Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas.  :4u: 

Lisitėja, kurilai ( lyginant su burmom) labiau šeriasi, meilę ir prieraišumą dozuoja saikingiau ir tik savo šeimos nariams, ramesnio temperamento ( tuo pačiu mažiau žaismingi), mažiau reikalauja dėmesio, tylesni ( mažiau kniaukalioja). Konkrečiai mūsų šeimai Ainu labai tinka. Čija savo šimtaprocentiniu meilumu ir nuolatiniu noru įtikti užpildo viską. Bet mano draugė, kuri dabar augina burmiuką, turi ypač komunikabilią- judrią - atsakingą -linksmuolę dešimties metų dukrytę. Tas kačiukas jai- žaidimų draugelis, kompanjonas, nuostabus ir atsidavęs nuolat. Mergaitė vežasi burmiuką visur kartu, valo jo kraikdėžę, pati karpo nagus, netgi kruopščiai perskaitė mano nusiųstą nuorodą apie kačių auklėjimą ( sm Nerealios postai kaip užsiauginti gerą katę). Kačiukas labai žmogui kontaktinis - miegas dvikojui ant kelių ar prisiglaudus šalia jam yra būtinas.

Žodžiu, apibendrinant, mano Ainu - flegmatiško temperamento katė, draugės burma- tipiškas sangvinikas. Žiūrint, kas kam labiau tinka.  :) 

Atsakyti

Sveikos

Šeštadienį vakare išleidau du vaikus, gyvens kartu, ir labai gera ir liūdna.

Semadienis nerealus, AČIŪ Zundyte, Diiiinkai, Tomui už priemima. Erendirai ir Magnunai už pavežimą ir visiem už smagią kompaniją, buvo gera pravedint galvą.

Visi katukai nerealūs  :wub:​ 

Atsakyti

Gielux, puikios žinios!  :super: kada Spurgą sterilizuosit? 

Kolegos, a kokio pločio jūsų guoliai? 

AF78_A0_BA-_F2_B2-4_C4_D-_BCF0-9_EF8_A5_

Atsakyti

Gielux kaip šaunu, kad mažyliai rado šeimą, ilgų jiems ir šiltų metų :) 

Aist Burma tikrai graži, bet Ainu kailiniai žvilgsnis , odigos nebuvimas, kiškiškumas ir šiaip Ainu nuostabi  :wub: 

Atsakyti

Sagyt, ačiū, kad tik tavo žodžiai D. ausin, nes labai jau noriu, kad jiem viskas ok būtų.

Ainu žiūri ar visi gyvūnų laikymo reglamentai išlaikyti? :D

Aist, kaupiuosi tiek finansiškai, tiek laikiškai, tiek morališkai :D Su Spurga šiek tiek paprasčiau, ji balso beveik neturi, vakar vakare lyg ir bandė miauksėt, bet tai su Belos MIAUUUU, jos net nesigirdėjo :D Man vienoj vet. pasakė, kad geriausia laukt iki 3-4 mėn, tipo tada atsistato(šito tai tikrai nesiruošiu), kitoj, kol maitint baigs, nes pieno liaukos susitrauks. Mano galva racionaliausia kelių sav. bėgyje, ketvirtadienį bus 9 sav. Iš kitos pusės nesinori nustekentos maitinimu iškart po peiliu kišt, bet tai jei ji man užmauros irgi bus negerai, bet kuriuo atvieju, man su laiku striuka, čia pagrindinė problema. 

