Šponkiau, akivaizdu, kad turi ir Ekskavatorių, bent jau retkarčiais
O ką, 4 katinai visai geras skaičius
Šponkiau, geras ženklas, jei katinas atėjo į namus.Bent jau seni žmonės taip sako
Gielux, tai gi gerai, mažiukai nuo tavęs persivalgymo nuodėmę nuima. Bet kiti šeimos nariai, manau taip negalvoja.
Bet ir moka šitie kailiniuočiai ant sprando sulipti.Ir dar letenas ant ausų susikrauna.Ir kaip jie taip sugeba?
Lisitėja, o kur dar uodega
Šponkiau, pasižiūrėjai ar Ekskavatorininkas konkoliukus turi?! Bus kaip man Bet jis toks nešpietnas, prie probangių kailinių voliojęsis
Sudėjau į gyvunugloba.lt skelbimus. Dar gal kur reik? Patarkit, už bet kokią pagalbą, būsių labai dėkinga, nes mane namiškiai pjauna, kada aš pagaliau išdovanosiu visus
Šponkiuk, ačiū, einu jungtis. Užmeskit akį į skelbimus, gal ką pataisyt reikia? Man jau visai fokusas nusimušė, nes darbe dedu
Šponkuti - panašu, kad namo dar nespėjot iki galo pastatyti, bet jau prižiūrėtoją turite
Rine - oi kaip nesmagu, kai namie gyvena kojų medžiotoja, čia jau reik laiko ir kantrybės. Mažas Mauras pas mane bandė mano rankas medžioti - šnypščiau, iškart nustumdavau jį į šoną ir nekreipdavau į jį dėmesio, po kiek laiko suprato, kad mamkos rankas reik mylėti o ne kandžioti.
Gielux - pažiūrėjau skelbimus - puikūs ten tik pradžioje klaidelė įsivėlė - parašyta - statybininko profesija praves vietoj pravers
Kruopa džiaugiasi savo nauju guoliuku
Labas vakaras,
Mano asistentė šiandien užsiminė, kad norėtų juodo trumpaplaukio kačiuko/ės iš prieglaudos. Bet, kad tikrai meilus žmogui būtų.
Ir kur ta asistentė buvo, kai pas mane Joda lovoj miegojo??? Bet kiek suprantu, pas Diinką juodulių ir dabar netrūksta
Kruopos akyssss.... Labai labai katė
O Ekskavatoriaus pilvelis netgi labai niurkytinas. Kažin, kaip jis reaguos, kai į JO namus atsikraustys ne tik maistą dalinantys dvikojai, bet ir jį valgantys uodeguočiai?
Labas rytas
Žinoma visi dar parpia, o mes jau ant kojų.Kava išgerta, katai pašerti, wc išvalytas.Dabar vesiu šunis rytinio pasivaikščiojimo.Tamsu kaip maiše, gerai,kad tik nelyja.
Perskaičiau skelbimus-stačiai už širdies griebia ,
Kruopos guoliukas blogas, tik kamuoliuke susisukus galima gulėti
Evora, smagu,kad gerai pasibuvote.
Gero šeštadienio visiems