Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tinai sveikatytės debesiukas :4u:Apklok, tegu miega nabagėlė.

O ją nepabudintą atidavė, ar ji jau pakelta, bet vis dar snūduriuoja?

Kai Setą operavo pas Jakovą, atidavė pilnumoje pabudusį, net pačiai budinti leido, o va kai Utenoje nuiminėjo tą darinį ant ausiukės, tai nebudino su vaistais.Sakė,kad reikia širdį pasaugoti.Nes tas kėlimas su vaistais pjauna širdutę :blink:

O mes šiandien saulės kibirais turėjome Mauridia_29.gifTik sėdėti nebuvo kur, nes visi baldai jau žiemos miegui sudėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 spalio 2017 - 20:43
Vargšytė Tinutė. Dar matyt apsnūdusi nuo vaistų. Sveikatėlės jai .
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 21, 21:55)
Vargšytė Tinutė. Dar matyt apsnūdusi nuo vaistų. Sveikatėlės jai .

Sveikatos jai.
Pakeičiau Tašei maistą, pripuolė visos. Tašė nevemia, abi mažės apsivėmė. blink.gif
Kingas išdidžiai pauostė blink.gif ir nuėjo savo maisto ėst, sausiuko iš naujai praimto maišo.
Tai net konservų neatėjo.
Atsakyti

Iksas koks meilus, panašu, kad jau prisijaukinęs Šponkių.  :wub:  Tinai linkiu greičiau atsigauti.  :4u:

Fb perskaičiau Diinkos postą, kad Vašingtonas ir Teksė ( visai neseniai išaiškėjo, kad drovusis Teksasas - mergaitė  :P) rado savo namus.  :super: Ką gi - visi vasaros atostogų globotiniai "įvaikinti", šaunuolė Diinka.  :clap_1:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 21 spalio 2017 - 22:50

Tiną atidavė pilnai pabudintą, bet jai matyt prasta savijauta, tad nori šalia gulėti. Jei tik atsikeliu, keliasi ji ir eina kartu. Naktį pramiegojo tai iš vieno šono, tai iš kito. Tik va Rainys ateina ir krenta ant jos... neraxęs kompanijos dainuoja. Tai šiandien galva kvadratinė, kaip būčiau alkoholio padauginusi..

Atsakyti

Labas rytas :4u: Nabagėlė Tinutė.Na,bet jau blogiausia praeityje.

Džiaugiuosi dėl Laimės šeimynos :wub:

Šalna didžiausia parke, net ausys apsiraitė.Vakarykščio darbo nei žymės, vėl geltonas kilimas. :blink:Mažoji netelpa savo kailyje,antra diena Molį terorizuoja, žaisti klibina.Dičkis neapsikentęs Zundukei ausis apskaldė.Bando ir Vėjuką dūkenti, bet kaip tai nesusitaria abudu. :lol: b939381800de.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 spalio 2017 - 08:00

Ir ką man su juo daryti?

https://youtu.be/mxdWLV8Uy7M

Atsakyti

Šponkiuk, juk jau viskas aišku, nebeklausk nieko.Taip matyt nusprendė katinų dievas.

Ale,jūs, pūkuoti kolegos, man pasakykit, ką daryti su ta mamka, pasistatė ant stalo vantą ir visą rytą bliauna, neliesk mano gėlių, neliesk mano gėlių.Visiškai suraganėjo crazy.gif5ba6fa1f14b0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 spalio 2017 - 10:40
Šponkuti, daryk ką lig šiol darei-glostyk, popink, šerk... kas daugiau beliko. Dabar to katino jau nebeatsikratysi, būtų tikra išdavystė. O ir tikrai tavo širdelė taip daryti nenori.

O va , Lisitėja, ir turi pasekmes leidimo lipti ant stalo. biggrin.gif Jei niekada neleistum, nedrįstų prie gėlių trintis.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Kaip Tina? Idomu kas par šeimininkai pas Iksa ir dar idomu kiek ju pas ji :D

Be žodžių

[URL=http://www.part.lt/perziura/b7a00e3cdf23db4b52b17cd93165444f345.jpg]b7a00e3cdf23db4b52b17cd93165444f345.jpg[/URL]

Aš nekalta, tas popierius pirmas pradėjo

Atsakyti

Na Tina visą naktį pramiegojo. Man ryte atsikėlus ir nuėjus į wc, Tina apsisisiojo lovoj. Bet ryte jau paėdė. 

Ai 11h paskambino iš klinikos pasiteirauti kaip Tina laikosi. Buvau geraja prasme apakusi.

Atsakyti

Šponkiau, ar tik nebus kažkas įvykę klinikoje, kad patys teiraujasi,gal dėl to Tina ir mieguista....Nu gal ir ne bet kažkokios dvejonės kyla.....

Sveikos, niūrus , tingus savaitgalis...Matyt, slėgis žemas,  nu nieko negaliu daryt,net valgyt tingiu daryt...

Katinai irgi visą dieną parpia, kažkoks miegapelių pensionatas :4u:​ 

Atsakyti