriuba kokio norim tirštumo tokio ir darom.
Tarkuoju cukiniją į blynus, dedu į įvairius troškinius, kepu kugelį su cukinija ir bulvėm. Labai skanu cukinija (ir moliūgas) su burokėliais troškinti. Čia galima ir žiemai ir iš karto valgyt.
Tai įjungiu fantaziją ir darau. Tuo labiau, kad šiemet cukinijų gal 4 rūšys ir skoniai šiek tiek skiriasi. Tiesa labai skanu cukiniją kepti tešloje ar cukinijos piršteliai orkaitėje (miltai, kiaušiniai, džiuvėsėliai)

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 11, 14:55)
<p>Rariuk, jei arčiau gyventum, atimčiau pusę derliaus. blush-anim-cl.gif

Bet žinok šios gėrybės ne Kaune, o dar toliau biggrin.gif dar nuo Kauno apie 100 km link Lenkijos. Bet šiaip tai laisvai pasidalinčiau. Nes cukinijas sunkoka išlaikyti. Va su moliūgais geriau sekasi. Pernykštį didįjį moliūgą supjausčiau tik šiemet pavasarį.
Atsakyti

Juokauju, turiu savo :lol: Mūsų derlius prastokas, per šalta vasara buvo.Bet giminės ir artimieji sušelpė.Kugelis iš moliūgo nerealus daiktas.

Aš dar pridariau Uncle bens lietuvišką variantą, ir desertą iš cukinės ir ananasų.Šitie pas mus sueina, ypač vaikai mėgsta išsinešioti.

O cukinę keptą tešloje, būtinai pabandysiu, net nebuvau pagalvojusi apie tokią versiją.

Diinkute, o tu ne Zundos bokso buvau pasigedusi? Gal aš ne taip buvau supratusi?

Jei ne taip buvau supratusi, kitamet per Diinkines gražinsiu, žinoma tuščią, turinys lieka pas mane. :wub: Arba galiu nupirkt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 spalio 2017 - 14:42

Negaliu apsispręsti. ar riešo įtvarą pirkti tokį kaip rekomendavo, kurio kaina 40 euriukų  :blink:  ar nusipirkti panašaus stiliaus tik be visokių gelinių įdeklų už 20. jei neilgai nešiosiu, tai kaip ir gerai už 20, bet, o jei riešas bus užsispyręs ir aš ilgai su juo kankinsiuosi?  :hmm:  Žodžiu padėkit apsispręsti :D

Atsakyti

Pavydus Aist rytas išties :rolleyes:

Erendira, te nemiega, te naglo snukučio išraiška žiūri: čia tu man patiesei, ane :D o Minipedras kukliai pritūpė ant rankoviaus :D

Rariuk, derlius įspūdingas, ypač šią vasarą, kai nieks neaugo.

Šponkiuk, aš ne patarėja, bet kad nebūtų apie tą mokėjimą du kartus. Apčiupinėk gyvai abu, jei tas pigesnis irgi patogus, tai taip, bet jei nusipirktum rekomenduotą - nereiktų sukt galvos. Su tais įtvarais irgi viskas nepaprasta, mano didčkei reikėjo keliui, bet taip ir nepirkom, nes silpsta koja ir tada problema tik gilėja. Aišku riešas ne koja :unsure: O kokia problema? Nerva spaudžia ar kas kito?

Atsakyti