[b]Gielux[/b], matau, atsigauni po trupituką Sutinku, katėms ir katinams spurgų geriau neduot
Cha cha, neduosiu Iksui spurgų.
Šiandien buvo faina pora užsukę pažiūrėti Tinos. Dabar jiems liko susipildyti dovanojimo sutarį ir Tna keliaus pas juos.
Rašiau rašiau ir dingo viskas
Tadu nors foto indesiu
[URL=http://www.part.lt/perziura/138fbacb59cbb156769c52c3d3bb46ee793.jpg][/URL]
Labanaktis
Labas rytas Kažkas miega, kažkas į darbą jau ruošiasi.
Juokas juokais, vakar man foto jokių nerodė,nei upės,nei Renatelės kačiuko, nieko.Tik skaičių eilutes.
Labai žaismingai abi Belos atrodo Gal liks pas tave mažoji?
Bet Nėris tai duoda vaizdų ,kaip pavasarį.
Renatėlės aksominis žaisliukas
Šponkiuk, tai ten katinas ar katė?Neina man suprasti pauodeginių reikalų
Evoros pūkų kuodeliai
Šunys ir Molis miega, mažoji dūksta po virtuvę, net šunų bliūdai siūbuoja.
Gero visiems šeštadienio
Šponkiau, toks jausmas, kad į savo namo statybas eini dirbti Ikso glostytoja
A, jo ir stebiuosi kilusiomis mintimis, kad iksius gali būti mergiotė
Na žinok pusę laiko dirbu, pusę glostau
O su ta merviote, kai atdiranda kuta nuomonė, atsiranda ir abejonių. Tai sakai ne merga?
Mauras su Grikiu - vyriškas bendradarbiavimas
Aist - daug didelių sveikinimų gimimo dienos proga
linkiu kad tave visuomet suptų gėris ir šypsenos
Labas rytas. Parvykome namo. Na, čia bent jau nelyja. Vakar išvykstant 6 val ryto saulei tekant iš už kalnų, atsisveikinau su jūra ir Vaivos juosta perrištu žydru dangumi. Dalinuosi :
Dėkui, Magnučiuk. Aš esu labai turtinga- mane supa nuostabūs šilti žmonės. Dėkui, kad esat, merginos.
Sveikos
Aist, su gimtadieniu!!! Klestėk, žydėk ir džiugink aplinkinius!!! Na ir didelių didelių norų ir dar didesnių jų išsipildymų
Šponkiau, nu lig yr ant to katino dzvambaliukų buvimo pėdsakai
Lisitėja, nežinau kas liks arba Mini arba Spurga. Abejoju, kad kas norės Spurgos, vis gi suaugėlė. O visų 3 aš nepatempsiu, nors man gal ir nieko, bet namiškiai tikrai streiką paskelbs.
Šiandien davėsi dvi Belos po namus, Spurgė, kaip visad, pastalėj. Po to, tos dvi apsiramino ir Surgė išlindo, o Mini prie jos prišoko, kad nešė Spurgė kudlas po stalu atgal, matyt sumaišė ją su Bela ir juokinga, ir liūdna.
Erendira, bandau atsigaudinėt, bet ir vėl darbe sėdžiu, tai tarakonai grasinasi išsikeldint, dėl prastų gyvenimo salygų
Gielux, gi namą statot, tilps 3 katinai 😁
Aist, su gimtadieniu, švytėk ir toliau
Šponkiuk, kur telpa 3, tilps ir 4 katinas
Gielux, ir teisingai, kam tie tarakonai reikalingi