Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyn, džiugu, kad patinka :)

Zundyt, galvojau viena, bet išties, gal dar kas į kompaniją?

Atsakyti
sveikos,
kad jau tylim...pernykštė nuotrauka "rask Gilę"... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kad jau nekalbat... Linkėjimai nuo kitos nekalbėtojos.

Priedas  IMG_4121s.jpg   284,54KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš dabar tik atkreipiau dėmesį, kad Rainys daug laukia vandens. Blyn daug vandens, sisiojimas (rimtą reikalą tik į wc daro) ne vietoj. Reiks patikrinti. Tikėtina, kad jam be tik akys nukentėjo :(

Atsakyti

Sveikos,

Apie orą nieko nesakysiu  :oh:  :mad2: 

Žiemos mados tai griūk negyvas  :D  kaži jeigu taip madingai darban nueiti  :D 

Zundyt, galvojau viena, bet išties, gal dar kas į kompaniją?

jeigu mano planai savaitgalį nesusidėlios, tai gal prisijungčiau  :ax:  Erendira - pasiskambinsiu aš tau šeštadienį  :4u:​ 

Atsakyti

Apie orą aš irgi nieko nesakysiu.Apie žiemos madas tai pasakysiu-aš dar tiek neprisigeriu,kad tokia apranga iš namų išeičiau.Matyt gerą žolę dizaineris traukia :blink:

Gilę radau, įdomu kaip jinai nulipo iš tokios aukštybės?

Seniai matyta Zaiza :wub:

Gal Rainį tikrai katės terorizuoja? Maniškiai visi daug laka, prisišiupeliuoja sausiuko, ir laka, ir laka

.Diinkute, supratau dėl bokso

.Raskite taliją :ax: Tik nesakykite,kad jos nėra. :lol:

00de5a432059.jpg

Atsakyti

Lisitėja, nė nežinau. Šiaip nepanašu į tai, nes jis tada turėtų paniškai jų bijoti, bet taip nėra. Būna, kad ir per 10cm miega nio Hipės. Aš kažkaip dar pagalvojau spie tai ar nelaka daug, nes sisiuko kampas buvo labai šlspias, bet kvapas nerietė nosies. Tai stebiu ji nuo vakar. Ilgai ir gausiai laka. Kalbėjau su prieglaudos savanore dėl akių ir šlapinimosi. Pirmadienį keliausim į kliniką.

Atsakyti
Pasivaikščiokim smile.gif

Pasimuškime duel.gif

Kodėl visos tetos sako, kad ant stalo sėdėti yra negerai ? hmm.gif Man tai visai patogu mirksiukas.gif

Zundytės talija nebent prie ausų ties kakliuku biggrin.gif
Ar Giliukei nereikėjo gaisrininkų pagalbos ? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 12, 07:30)
<p>Labas rytas 4u.gif
</p><p>Hipei guoliukas per mažas hihihi.gif
</p><p>Aš vit D pirksiu tabletėmis, ir pigiau ir efektas tas pats.Tik niekaip neprisiruošiu iki vaistinės nuriedėti.
</p><p>Paišau veidelį ir keliauju darban.visiems geros dienos.Tašiukei( jei ką padės) kibiriukas sveikatos Erodei 
</p>

Tikrai ne pigiau. unsure.gif
Ačiū, perduodu kibiriuką Tašei.

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2017 10 12, 11:41)
<p>gal kas iš pažįstamų ieško išskirtinės katytės ? priklydo kaune Aleksote, šeimininkai neatsiliepia, o ji gyvena dabar lauke boksiuke verysad.gif</p><p></p><p>

Jez, kaip gaila... gal kas globai paimtų.
Atsakyti

Jetau kaip pavargau....nuo visko. Net širdis atrodo klapatuoja.. 

Gilė čia su mb vaikščiojo tai anas jai daug ką leido. KAIP ten poto ją nukrapštė nebepamenu bet žinau kad turėjo rūpestį...pats kaltas. 

Kaip atpratinti Gilę medžioti mus. Šiandie žiauriai susipykom. Vis maniau kad ji tik sūnų medžioja nes anas na tikrai ją išveda iš nervų...bet kai šiandien mano neaprengtą koją sumedžiojo ir šuoliu bandė veidą sumedžiot - aš buvau pasilenkusi tai žiauriai supykau... va taip. Gerai kad už pelę esu riebesnė o tai manęs jau nebebūt - taip puola nagais ir dantimis kad ir dabar dar koją skauda....

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 12, 21:59)
<p>Jetau kaip pavargau....nuo visko. Net širdis atrodo klapatuoja.. </p><p>Gilė čia su mb vaikščiojo tai anas jai daug ką leido. KAIP ten poto ją nukrapštė nebepamenu bet žinau kad turėjo rūpestį...pats kaltas. </p><p></p><p>Kaip atpratinti Gilę medžioti mus. Šiandie žiauriai susipykom. Vis maniau kad ji tik sūnų medžioja nes anas na tikrai ją išveda iš nervų...bet kai šiandien mano neaprengtą koją sumedžiojo ir šuoliu bandė veidą sumedžiot - aš buvau pasilenkusi tai žiauriai supykau... va taip. Gerai kad už pelę esu riebesnė o tai manęs jau nebebūt - taip puola nagais ir dantimis kad ir dabar dar koją skauda....</p>

Yra tema - kaip užsiauginti gerą katę... Skaitykite.
4u.gif
Atsakyti

Atrodo skaičiau. reiks dar...Ne viskas išeina prisitaikyt o čia toks sužvėrėjimo momentas išlenda. Ant manęs retai...su sūnum dažnai medžiojasi. Vis sūnų bardavau. O šiandie taip iš mėnulio mano koją sumedžiojo - priekinėm kojom nagus suleido i galinėm taip kaip draskytų...ir dar dantys. Susipykom juodai. Gulėjo gulėjo ant kilimėlio durų ir gult nuėjo. Net neatsiprašė. Fe. 

Atsakyti