Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, 4u.gif
Gilė tarp lapų biggrin.gif Na jeigu Piksius atsidurtų, tai nesimatytų tarp lapų biggrin.gif
Setas irgi ko gero pasimeta rudenį biggrin.gif gera dabar atrama Zundai
Ir tikra tiesa poilsis mėgsta keturkojus pūkuotus padarus biggrin.gif na o jų dvikojai tarnai turi eiti dirbti ir nesvarbu ar lyja ar šalta.
Šponkiuko nuotrauka kaip visada thumbup.gif Beje metodą, kaip paimti šlapimą esu išbandžiusi, kai dar buvo Funtukas. Jis visada kai ateidavo į WC tai taip solidžiai pavarydavo biggrin.gif , tad vieną kartą irgi teko indelį tik pakišti ir viskas, turinys pateko kur man reikėjo biggrin.gif . Na aišku su mergom tai taip neišdegtų biggrin.gif Pūkelytė, tai iš vis su savo apdarais, kai atsisėda tai pusė dėžės užima.
Truputį vasaros
vartotojo įkelta nuotrauka

Meilė ax.gif

Atsakyti
Labas rytas, kaip miegojo dvikojai ir keturkojai? smile.gif

spėtas pagaut su telefu kadras smile.gif
ekskavatorius dar vienas smile.gif
ir kūda kokia čia atrodo...tai primena auksinę taisyklę - moterys nepamirškim įtraukti pilvo ir visada būsim plonos smile.gif smile.gif

Atsakyti

Sveiki

Lisitėja, tau važiuoja stogas :D aš jau šitą dalyką kaip mantrą išmokau, nesinervuok :D Ačiū Erendirai, išmokau save stabdyt, bet vis dar užneša ant posūkių. Pėvėzė, šiandien, chebrytė naktį uždaromi narve. Atidarau ryte narvą, sausiukas nesuėstas. Panika, kodėl??!!! Bet tai, kai Diinka pasakė, kad max 2 širdelės, o pas mane gal 22 suėdė vakare :D, tai tikriausia todėl :D Spurga šiandien širdelių nevalgė, panika. Kodėl???! Bet nuėjo kakadėžėn ir prikrovė kaip dramblys, po to nuėjo pas vyrą kliančyt jo valgomų pusryčių :D vadinas gyvens :D

Bet va santykiai pas merginas ant labai laibos ribos balansuoja, vakar iš Belos nagų iškrapščiau Spurgos kuokštą. Jei trumpai, tai situacija tokia: Bela - smalsi mergiotė ir eina uostytis su Spurga, kuri tik priėjus pradeda urgzt, šnypšt ir miaukt, Bela tada jau eina aiškintis santykių, o iš Spurgos daugiau garso, nei realių veiksmų, palenda po stalu ir klykia. Vienžo kažkoks užburtas ratas, gaunasi tu bijok manęs, kaip aš bijau tavęs.

Atsakyti

Sveikos. 

Lisitėja, Ainu taip pat 2 kartus per parą šlapinasi. Tuštinasi 1 kartą paroje arba dar rečiau. 

Gielux, karalienių kovos ir mokymasis valdyti nervus visai linksmai man nuskambėjo.  :D 

Gilė liekna lanksti katytė.  :wub: 

Rariuko pienės kaip "skaniai" man žiūrisi ir juoda- balta kompozicija.  :wub: 

Šponkiuk, kaip šiandien upė?  :hmm:  :D 

Aš kiekvieną spalį skiriu savo sveikatai "technikinę" apžiūrą- med knygelės pratęsimas, apgamų profilaktika, mamologo, ginekologo, odontologo apžiūros. Pirmi du punktai įvykdyti, kraujas šiandien priduotas. Liko dar 3 vizitai. Ir bus vėl iki kito rudens ramu. 

Atsakyti

Aist šaunuolė kad rūpiniesi "technikine" :super:

O aš tikrų pienių noriu  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 spalio 2017 - 10:27
Šiaip tai ten ne pienės biggrin.gif , kažkokios kitokios gėlės, tokios aukštos
Prašom ir pienių

o čia šiaip gražu smile.gif
Atsakyti

Šponkiuk, kaip šiandien upė?  :hmm:  :D

Galbūt po darbo patikrinsiu, jei neparveš manęs niekas namo :D  Bet kiek per langą be akinių įžiūriu tai nuseko :)

Ryte nemačiau, mane beveik nuo namų paėmė bendradarbė, su kažkuria netyčia kažkurį rytą susitikom kieme, kai ji į darželį šalia atvežė dukrą :) 

Atsakyti

Šiuo metu:

DSC00128-01.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visi keturkojai tik vartosi lovose biggrin.gif
Maksimas aišku irgi neatsilieka smile.gif

Labai patiko burmiukas, Šponkiuko gražiakailis Ekskavatorininkas, Magnunos savaitgalio fotoreportažas, visada žavi dama Ainu, smalsuolė Gilė ir kitos kailiniuotos grožybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 18 spalio 2017 - 15:09

Vilnietėms, kam aktualų gyvūnų prekės nuo 30iki 90 proc pigiau:
https://www.facebook.com/www.foodie.lt/posts/1351198098335916 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 spalio 2017 - 15:30

Vilnietėms, kam aktualų gyvūnų prekės nuo 30iki 90 proc pigiau:
https://www.facebook.com/www.foodie.lt/posts/1351198098335916 

Šponkiau, ačiū, kaip tik prie manęs. Aš kaip tik vakar buvau dėl sterilizacijos klaust, kliniką jau uždarė ir parduotuvę sakė uždarinės. Bet ten ne tik vilnietėm, yra jų internetinė pard. irgi su nuolaidom 4dog.lt, nežinau tik kiek pristatymas kainuoja.

Atsakyti
Ėjau per lapais nuklotą žemę ir galvojau, kad gamta labai išmintinga. Juk ne be reikalo lapai geltoni, oranžiniai, raudoni, rudi, margi... Įsivaizduokit, kad būtų žali, dangus pilkas, visur purvas, lietūs lytų, vėjas siaustų... Ar labai džiugi nuotaika būtų? O dabar viskas taip spalvinga, saulutei nušvitus dar paryškėja-tikras antidepresinis gydymas spalvomis.
Štai ką šiandien apie spalvų terapiją sumasčiau.

Katės spalvomis už lango nesidžiaugė, intensyviai miega jau antra diena. Tikros miegapelės.

Atsakyti