Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

[b]Gielux[/b], matau, atsigauni po trupituką  :D Sutinku, katėms ir katinams spurgų geriau  neduot  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 lapkričio 2017 - 19:18

Cha cha, neduosiu Iksui spurgų. 

Šiandien buvo faina pora užsukę pažiūrėti Tinos. Dabar jiems liko susipildyti dovanojimo sutarį ir Tna keliaus pas juos.

Atsakyti

Rašiau rašiau ir dingo viskas :(

Tadu nors foto indesiu

[URL=http://www.part.lt/perziura/138fbacb59cbb156769c52c3d3bb46ee793.jpg]138fbacb59cbb156769c52c3d3bb46ee793.jpg[/URL]

Labanaktis  :rolleyes:​ 

Atsakyti
O, kokia pažanga, abi Belos kartu biggrin.gif

-Mamka, eini gult ar ne? Kiek galima laukt?

vartotojo įkelta nuotrauka

Saldžių sapnų.
Atsakyti

Labas rytas :4u: Kažkas miega, kažkas į darbą jau ruošiasi.

Juokas juokais, vakar man foto jokių nerodė,nei upės,nei Renatelės kačiuko, nieko.Tik skaičių eilutes.

Labai žaismingai abi Belos atrodo :wub: Gal liks pas tave mažoji?

Bet Nėris tai duoda vaizdų :oh:,kaip pavasarį.

Renatėlės aksominis žaisliukas :oro_buckis:

Šponkiuk, tai ten katinas ar katė?Neina man suprasti pauodeginių reikalų :blink:

Evoros pūkų kuodeliai :wub:

Šunys ir Molis miega, mažoji dūksta po virtuvę, net šunų bliūdai  siūbuoja.

Gero visiems šeštadienio :4u:

Atsakyti

Šponkiau, toks jausmas, kad į savo namo statybas eini dirbti Ikso glostytoja  :D​ 

A, jo ir stebiuosi kilusiomis mintimis, kad iksius gali būti mergiotė :hihihi:

Na žinok pusę laiko dirbu, pusę glostau  :D

O su ta merviote, kai atdiranda kuta nuomonė, atsiranda ir abejonių. Tai sakai ne merga? :D

Atsakyti

Mauras su Grikiu - vyriškas bendradarbiavimas

20171104_103600.jpg

Atsakyti

Aist - daug didelių sveikinimų gimimo dienos proga  :4u:  :4u:  :4u:  linkiu kad tave visuomet suptų gėris ir šypsenos  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas. Parvykome namo. Na, čia bent jau nelyja.  :D Vakar išvykstant 6 val ryto saulei tekant iš už kalnų, atsisveikinau su jūra ir Vaivos juosta perrištu žydru dangumi. Dalinuosi :

13_C279_A6-_E502-4_D32-9_BFB-99734019806

Dėkui, Magnučiuk.  :) Aš esu labai turtinga- mane supa nuostabūs šilti žmonės. Dėkui, kad esat, merginos.  :wub: 

Atsakyti

Sveikos

Aist, su gimtadieniu!!! Klestėk, žydėk ir džiugink aplinkinius!!! Na ir didelių didelių norų ir dar didesnių jų išsipildymų :birthday2:

Šponkiau, nu lig yr ant to katino dzvambaliukų buvimo pėdsakai :D

Lisitėja, nežinau kas liks arba Mini arba Spurga. Abejoju, kad kas norės Spurgos, vis gi suaugėlė. O visų 3 aš nepatempsiu, nors man gal ir nieko, bet namiškiai tikrai streiką paskelbs.

Šiandien davėsi dvi Belos po namus, Spurgė, kaip visad, pastalėj. Po to, tos dvi apsiramino ir Surgė išlindo, o Mini prie jos prišoko, kad nešė Spurgė kudlas po stalu atgal, matyt sumaišė ją su Bela :D ir juokinga, ir liūdna.

Erendira, bandau atsigaudinėt, bet ir vėl darbe sėdžiu, tai tarakonai grasinasi išsikeldint, dėl prastų gyvenimo salygų :D

Atsakyti

Gielux, gi namą statot, tilps 3 katinai 😁

Atsakyti

Aist, su gimtadieniu, švytėk ir toliau  :4u:  :4u:  :4u: 

Šponkiuk, kur telpa 3, tilps ir 4 katinas  :P  :D 

Gielux, ir teisingai, kam tie tarakonai reikalingi :hihihi:

Atsakyti