Atsakyti

Senai foto dejau. Su muiline pro iškištą langą:

DSC00079.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 spalio 2017 - 16:06

Šiandien važiuojam su Rainiu į kliniką. Galvojau kaip čia jo tą šlapimą sumedžioti. Prisiminiau, kad kaskart keičiant kraiką, jam reikia brautis į dėžę. Tai papyliau šviežio, pakapsčiau, atsukau indelį ir laukiu. Žinoma atėjo, tūpt ir daro. Tai pakėliau uodegą, pakišau indelį ir turiu. Taip savim didžiuojuosi, kad neturiu kam pasigirti. Tai giriuosi čia :D juokitės, man pačiai juokinga, kuo radau pasigirti :D

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 10 16, 15:59)
<p>Sagyt, ačiū, kad tik tavo žodžiai D. ausin, nes labai jau noriu, kad jiem viskas ok būtų.
</p><p>Ainu žiūri ar visi gyvūnų laikymo reglamentai išlaikyti? biggrin.gif
</p><p>Aist, kaupiuosi tiek finansiškai, tiek laikiškai, tiek morališkai biggrin.gif Su Spurga šiek tiek paprasčiau, ji balso beveik neturi, vakar vakare lyg ir bandė miauksėt, bet tai su Belos MIAUUUU, jos net nesigirdėjo biggrin.gif Man vienoj vet. pasakė, kad geriausia laukt iki 3-4 mėn, tipo tada atsistato(šito tai tikrai nesiruošiu), kitoj, kol maitint baigs, nes pieno liaukos susitrauks. Mano galva racionaliausia kelių sav. bėgyje, ketvirtadienį bus 9 sav. Iš kitos pusės nesinori nustekentos maitinimu iškart po peiliu kišt, bet tai jei ji man užmauros irgi bus negerai, bet kuriuo atvieju, man su laiku striuka, čia pagrindinė problema. 
</p>

Gielux, netempk, jau katukai patys valgo. Maximum - 2-3 sav.
Atsakyti

Ačiū,Aist už išsamų paaiškinimą. :wub:

Šponkiuko miesto vaizdas :didis: ,jau buvau pasiilgusi.Gera idėja kaip paimti katino šlapimą, niekaip nebūčiau sugalvojusi.Gerai,kad pasidalinai patirtimi.

Gielux, geros žinios dėl katukų.

Su kastracija netemk gumos, nes kai uždainuos, tai vyras tikrai išmes abi :sad: .Aš Zundą gavau jau sutvarkytą, bet ją vis paniurkydavo kačiukai.Vadinasi dar turėjo pieno.

Atsakyti

Grįžom iš vet. Šlapimo pūslės uždegimas. Bet kuriuo atveju geriau nei būtų inkstai ar kepenys. Inkstų rodiklis ok, kepenų vienas padidėjęs, bet ne tas pahrindinis. Greičiausiai dėl uždegimo pakilęs.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 16, 21:40)
<p>Grįžom iš vet. Šlapimo pūslės uždegimas. Bet kuriuo atveju geriau nei būtų inkstai ar kepenys. Inkstų rodiklis ok, kepenų vienas padidėjęs, bet ne tas pahrindinis. Greičiausiai dėl uždegimo pakilęs.</p>

Vaje, sveikite. 4u.gif
Tašei šiandien nevėmimo diena. Kad tu šaunuolė, jau žinom.
4u.gif smile.gif
Atsakyti
Rainiukui sveikatos 4u.gif
Ir gudrumas Šponkučio clap_1.gif Su mano mergom taip nepašposysi-aparatūra ne ta. biggrin.gif

Džiaugiuosi už Gielux augintinius suradusius namus. Dviese greičiau apsipras naujoj vietoj ir linksmiau.

Aš tai gražuolės Ainu į jokį kitą katiną nekeisčiau.

Mano Nikė įsitaisė miegoti koridoriuje prie veidrodžio. Nesu tuo sužavėta, nes miega ant vąšeliu nertos servetėlės/obuoliuko. Ji visa vieni plaukai, net raudonos spalvos neįžiūriu. Šeriasi abi katės pasiutiškai. Tik iššukuoju ir vėl visur kuokštų pilna. Ryte atsikeliu-surenku, pareinu po darbo-surenku, einu miegot-renku... Och...

-Bambėk, bambėk... pati mane namo parsitempei, tai ir džiaukis.

vartotojo įkelta nuotrauka

-O aš pamiegosiu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti