Šponkiau, aiškiai geros
Bet tai kokie pyp tie murkliai. Ištrynė visus komentarus apie nuotraukos teises. Į žinutę irgi nesiteikė atsakyti. O perskaityti perskaitė.
Šikniai. O gal galima juos litaip patrumpint?
Nusiunčiau jiems apie nuotraukų autorių teises.
Nieko neatrašė. Bet postą panaikino ☺
Šiaip nei pykau, nei ką. Tereikėjo palikti mano komentarą.

Sveikos
Išnėriau iš savo darbų savaitgalio oro įkvėpti
Dėk tamsos labai pritariu Erendirai ir Lisitėjai - fu fu fu kaip nemėgstu o dar laiką reikės šį savaitgalį persukti, dar tamsesni vakarai pasidarys
Gielux - aš irgi tą patį norėjau parašyti kaip ir Diinka - dėk Spurgos skelbimą ir pasilik Minibelą
Kruopa jau pusvalandis kaip prie durų teiraujasi ar tikrai rytoj bus šeštadienis, eisiu parodysiu jai tapkę
Rytais manęs į darbą palydėti ateina juodas kudlotas katinas - kažkas iš laiptinės gyventojų rytais dažnais jį išleidžia laiptinėje pasivaikščioti, tai vis randu jį prie savo durų, turbūt maniškius užuodžia. Labai draugiškas, ramus ir savimi pasitikintis, visai ne prieš būtų ir užsukti į svečius, gaila rytais neturiu laiko su juo pabendrauti, bet būtinai pasiglostom gal kada nors išskaičiuosiu kieno jis yra
Parodžiau Kruopai tapkę ir pusvalandį buvo ramu, po to vėl tas pats miau, mieau, mieaurr. ar tikrai rytoj bus šeštadienis? Blem, kaip kartais aš ant jos pykstu ir baruosi ir grasinuosi numauti rainas kelnes ir atlupti. O paskum randu namo parėjusi rainosios lėlytes-pelytes išdėliotas prie buto durų ir kamuoliukus į mano tapkes sukamšytus - laukė manęs labai mano raina kiškutė. Ar pabundu ryte pelikėm apkamšyta ir suprantu, kad kol miegojau rainoji zujo aplink pelikes kaišiodama ir susileidžiu ir nepykstu ir tapkių neberodau Žodžiu labanaktis
Drybsojau pusiau gulomis, filmą žiūrėjau, atėjo mažoji ir taip jaukiai susivyniojo pašonėn,parėjo iš kiemo Molis, ir tas pradėjo glaustytis ir murkuoti.Kai pareinu po darbų namo, laukia mano pūkiai, kas už kampo spokso,kas ant palangės kėpso.Ir kaip gali pykti už nugulėtą stalą ar išvartytas gėles?
Kiek daug jie duoda
Labai gražiai ,Magnučiuk, pasakei.
Riedu lovytėn ir aš,labanaktis.
Pavydą keliat? Mano lova tuščia. Namuos 4 augintiniai
Miegoti irgi miegame kartu. Nikė pirmoji teises pareiškia ir nuveda iki lovos. Man atsigulus arba gulasi prie šono, arba lipa ant mano šoninės projekcijos ir įsimontuoja kaip ant tvoros ar rankos linkyje lyg hamake. Čigonėlė tenkinasi mano tapkių minkštumu, tik paryčiais atsigula šalia pagalvės ir laukia prabundant. Visada pasilabina murkteldama.
Tikros gyvenimo kompanjonės.
Pas mane prie galvos Tašė, iš kitos pusės Nikutė prie pilvo, o Fogytė ant kojų.