Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte, ne kažkaip nemanau, kad kas blogo nutiko. Ten gan nesena klinika, labai malonus bendravimas. Man vakar sakė, kad ryt paskambinsim pasiklausti kaip jaučiasi. O ryt bažiuojam papildomai suleisti nuskausminamųjų. Ir šiaip kitur atvažiuoji, sterilizacijai kai atveži, registratūroje paslieki ir viskas. O čia su katyte užeini į gydytojos kabinetą, viska aptari ir rada palieki. Aš labai tikiuosi, kad tas sjambutis yra geresnio aptarnavimo ženklas. Ypač to mandagaus aptarnavimo kitur trūksta kai tu atveži prieglaudinį katiną.

Atsakyti

Šponkiuk, tu teisi, tai tikrai yra gero(geresnio) aptarnavimo ženklas.Taip ir turėtų būti normalioje klinikoje.Matyt klientūrą renkasi.

Bet kiek teko operuoti ką, niekada nepalikdavau gyvūno vieno, visada pradėdavo migdyti prie manęs.Ir tik kai gyvūnas atsijungdavo, jį paimdavo ir nunešdavo į operacinę.Po narkozės keldavau irgi pati.Man taip ramiau būdavo.

O mūsų senieji vetai tai ryškiai duoda suprasti, jei prieglaudinis gyvūnas ar nekilmingas.Todėl stengiuosi pas juos nesilankyti.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 22, 16:37)
<p>Zundyte, ne kažkaip nemanau, kad kas blogo nutiko. Ten gan nesena klinika, labai malonus bendravimas. Man vakar sakė, kad ryt paskambinsim pasiklausti kaip jaučiasi. O ryt bažiuojam papildomai suleisti nuskausminamųjų. Ir šiaip kitur atvažiuoji, sterilizacijai kai atveži, registratūroje paslieki ir viskas. O čia su katyte užeini į gydytojos kabinetą, viska aptari ir rada palieki. Aš labai tikiuosi, kad tas sjambutis yra geresnio aptarnavimo ženklas. Ypač to mandagaus aptarnavimo kitur trūksta kai tu atveži prieglaudinį katiną.</p>

Labukas,o kokioj čia klinikoj?Man tai lig šiol pas Žilinskienę kažkaip geriausiai patinka lankytis.Pas Vaidą šeškinėj tai irgi liepė palikti ir viskas,bet aš pati paprašiau pasikalbėti su gydytoja,nors šiaip klinikos aplinka ten labai patiko ir rezultatu likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 10 22, 17:57)
Labukas,o kokioj čia klinikoj?Man tai lig šiol pas Žilinskienę kažkaip geriausiai patinka lankytis.Pas Vaidą šeškinėj tai irgi liepė palikti ir viskas,bet aš pati paprašiau pasikalbėti su gydytoja,nors šiaip klinikos aplinka ten labai patiko ir rezultatu likau patenkinta.

Mes važinėjam pas Vaidą. Gana neblogai.
Atsakyti

Duok dieve ,Mergaitės ,kad taip ir būtų, seniai laikas  ....mano klinikoje ,Dainavos veterinarija , man irgi labai patinka,nes visada tariasi,siūlo ,bendrai sprendžiam problemas,kiek ten yra operavę mano gyvūnų ,visada buvau kartu iki paskutinės minutės ,na gal beveik...net ir prieglaudinį Gliuką ten esu nešusi ir tai nemačiau jokio skirtumo aptarnavime ,todėl  net ir tie nemaži pinigai paliekami ten  nebeturi reikšmės ,visvien ten einu ir  eisiu...

Atsakyti

Labukas,o kokioj čia klinikoj?

Petcity. Nordikos prekybcentryje.

Atsakyti

Sveikos.  Na, koks gražus ir ryškiai sumaniai meilus Iksas.  :wub: Šponkiuk, o jis turi šeimininkus?  :hmm:

9_AEB4_BF6-0_B59-436_A-8_A6_D-2_DBCF3916

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 spalio 2017 - 21:45

Trumpa retrospektyva :

21a05338ff95.jpg

Ne į temą arba kai norisi skristi :

73a45acc2b0a.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Vėl pirmadienis, vėl į darbus.Gerai,kad man laisva diena.Nors pailsėsiu :lol:

Čija kokie patiešna, Ainu nesužavėta foto sesija :blink:

Nesiskandinsiu, tik vandenėlio palaksiu :)  696a92541793.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, o jis turi šeimininkus?  :hmm:

Žinok nemanau. Pradžioje jis mūsų neprisileisdavos, o dabar prašosi į vidų ir labai išsiilgęs dėmesio. Galbūt jis gauna dar kažkur pavalgyti, bet tikrai ne dėmesio, paglostymo ir šilumos. Jo kailis tankus tankus, tikrai lauke gyvenančio katino. vakar pravėriau burną. priekyje, viršuje šalia iltinio, trūksta vieno dantuko. Iltinis dantis nuskilęs. 

Jis man vakar nelabai ir leido darbuotis. Užėjęs dainuoja, vaikšto ratais. Tada pasiimi, pasidedi ant kelėnų ir niurkai, o tas mėgaujasi. padėjus ant žemės apsuka porą ratų ir pats pareina ant kelėnų. mano visas katės sudėjus nei pusės noro dėmesiui ir pasiglaustymams nebus. Tiesą pasakius nežinau ką su juo daryti. Persikėlus į namą, mes jo negalėsim įsileisti į vidų, nes maniškėm stresas, o ir tikiu, kad jis parodys, kad čia jo teritorija. Ieškoti kitų namų? Katinas panašu ne metų ir ne dviejų amžiaus. Pripratęs eiti į lauką. Bute vargiai tokį sulaikysi. pas mamą irgi nenuvešiu, ten jau dvi. Pas MB tėvus irgi nevešim, ten vis koks nelaimingas nutikimas. 

Atsakyti

Vilnietės (arba kuriu vaikai vilniuje mokosi), kurios turit gimnazistus ar sudentus, gal kam reikia 2 bilietų į studfest šventę. kol kass yra tik 5 komentarai, tai dar 5 pakomentavusiems bus po 2 bilietus:

https://www.facebook...?type=3

Atsakyti

Labas gaivus rytas.  :4u:  Setas braidantis  :wub:  Pradėjau savaitę kirpykloje.  :)

Chmmm, tai ką čia reikėtų su Iksu daryti?  :hmm: o gal taviškės vis tiktai priimtų jį? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 spalio 2017 - 10:22