Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba diena smile.gif
Nors retai pasirodau, ateinu, prisiduoti, kad vel turim kaciuka ax.gif dar be vardo, neaisku net ar berniukas, ar mergaite...neaisku kokio amziaus, gal kokiu dvieju menesiu, gal kiek daugiau..
Vyras neispejes, turguj nupirko... nieko net normaliai nepaklausinejo..doh.gif doh.gif
Atsakyti
Noriu prisistatyti ir draugauti, bet nerandu sau patogaus būdo, kaip įkelti foto. Gal galit pasufleruoti į pašto dėžutę... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 29 spalio 2017 - 15:00

Renatelexx, sveika pasirodžiusi :4u: Kaip augate?O kačiuko foto labi norėčiau pamatyti.

Milereta, žinoma reikia prisistatyti ir savo augintinį(augintinius) parodyti.Mane įkėlinėti sūnus išmokė, o va kitam paaiškinti nemoku. :( Reikia palaukti kol mūsų gudriosios pareis.

Atsakyti

Noriu prisistatyti ir draugauti, bet nerandu sau patogaus būdo, kaip įkelti foto. Gal galit pasufleruoti į pašto dėžutę... blush2.gif
O kelsit per kompiuterį ar telefoną? Kadangi rašau dabar per telefoną, tai tiesą pasakius tingiu surašinėti visus variantus ☺

Ir dar ar rašote per naują ar seną forumo versiją?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 spalio 2017 - 18:16
Mane irgi ryte kėlė. Veidą masažavo Tašė, paskui Nika atejo ant krūtinės, atsieit, mam, tu gyva?

Galų gale Tašė neištvėrė ir sugrūdo ūsus man į veidą. Į nekaltus Kingo ūkčiojimus, pereinančius į kažkokį klaikų staugimą - kniaukimą nereagavau. Jis nutilo, parijęs sausiukų, o merginos buvo atkaklesnės ir sudarė tandemą - viena krapšto kojas, kita imasi veiksmų prie veido.
Teko keltis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 29, 17:17)
<p>Renatelexx, sveika pasirodžiusi 4u.gif Kaip augate?O kačiuko foto labi norėčiau

Lisiteja, augam gerai, jau greit pusantru metuku mano panelei 4u.gif pavasari jau reiks ruostis i darbeli.
Kaciuka parodysiu, kai pavyks nufotografuoti smile.gif
Rytoj, ar artimiausiu metu, keliausim pas veterinarus, tegu apziuri mazuliuka ax.gif bijau, kad gali turet kokiu gyviu..tuo paciu gal pasakys kokia lytis, man atrodo berniukas, bet nesu uztikrinta..
Atsakyti

Sveikos. Renaletexx smagu kad vel turesi kaciuka 

as kaip Grikis siandien voliojuos visa doen lovoj. Nes vakar sventem gimtadieni po visa miesta. Dar su kaimyne uz taksa nenorejom moket 10£ tai ejom ejom ir peskom parejom nakti... cia valanda kelio nuo centro iki namu pakeliui vyno dar pasigriebem. Zodziu linksmai.. 

Erode nezinau kaip ten su svoriu bet as labai ziuriu ka nakti valgau. O ir negaliu belenko nes paskui sustoja man skrandis iskart... 

Atsakyti

Beje gal idomu fotografems 

https://www.micccp.c...ialnih-trjukow/

Atsakyti

Sveikos, mielosios.  :4u: 

Šilta ir gera Kipre. Apie 24 laipsnius. Išsinuomavę mašiniuką važinėjame po salą ir mėgaujamės mažais stebuklais. Aplankėme ir Šiaurinę ( Turkišką) dalį. Apsistoję pietinėje ( Graikiškoje) salos pusėje. Maži atstumai, nedaug turistų ( jau nebesezonas), saulė ir šilta žydra  jūra. Kas rytą pusryčiaujant terasoje kompaniją palaiko garsiai murkiančios katės. 

4_F587_AB5-_A4_DF-48_CB-_A8_A2-_EBDCE61_

E7985279-_B738-4593-_AE60-05_F80759_ADB7

3204_C0_C0-_B31_C-43_EF-_B20_B-4_D721_A9

Kai virš Kirėnijos įlankos tvenkiasi  debesys:

9_AEBA010-_D0_ED-4_EBE-9_C86-9_AA259_F5_

Nikosija - vienintelė pasaulio sostinė, kurios senamiesčio viduriu eina siena, dalijanti miestą į dvi skirtingoms šalims priklausančias dalis. 

76_A39892-7017-4_F17-957_B-812087_D61_EE

Muziejaus darbuotojas :

12_FA657_F-4_C95-496_C-85_F8-9_DCBBE9748

Belapais vienuolynas kalnuose :

2_D265_A73-8307-465_B-852_E-1_A15_BD13_F

557_E980_E-1_AC9-4_F6_D-_AEE2-5_CE8840_C

ABB3773_E-0_A2_D-43_AE-_A0_BF-776_A8_A05

Atsakyti

Labas rytas :4u:Ačiū, Aist už šiltą reportažą.Net geriau pasidarė. Įspūdį daro,kad naminiai gyvūnai prie viešbučio būna ir niekam netrukdo.

Ruošiuosi į darbelį.Pirmadienis,sunku bus įsivažiuoti.

Teisingas miegojimas, vienos pagalvėlės per mažai,dar šoniukams kieta bus, reikia dviejų.Nieko nepadarysi,čia namų princesė.king.gif748d4e3ff364.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 spalio 2017 - 07:20

Labas rytas. 

Oi, Lisitėja, Kipre kačių daugybė. Jos nutūpusios visose kavinėse, prie bažnyčių, visur visur. Prie vienos ant jūros kranto rymančios mažulytės bažnytėlės atėjęs žmogus atnešė maisto ten besitrainiojančioms katėms. Pakalbėjom, sakė, valdžia naikina valkataujančias kates, iš prieš metus ten besilankančių 26 uodegų liko 3 katės. Beje, ėsti tai atnešė prabangiai: gausiai žalių širdelių ir šlapio konservo. Cape Greco iškyšulio bažnytėlės katės :

23_D80_A24-_F38_C-4_FB3-991_F-_BD38_FCA1

EC8_C4_AC1-_D8_D6-4721-_A37_B-4_AFB37_D5

Atsakyti

Aist kaip nuostabu net tikrai šilčiau pasidarė :) Vaizdai pasakiški  :wub:  Mažoji Zundytė tikra princesė, aš ir jei būtų galimybė ant vienos negulėčiau pagalvės minimum dvi turi būti  :P 

Beje noriu pasidžiaugti , kad ir mano namus papildys princesė  :wub:  :nail: Brandinta ir labai laukta mano būsimo 33 gimtadienio dovanėlė  :dovana: 

8b233189dadea71d6f87aab0ba4eccf2499.jpg

Atsakyti