Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas tamsybėje. uuuuuuu...kokia tamsa tamsioji ir dar lietus barbena.
Atsikėliau ir nieko nesinori. Katės visai aktyvios, paėdė, pasivaikė po butą pirmyn/atgal, mano kelių tvirtumą išbandė, dabar švarinimosi procedūras atlieka.
Einu krautis daiktelius į kelionę Viekšnių pusėn-lankysiu vyro ir jo giminės kapelius.

Visiems neturintiems tokių liūdnų veiklų, gero, jaukaus, pyragais kvepiančio šeštadienio.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Iksas parvaziuoja atgal

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 28, 12:30)
<p>Iksas parvaziuoja atgal</p>

kas atsitiko???????
huh.gif unsure.gif blink.gif hmm.gif hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Atsakyti

Hm, nesupratau, kur mano rytinis postas? :hmm:Ir dar foto?

Kas nutiko su Iksiuku? :blink:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 28, 15:11)
<p>Hm, nesupratau, kur mano rytinis postas? :hmm:Ir dar foto?
</p><p>Kas nutiko su Iksiuku? blink.gif
</p>

Helowyno metas, šmėklos nujojo Lisitėjos foto biggrin.gif

Aha, kas Iksiukui nepavyko? hmm.gif Spėju- susipyko su lauko durimas, kad pabėgiot neišleidžia. Ta proga pageidavimų koncertą organizavo. doh.gif

Grįžau iš kapelių lankymo kelionės. Visa šlapia lyg benamis šuo. Gerai, kad viskas sutvarkyta ir nereikėjo lietui pliaupiant lapų greboti, žemės knisti, kažką sodinti. Uždegėm žvakutes, padėjom krepšelius ir sukomės link namų. Keliu važiuojant koks 100 m. į priekį vaizdų nebesimato. Tik vientisa lietaus purškalų siena lyg rūkas. Baisiausia, kai iš priešingos kelio juostos prasilenki su fura. Pasijunti lyg krioklio srovės viduje, nieko nematai, visi stiklai vandeniu užpilti. Bjauru šiandien vairuoti.

Grįžus grielkos/katės tuoj apkrito. biggrin.gif
Atsakyti

Taip serenados nuolatinės. Pas mus tylii dabar nme sėdi ir pro duris neišvarysi. Bandysiu vėl ieškot namų.

Priedas  20171028_153544-02.jpeg   180,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 28, 16:48)
<p>Taip serenados nuolatinės. Pas mus tylii dabar nme sėdi ir pro duris neišvarysi. Bandysiu vėl ieškot namų.</p>

Bet jis nenori kitų namų unsure.gif
Man čia laimingiausio katino portretas wub.gif
Atsakyti

Šiandien orelis, tai nebeduok dievuliau. Kaip sakydavo mano a,a teta toks oras prieš Vėlines ar per jas, kad gyvieji nesitrainiotų  po lauką, o netrukdytų veliuokam ) vėlėm) vaikščioti.Kai pagalvoji,kad beveik visada būna bjaurus oras, tai gal ir teisybę sakė.Gaila,kad Iksas ten neprigijo.Tikrai sunku serenadas pakelti.

Katai - šildyklės.O man dar reikės sliūkinti su šunimis į lauką. :blink: 3b28b61215e9.jpg

Atsakyti

Šponkiau ar nenorėtum pamėgint įsitikint kaip jis reaguos į taviškes kates? Manau kad tikrai jis pasirinko jus ir jūsų namus :) Gal jis visai nepiktybinis katas.

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 10 28, 17:52)
Bet jis nenori kitų namų  unsure.gif
Man čia laimingiausio katino portretas  wub.gif

Sutinku.
Ir Iksui, ir Šponkiukui po 4u.gif 4u.gif už bandymą ir patirtą stresą.
Atsakyti

Šponkiau ar nenorėtum pamėgint įsitikint kaip jis reaguos į taviškes kates? Manau kad tikrai jis pasirinko jus ir jūsų namus :) Gal jis visai nepiktybinis katas.

Aš bijau dėl Hipės. Jai vis keliu stresą. Su globotiniais, su gyvenamosios vietos keitimu. Taip norėčiau, kad ji atsigautų.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 28, 18:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sagyte" data-cid="71862882" data-time="1509202259"><div><p>Šponkiau ar nenorėtum pamėgint įsitikint kaip jis reaguos į taviškes kates? Manau kad tikrai jis pasirinko jus ir jūsų namus smile.gif Gal jis visai nepiktybinis katas.</p></div></blockquote><p>Aš bijau dėl Hipės. Jai vis keliu stresą. Su globotiniais, su gyvenamosios vietos keitimu. Taip norėčiau, kad ji atsigautų.</p>

Mieloji, bet juk ji ir taip patirs stresą. Dėl namų keitimo.
o dabar name bus daugiau erdvės, kur jos galėtų būti ir išsidėstyti.
Galgi vis tik pabandyk?
O kaip Rainio sveikata?

Atsakyti