Gilė tarp lapų

Setas irgi ko gero pasimeta rudenį

Ir tikra tiesa poilsis mėgsta keturkojus pūkuotus padarus

Šponkiuko nuotrauka kaip visada

Truputį vasaros

Meilė

Sveiki
Lisitėja, tau važiuoja stogas aš jau šitą dalyką kaip mantrą išmokau, nesinervuok
Ačiū Erendirai, išmokau save stabdyt, bet vis dar užneša ant posūkių. Pėvėzė, šiandien, chebrytė naktį uždaromi narve. Atidarau ryte narvą, sausiukas nesuėstas. Panika, kodėl??!!! Bet tai, kai Diinka pasakė, kad max 2 širdelės, o pas mane gal 22 suėdė vakare
, tai tikriausia todėl
Spurga šiandien širdelių nevalgė, panika. Kodėl???! Bet nuėjo kakadėžėn ir prikrovė kaip dramblys, po to nuėjo pas vyrą kliančyt jo valgomų pusryčių
vadinas gyvens
Bet va santykiai pas merginas ant labai laibos ribos balansuoja, vakar iš Belos nagų iškrapščiau Spurgos kuokštą. Jei trumpai, tai situacija tokia: Bela - smalsi mergiotė ir eina uostytis su Spurga, kuri tik priėjus pradeda urgzt, šnypšt ir miaukt, Bela tada jau eina aiškintis santykių, o iš Spurgos daugiau garso, nei realių veiksmų, palenda po stalu ir klykia. Vienžo kažkoks užburtas ratas, gaunasi tu bijok manęs, kaip aš bijau tavęs.
Sveikos.
Lisitėja, Ainu taip pat 2 kartus per parą šlapinasi. Tuštinasi 1 kartą paroje arba dar rečiau.
Gielux, karalienių kovos ir mokymasis valdyti nervus visai linksmai man nuskambėjo.
Gilė liekna lanksti katytė.
Rariuko pienės kaip "skaniai" man žiūrisi ir juoda- balta kompozicija.
Šponkiuk, kaip šiandien upė?
Aš kiekvieną spalį skiriu savo sveikatai "technikinę" apžiūrą- med knygelės pratęsimas, apgamų profilaktika, mamologo, ginekologo, odontologo apžiūros. Pirmi du punktai įvykdyti, kraujas šiandien priduotas. Liko dar 3 vizitai. Ir bus vėl iki kito rudens ramu.
Šponkiuk, kaip šiandien upė?
![]()
Galbūt po darbo patikrinsiu, jei neparveš manęs niekas namo Bet kiek per langą be akinių įžiūriu tai nuseko
Ryte nemačiau, mane beveik nuo namų paėmė bendradarbė, su kažkuria netyčia kažkurį rytą susitikom kieme, kai ji į darželį šalia atvežė dukrą
Vilnietėms, kam aktualų gyvūnų prekės nuo 30iki 90 proc pigiau:
https://www.facebook.com/www.foodie.lt/posts/1351198098335916
Vilnietėms, kam aktualų gyvūnų prekės nuo 30iki 90 proc pigiau:
https://www.facebook.com/www.foodie.lt/posts/1351198098335916
Šponkiau, ačiū, kaip tik prie manęs. Aš kaip tik vakar buvau dėl sterilizacijos klaust, kliniką jau uždarė ir parduotuvę sakė uždarinės. Bet ten ne tik vilnietėm, yra jų internetinė pard. irgi su nuolaidom 4dog.lt, nežinau tik kiek pristatymas kainuoja.