Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(gielux @ 2017 10 27, 10:09)
<p>Sveikos
</p><p>Du berniukai išvažiavo į vienus namus, taigi liko mažė Minibela, kas labai keista, nes ji charizmatiškiausia blink.gif . Aš jau duobėj buvau, nes visokio š.. vienu metu užgriuvo. Jau net į darbą atsinešiau siūlus ir virbalus ramintis biggrin.gif bet neturiu idėju ką iš tokių megzt, tai profilaktiškai į nagus paiimu, pačiupinu, pasiraminu ir padedu biggrin.gif Erendira, jaučiu tavęs patarimo klausiu.
</p><p>Bela su Spurga pjaunasi, kudlos lekia į šalis. Labai gaila, nežinau ką daryt.
</p>

Išskirk jas.
Pjovimosi metu - purkštukas.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 10 27, 10:50)
<p>Gielux kaip džiugu kad mažiukai randa šeimas, manau Minibela ras savo ypatingą gyvenimo palydovą smile.gif Dėl Spurgos reikia jai ieškoti naujų namų arba paleisti gyventi senuose verysad.gif </p><p>Iksas nerealus man panašus į šinsilinį britą smile.gif Tikriausiai dainų kažkiek bus juk pripratęs lauke pasitampyti smile.gif Giliukas vis dar dainuoja vasara praleidęs terasoje smile.gif Bet pamatęs žalią crocsa apsiramina biggrin.gif </p>

Gielux, sterilizuok Spurgą. Dabar.
Minibela ras namus, neabejok. Jei turėčiau daugiau vietos ir lėšų, paimčiau, bet situaciją žinai...
Atsakyti

Su sterilizacija, jei kas man šiek tiek laiko išrašys, tada bus gerai :D aš šią savaitę dirbau nuo 9 iki 20, todėl sakau, jau biški duobėn įkritus jaučiausi. Šiandien dar tėvai atvažiuoja, vadinas savaitgalio neturiu.

Dėl pledukų tom ožkom nė-už-ką :D aš su jom ir gražiuoju ir piktuoju šneku, o tos į mane tik mirkt mirkt, tipo gerai šneki, bet dabar pasitrauk mes mušimės :D bėda bent jau kol kas, kad aš namie nebūnu. Ten ir konfliktas nenormalus, jau rašiau Bela ilganosė smalsuolė, tikrina ko čia ta durna katė urzgia ir staugia, nors jos nieks neliečia, o ta dūdas paleidžia vien tik Belą pamačius. Pradžioj Bela jos žiauriai bijojo, bet dabar pamatė, kad Spurga tik rėkia, nu tai aišku šventas instinktų reikalas pravažiuot su letena per šoną, Spurga irgi kepštelna, bet pagal kudlų kiekį tarp nagų ryškiai pirmauja Bela :blink: Temperamentu jos kardinaliai priešingos Spurga britukų britukas, paėst-pašik...-pagulėt, o Belai bėgt-lėkt-žaist.

Atsakyti

Reklamink Pončiką kaip prie britų gulėjusią, dažnai žmones įkvepia :)

Ir išvis - jau reklamink.

Atsakyti

Erendira, ar ši reklama sugraudino 

https://www.youtube....h?v=bh6Aq9urzNA

Gieliux, nu tikrai gal pagaliau jau reklamink Spurga, o jei yra noras kažką pasilikt, pasilik Minibela :)  tos tikrai nesimusš :)

Atsakyti

Diinka, aha  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

oj, kol rašiau, Erendira jau atsakė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 spalio 2017 - 14:12

Mergai baikit graudinti, man ruduo suvis ne pyragų, o liūdesio ir priaugtų kg metas.Gana jau pas Diinką Dr.Laimėje tas eilėraštis( o gal ir ne) stogą sukedeno.Apsibaubiau :(, todėl ir Zundą su Moliuku lepinu.Ir visus gyvius lepinu.

Gielux, tu šaunuolė, taip gražiai jaunąją kartą baigi iškaišioti.Ji turi mergaitę, megzk movą- šaliką, vadinamą snoodą.Siūlai kaip tik tam dalykui.

O aš tai dirbu, padedu mamkai spintą tvarkyti. :ax:

d411ac5d04b8.jpgM

Atsakyti

Šponkiuk, o pas tave gal yr Spurgės foto? Bet ji nereali katė, tokia kilimėlių kilimėlis, pagniaužai, padedi ir po kiek laiko ten pat randi :D Man ji žiauriai tinka, tik, kad mes jai nelabai tinkam. Ji turėtų būti vienintelė katė, jaučiu kokiems vyresnio amžiaus žmonėms ji būtų lobis. Einu paskaityt straipsnių apie kačių psichologiją.

Jų santykiai bijok manęs, kaip aš bijau tavęs :frusty:

Įdomu, kaip vadinasi stadija, kai dviem katėm vedi paskaitą apie tarpusavio santykius :hmm:

Atsakyti

Gielux, berods buvo, vakare jei nepamiršiu pažiūrėsiu. 

Atsakyti

Pasirodo geros foto, jei jas naudoja :D

Priedas  11.jpg   72,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkuti, kai galėsi, tada pažiūrėk, aš vis tiek savaitgalį laiko neturėsiu skelbimui. Jei ką, fotosesiją kartosim :D

Tai, kad nerealios foto. Šiap puse laurų, o gal ir daugiau, kad vaikiai išsidalino priklauso Šponkiaus foto :D, niu dar Magnunos spurgom ir Erendiros bei Erodės palaikymui :D be viso šito tikrai dabar būč su 7 uodegom :D

Liko tikėtis, kad Minibellos ir Spurgos klausimas kažkaip  išsispręs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 27 spalio 2017 - 15:33