Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Eeee, Magnuna, koki mažą namuką Grikelis gavo, spėju uodegiukas ant lietaus liko :D

Šponkuti, jei jau rytas nekoks, tai geros tau likusios dienos  :4u: 

O aš geriu lėėtai kavą, niekur nereik lėkt, bėgt ir verstis per galvą, lafaaaa :D​  

Atsakyti

tai va iki tolumoje esančių laiptukų man reikėjo kažkaip nusigauti. 

20171103_091807.jpg

Atsakyti
Oho, Šponkuti, kaip nepasisekė. Čia jau reikėtų žvejo batų ar naro kostiumo. biggrin.gif
Bet-

Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę.

(A.J.D'Angelo)

-o tu ją tikrai turi. wub.gif

Magnumos ir Lisitėjos katai kokie darbštuoliai, nenuobodu jums gyventi.

Vakar bimbinėjau namuose, tai pavargau. Pavargau nuo Nikės/prižiūrėtojos. Kur tik einu, ten ir ji kaip šunelis kicena iš paskos. Sustoju, tuoj miau į akis žiūrėdama ir veda prie lovos. Tik padedu sėdimąją, tuoj ir prisistato apšiltinti. Nežinau kada ji miegojo, bet buvo smarkiai užsiėmusi. Ir vis papoteriaudama, kiaukteldama. Labai kalbi katė.
Atsakyti

Šponkuti - tau reik batų iki pažastų  :D 

Gielux - taigis kiekvieną rytą statau Grikiui namus,  čia tik mažutis sodo namelis,  didelis šio ryto namas netilpo į kadrą  :D​  dabar Grikis jau neapsiriboja vienu namu, dviejų reikalauja

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Ikeliu parodyt maziuka juoduliuka, nors foto labai prasta ax.gif

Pridėta:

Atsakyti

Mažulis koks  :wub:​ 

Atsakyti

Gieliux,

cituoju:

Bruožai:myli vaikus, reikalauja daug dėmesio, lėtas, tinka gyventi tik namuose, draugiškas

na, gal aš ir neteisi, bet katytei kitaip rašyčiau  :ax:​ 

Atsakyti

.20171102_171555.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 lapkričio 2017 - 15:39

Nikuna, tuos bruožus renkiesi, kai gamini skelbimą gyvunugloba.lt, jų taisyt neišeina. 

Atsakyti

Šponkiau, toks jausmas, kad į savo namo statybas eini dirbti Ikso glostytoja  :D​ 

A, jo ir stebiuosi kilusiomis mintimis, kad iksius gali būti mergiotė :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 lapkričio 2017 - 16:03

Nikuna, kaip Erendira rašė, ten jie duoda punktukus pasirinkt ir tiek, jų ten tokios kreivos galūnės :D

Iksui tik spurgų neduokit :D , nes įtariu, kad jos lytį katinų keičia :D

Atsakyti

Gielux - gal geriau tada ir mums nuo spurgų susilaikyti, nors gal tik katinus spurgos taip veikia  :D va, prisiminiau ką dar buvau pamiršusi - Minibelos musės gaudymo aprašymas labai labai smagus buvo, jau kad prunkščiau darbe  :D 

Renatelexx - juoduliukas iš tiesų visai mažutis  :4u:  pasisekė mažyliui į jūsų šeimą pakliūti  :4u:​ 

Atsakyti