Diinkut, ko nors prigaminsiu tau
Diinka, kiek grožių, ypač tas suslikas liuks
Teta Bela vienodo proto su tuo mažu kačiuku, o gal dar ir mažesnė Man čia vis klausimas iškyla, ko ta Spurga taip nervinasi, nes pagal Belos elgesį laisvai įsidukrint galėtų
Jos abi su Mini siaučia po namus ir tik kai išgirstu pšššššš, suprantu, kad belėkdamos užlėkė ant Spurgos.
Diinka, o ten teminiai dalykai turi būti? Su gyvūnais? Ar tinka viskas?
Gielux, tinka viskas, ten bus ne viena prieglauda, turės po stalą, nuo kurio ir prekiaus tuom kką turės (į aukų dėžutę) o pinigėliai jau žvėriukams, jau rods treti metai vyks, (o gal ketvirti) Šiemet nusprendžiau sau atrakciją pasidaryti, prasiblaškyti, su jumis (tikiuosi bus norinčių) susimatyti....galva prasivėdins
Labukas,
dėl Spurgutės skelbimo - kur yra savybės, vienas žodis moteriškos giminės, kitas vyriškos....
Grožių grožiai visi
Sveikos,
atėjau pasiguost... Zaizos istorijos su akimi nesibaigia.
Žodžiu, po mėnesio lašų su antibais tarsi ir pagerėjo. Bet po savaitės be nieko akis vėl užtino. Iš esmės be didelių pūlinių, bet visi trys vokai užtinę baisiausiai, Zaiza sėdi kaip piratas vieną akį užmerkus ir niekpo nenori. Nutempiau antradienį pas vetus. Paėmė tepinėlį - bakterija. Padažė akį: ant dalies ragenos "debesėlis". Jokio pažeidimo ne(be?)simato, išskyrus apsiblausimą infekcijos vietoje. Išrašė šįkart arklinių antibų ir žmogiškų priešuždegiminių. Nupirkau tik šiandien, nes beveik nieks neturi. Bandysim. Jei per savaitę reikalai iš esmės nepasikeis - važiuosiu pas Jakovą. Ech, iš karto reikėjo...
Beje, jei kas nesusidūrėt: nuo vakar pasikeitė tvarkos vaistinėse ir jos reikalauja žymiai daugiau receptų. Diklofenako lašai akims tapo receptiniai. Gerai, kad berniukas kasoje pasitaikė gerietis, sužinojęs, kad katei, pardavė ir be recepto. Sakė, savo dvi kates turi.
Pakasiukai visiems kailiukams. Spurgai - surasti gerus namus. O Misteriui Iksui... net nežinau. Gal susidraugauti su kitomis Šponkiaus katėmis?
Lapyn, laikykitės abi su Zaiza
Nikuna, neradau, negali pacituot. Aš jau per savo išsiblaškymą ir lakstymą nieko nebesuveizėju
Nooors, ką reiškia viena diena poilsio, ogi turboventiliatoriu užpakalin Šiandien nuo ryto buvau darbe (pasiguosiu, Šponkiuk, kad ir ne ežerai pas mus, bet šiandien medieną atvežusi mašina užklimpo mirtinai, todėl 1,5 val ją visaip bandė ištraukt ir ji nugriovė kažkokį ten mūsų stulpa, vienžo linksminames), tada parbėgau namo pietų virt, per kelias val. spėjau dar ir varškės pyragą
Dabar sėdžiu apsipatenkinus darbe ir galvoju, kad brač, ko neįsidėjau aš to pyrago darban
taip norėč.
Lapyna,nepatikėsi, bet galvojau kaip tik šiandien apie tave. Zaizai kibirą sveikatos Kaip mažiukė?
Labas , po darbų aš jau.Nusitrepsėjau per dieną
Diinkutės katukai
Šponkiau iš kur medaus spalvos priklydelį parovei?
Labai gražus Spurgos aprašymas, linkiu jai greitai surasti namučius.
Bet Bela ir bjauri, neduoda vaikiui nei prigulti, nei pažaisti.Visai kaip mūsų Setas,kaip tik Zunda paima ritinėti žaliąją pelę, tuoj pat atima.O aš atimu iš jo ,kad nesugraužtų.Vnž, visi pas mane vienodo protelio.
Labas penkadienio rytas
Mamkos padėjėja padea pomidorus nokinti
A tas lietus kada nors baigsis?
Labas rytas
Šiandien nebelyja, sinoptikai žada neblogą savaitgalį, be lietaus.
Kruopa daržininkė, Grikelis kaip visada savo stiliuje.
Zunda padeda tobulinti mamos beretę.Visiems gero penktadienio :4u:Varau darban.
Šponkiau iš kur medaus spalvos priklydelį parovei?
Ryžas su baltu katinas priklydo į daugiabučio kur dabar gyvenam kiemą, viena moteris jį priglaudė ir ieško namų. Šiam pasidovanojus paimtų kitą meilų katiną kuris nesenai atsirado daugiabučio kieme. ji gyvena tame pačiame kieme.
Labai gaila Zaizos, Lapyn, laikykitės
O aš vis dar negaliu kastruoti Rainio. Kepenų nepagrindinis, o kitas parametras per didelis. Padarė dar papildomai pora parametrų, tie geri. tai suvartojam tabletes ir kartojam tyrimą. jei geras dar po savaitės kastruojam, jei blogas tuomet spec maistas.
O aš į darbą sugalvojau ateiti pėstute šiandien. Pirmiausiai buvo kliūčių nusileisti į paupį, nes aukščiau einantį pėsčiųjų taką atsitvėrė tvarkymui. Nuėjusi 5/6 paupio kelio supratau, kad toliau viskas apsemta ir teks eiti šlaitu. Gailėjausi šio ryto pasirinkimu ateiti pėstute, o ne atvažiuoti troleibusu. Prie pat darbo dar pradėjo ir smarkiai lyti.
Labas rytas
Pagaliau nors kiek šviesiau
Šponkuti, būna
Griksius kad susirūpinęs
Mažoji Zundytė tikras rūpestėlis, Lisitėja, ir kaip iki šio gyvenai taip neprižiūrėta, ką?