Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 21, 07:35)
<p>Labas rytas 4u.gif Jau tamsa lauke kokia, nieko nematyti, tik ir taikyk auto pilotu,kad balon neįmakotum<em> blink.gif<em> </em></em>
</p><p><em><em></em> Teta Erode, o kodėl negalima katėm ant stalo gulėti?Stalas gali sulūžti? nail.gif<em> </em></em><em></em>

ZUndyte, nes kai viena katytė guli ant stalo, stalas neluš. Bet kai 4 katytės sulips, visko gali būt, dar susižeis. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Gielux namie daug veiksmo.  :D 

Grikis tobulai "įsipaišęs" į interjerą.  :wub: 

Runciaus išklotinė ant stalo.  :wub: 

Ainu ant stalo lipa retai ir ne dėl maisto ( žmonių maisto ji neėda), o siekdama mano dėmesio. Pvz, geriu  ryte vienišą kavą, šalia ant stalo padėkliuko pasiserviravusi ir lėtai besimarkstanti katė man netrukdo, o priešingai - palaiko subtilią kompaniją. Jei prie stalo sėdi visi namiškiai, Ainu matyt trūksta erdvės - niekad nelips ant stalo. 

Mam, kavos? 

3906_FA0_F-_C78_A-4578-9640-_B96885_EDF9

Buvome ryte su Ignu Panoramos kačių parodoje. Pirkome pagalvę su kurilu:

5_DCCA343-_B7_DD-47_F9-_B3_C7-9_A8_F7_DE

Ir naują plunksnelę :

60295261-1_BCE-4_D15-_A028-1_B2_DF9_E9_A

3_B2_C30_A0-9124-4287-8_CA6-_A2150_FF128

Atsakyti

Iksas (Ekskavatorius):

https://youtu.be/z83fsypTAE8

Atsakyti
Labai mielas ir jaukus Iksiukas. Neabejoju, kad jau visam laikui priregistruotas pagal lankomą vietą.

Ainu irgi lepūnytė. Nors trisluoksnės kavos ir aš eičiau pažiūrėti. Plunksnytės ant ilgo distancinio strypelio senai ieškau Šiauliuose pirkti, bet vis nerandu. Tokia kačių sportinei formai palaikyti tiesiog ideali. Gali ir ilgesnė būti-tada tinginė šeimininkė galės ant sofkės voliotis ir žaisti.

Aš grįžau iš kapinyno. Dirbau beviltišką Sizifo darbą-kišau prikritusius liepų lapus į šiukšlių maišus ir nešiau išmesti. Kol grįžtu, kitą maišėką prikišu, jau išvalyta vieta vėl lapų pilna. Aplink visi kapai ir takai lyg pusnyse lapuose guli. Tvarkyk netvarkęs, jokios naudos. Bet sąžinę nuraminau, kapelį papuošiau, žvakeles uždegiau ir sėdžiu šiltai namučiuose. Galvelė, irgi prasivėdinusi, mažiau sopa.
Atsakyti
Mergaites,
o kur jus perkate savo karalaitems tokias puikias draskykles su minkstais loveliais, kaip matosi foto su mazium?pas mus pernai pirkta draskykle is Superkates, bet jau visa sudorota, tad dabar noriu jau didesnes ir su tokiais loveliais ar hamakeliu... wub.gif

Kapuose as vakar buvau. Grazu labai man rudeniniai kapai, nors siaip esu is tu, kurios nemegsta ten lankytis - man nepriimtini tie "rutu darzeliai" su mintimi "ka zmones pasakys" - as visada galiu su teciu mintimis pakalbeti, o kapuose as kazkaip nesijauciu esanti su juo...bet kol mama gyva, nepriestarauju jos tam darzeliui...

P.s. o staiga pagalvojau - o kur katinelius laidoja? Yra kazkokios kapinaites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 spalio 2017 - 16:37

Zundytė visai ne lepūnė, o didi darbininkė. :didis: Šildė mano stiklainius su moliūgų mišraine.Labai protingas padaras, kaip mat rado šiltą vietą.Kai mes valgome, jokių laipiojimų ant stalo.Molis tai niekada nebuvo užlipęs, bent kai aš mačiau.Zunda nuo stalo stebi kiemą, tai ir nieko nesakau.

Kitą savaitę važiuosiu į kapines, laukiu kol daugiau lapų pakris.Pirmadienį mašiniuką perausiu, nes kaip ir sniegą žada.Ir tada lėksiu tvarkytis.

Mažule, ar yra mažesniuose miestuose gyvūnų kapinaitės aš nežinau, manau oficialių nėra. Vilniuje lyg ir yra.

Aš gyvenu name, turiu nuosavą valdą, tai ten visi mano vaivorykštiniai yra.Prie eglučių gyvatvorės visi :cray:

Kas neturi nei savo kiemo, nei sodybos, veža į mišką,Ne kartą esu radusi tokius kapelius, net su paminkliukais ir žvakutėmis.

Net pačiai graudu paliko. :( Nepykit, jei kam skausmingus prisiminimus sukėliau.

Atsakyti

Ainu ir jos pagalbinis atvaizdas labai patiko  :wub:  o kavutė Ainu draugijoje manau dar skanesnė  :D 

Manaiškiai parnešti iš tėvukų miega, net ausų nekrutina, galima pagalvoti, kad visą dieną pas tėvukus visokius darbus dirbti verčiami buvo, ir taip kiekvieną kartą - grįžę krenta miegoti tarsi negyvai nusidirbę būtų  :D​ 

Atsakyti
Tai gal jie ten jaučiasi kaip darbe, o kai pareina namo - tiesiai į lovytes biggrin.gif
Atsakyti

Pvz Vėjukas labai dirbo.Kontroliavo,kad gerai būtų sugrėbti lapai.Zunda padėtį sekė poro langą, o Molis visai neaišku kur blūdinėjo

.Noriu tos dryžuotos kavos, tos kur pas Aist.Kaip ją padaryti?12dffbf6ff43.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 spalio 2017 - 19:14

Koks mielas Vėjo žvilgsnis.  :wub: 

Lisitėja, aš su pieno plaktuvu pirma išplaku pieną ir supilu į puodelį. Gaunasi pienas apačioje ir puta viršuje. Tuomet lėtai srovele į dvisluoksnio pieno puodelį aparatas pila juodą kavą, kuri sudaro vidurinį sluoksnį. Gaunasi 3 sluoksniai. 

Mes šiandien saulės Panevėžyje radom.  :D 

Atsakyti

Mazule, as is zooplus.de pirkau, bet nepasakyciau, kad itin kokybiska, teko siek tiek tobulint. Superkates sako superines.

Aist, tevai skambino ir dziauges, kad sode po obelim kava geria, o pas mus tuomet lijo.

Atsakyti

Tina visą vakarą miega

20171021_184029.jpg

Atsakyti