Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyt  :wub: 

Irgi šelčio vaikas?

Giriu visus, visas, kasau paausius, spaudžiu letenas  :D​ 

Atsakyti

Aga šeltytė mažulytė :) Dar kolkas tik 1 mėnesiukas suėjo dar panaši į mažą jūrų kiaulytę :) Bet po truputi pradės panašėti į ilganosę lapę :)

Atsakyti

Laba rytą :4u: 

Kokie katukai ir šunytė... :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Na,o mano leliokai beveik visi viduriuoja  :oh: 

Iš 6 tik dvi panikės valgios,tad maitinu pagrinde sausiuku ir ryžių košyte ir drugnu virintu vandeniu... Šiandien paryčiais mišinuką dariau ryžių klijuke,tai visi noriai išgėrė...Vienas kažkuris po kelių valandų išvėmė... :oh: 

Tad vėl apie pietūs važiuosime pas vetus...

Beje,kurios globojote mažyčius katukus be katės mamos - ar pasitaikydavo atvejų,kai vieni kitus žystų? Pas mane šitie liolikai taip elgiasi... :unsure: 

Tad į dieną bent du kartus nuprausiu jų subiniukus,kad nešustų...

Atsakyti

Pas mane 7 mėnesių Tina, kuri negali tiesiog gulėti. Ji pastoviai žindo pagalvės kraštą, pleduką ar mano drabužius.

Kaip pavydžiu Aistei šilumos, nes darbe sėdžiu su pleduku. Po savaitgalio nebeveikia šildymas normaliai, nors nustatyta didžiausia temperatūra, pučia vos vos pašildytą orą. 

Atsakyti
Sveikos,
Aist reportažai wub.gif wub.gif ir Aist pati labai graži smile.gif

mano uodega gyvena gerai. Vaikams dabar atostogos tai manau nenuobodžiaus pusdienį kol kuris sugrįžta... smile.gif

dar noriu pasidžiaugt- pamenat sakiau kad ryžiukas benamiukas atvežtas ir numestas (greičiausiai) prie parduotuvės laukia ...gražus purus riebus...ir vis toje pat vietoje sėdėjo. tai va miesto FB grupėj kažkoks jaunuolis įdėjo tipo kas pametėt - na nes jo ištikimybė tai sėdėjimo vietai prie parduotuvės buvo graudi- toks jausmas kad laukia kažko sugrįžtančio, na to kas paliko... tai vat jaunuolis paskelbė, visi dalinosi dalinosi, diskutavo...ir per pora valandų jį kažkas priglaudė. Nežinau kas, tik parašė kad katukas jau turi naujus namus. Taip gera ant širdies žinokit....iki graudulio. Nebereikia valgyt kasdien nešt, nors aišku ne tame esmė....bet va pažiūriu pro langą- o ta vieta tuščia... ir žinau tikrai kad ne šunų kur nuvaikytas ir pan., o tikiuosi jam mieluose namuose.... na išskydau truputį, bet žinokit taip džiugu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Sagyt, kokios puikios žinios! Turėsi dar vieną širdies džiaugsmą. Galbūt ateity užsiimsi veisimu? 

Ryte atėjus į svetainę mūsų jau laukė :

8_F879_A4_F-819_E-4_F3_D-9_F1_B-9_BEB900 Pamaitinome savo kates ( vakar vietiniame supermarkete pirkom konservų):

3_BBF3400-7076-40_E3-83_D1-_F85749_E1_BE

Truputį pasigaminome Vit D:

F89_D9_B36-_FE9_F-4_F49-9_E0_A-55_D7_BD7

Tuomet sėdome į mašiniuką ir nulėkėme iki Kolossi pilies :

32_BFFDCB-_B730-48_D1-_B45_B-7_AE02_B8_C

Pasivaikščioję po pilį važiuojant link Afroditės gimimo vietos stabtelėjome vyno muziejuje, kur degustavome vietinio žymiojo Commandaria vyno, gaminamo iš saulėje padžiovintų itin saldžių vynuogių. Nustebino grupė kokių keturmečių pyplių, lankančių šį vyno muziejų su keliomis gidėmis- auklėtojomis.

0_E4385_EC-_AEDA-4052-897_F-4_CFB410_C39

Ką gi- Afroditės uolos, kur, pasak legendos, gimusi iš jūros išlipo gražioji deivė. 

80948_BE3-8239-4981-89_FA-1480_E0_C41_D4

Žadėjau čia nusimaudyti, bet nors oras labai tinkamas, jūra gan audringa, neišdrįsau. Nusimaudysiu vakare grįžusi "namo" savo jūroje. 

Dabar atvykome į Limassolį, kur pietaujame senamiestyje tradicinį meze. Tai daug įvairių kiprietiškų patiekalų, tiekiamų nedideliais kiekiais - toks degustacinis meniu. Gali būti mėsos arba žuvies /jūros gėrybių meze. Užsisakėme pastarąjį. Tada eisime pasivaikščioti promenada. 

Atsakyti

Aist dėl veisimo dar nieko nemąstau bus matyti ateityje :) Na pasisekė jūsų katėms visgi pajautė kad galima gauti maisto :) Skanių pietų jums :)

Atsakyti
Kokia šunytė... Jez... Labai graži, sagyte.

Aist, geros jums kelionės. Smagiai leiskit ore laiką.
Ačiū už vasarinius vaizdus.

Zundytė - princesė... 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Pareinu namo - Nikos ausis kruvina... Pagal uodegos pasipūtimą ir pasišiaušimą praeinant kačių wub.gif atstovui vyriškiui buvusiam, viskas aišku, kieno darbas.
Žaizdytė mažytė, bet manikiūras šiandien neišvengiamas. Visiems.

Atsakyti

Aist - labai ačiū už šiltus reportažus ir kiprietišką nuotaiką   :D  :D  labai smagiai suskaičiau  :D 

Sagyte - dideliausi sveikinimai ir tau ir ypač Mumyčiui su Giliuku  :D  - gaus tie du išdykėliai sau draugytę į kompaniją  :wub: o jau mažylė kokia miela  :wub: 

Namų princesė Zundytė ant dvigubos pagalvės  :D  tik taip namų princesės ir turi gulėti  :D 

Mane šiandien Kruopa atėjo kelti 16.60. Sakau, gi laikrodį savaitgalį atsukom, dar valandą turim miegoti. Pasivaikščiojo aplink lovą minutę ir susirangė pašonėn miegoti. Atėjo laikas keltis, judinu rainąją, kad jau kelkimės, o ta žiūri į mane, tipo, mam, gal dar valandai laikrodį atsukim? Beveik įkalbėjo  :D

Sandra - sveikatėlės mažyliams  :4u: 

Šponkiau - renkis šiltai  :4u:  bjauru kai darbe tokiu oru šalta 

Atsakyti

Pavalgiau vakarienę ir sėdžiu sau 

20171030_175657.jpg

Atsakyti

Paieškojau Spurgos foto. Kelias įmesiu ir čia:

DSC_8570.jpg

DSC_8580.jpg

DSC_8974.jpg

Atsakyti

Oj kokia Spurgyte graži! Tikrai ras namus tokia mažyte atrodo ! 

Atsakyti