Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Baukide vėliau supras Haris kad geriau gr eičiau tvarkytis :) Mumis būna irgi ant šlapios žolės nemėgsta daryti, bet paskui  supranta kitaip nebus reikia tupt :) Maniškiai vaikai jau prie bet kokio oro priprato ir beveik nebeserga visgi gaunasi šioks toks grudinimasis :)    

Šponkiau o gal Iksa badykit su Rainium supažindinti :)

Atsakyti

Sveikos  :) 

Draugučiai:

a8ce18d5b4d51049c67f1d97771c4f4436.JPG

Sagyte, labai laukiu, kad susiprastų Haris greičiau...

o jūsų vaikai visada vedžioja Mumį kartu?  :) mūsų tik per pietus išveda, ir tai ne visada, kartais aš ar vyras grįžtam 

Atsakyti

Šponkiuk, kaip ten su Iksium reikalai?

Baukidės draugeliai  :wub: 

Zundyt didžioji, gerų atostogų :4u: 

Zundytė mažoji tiesiog klesti :super:

Atsakyti

Šponkiuk, kaip ten su Iksium reikalai?

Turėjo atvažiuoti 11h. Neatvažiavo. Ryte dar rašė, kad keliasi, papusryčiaus ir atvažiuos. Daugiau jokių žinių. Mano paskutinė žinutė neperskaityta. 

Atsakyti

Baukide dičkiai 7 mažajam 4 tai visada eina kartu  :) Nors būna Kornelija viena kartais trumpam išveda bet dažniausiai eina kartu, tik  anksti rytais darbo dienom ne nes miega, bet savaitgaliais einam :) Labai dailus Hariukas ar nenorit bandyti parodoj  sudalyvauti :) Kelvis tai nerealus pumiukas :)

Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Na, vis tiktai mums pavyko saulę Lietuvon parsitempti.  :D 

Dar kartą ačiū visoms, už gražius palinkėjimus ir pozityvias mintis.  :4u: 

Baukidės porelė labai šauni.  :wub: kokio amžiaus Tavo vaikai, Baukide? Ar radai pirkti Hariui lietpaltį? 

Atsakyti

Nekokios žinios Šponkiuko fronte :mastau:Nors, gal ir gerai,kad taip išėjo, nelabai atsakingi žmonės.O gal kas nutiko? Bet tokiu atveju paprastai informuoti galima.

Gražuolis Haris :oro_buckis: Parke tokį vedžioja, tik maniškiams jis ko tai nepatinka.Negaliu prieiti artyn ir pakalbinti.

Dėl šuniškų reikalų tvarkymo, tai turėjom bėdų su koker spanieliu.Jau toks inteligentas, :oh:  jokiu būdu į balą nelips,ratu apeis, o kai lyja ant šlapios žolės n--kos.O dar vadinasi medžioklinis- paukštinis šuo. :lol:

Zundyte Didžioji, gero tau poilsio, net pavydu pasidarė.Noriu pasimaudyti, noriu daug šilto vandens.

Mažoji Zundytė bujoja tikrąja ta žodžio prasme.Tobulai įvaldžiusi kaulijimo, manipuliavimo ir melavimo meną.Tik pareini iš darbo ir paklausi mamos ar katinams davė guliašiuko.Tuoj atlekia ūsus papūtus , miaukdama, atseit nedavė nieko, nevalgiusi nuo pat ryto, net sauso maisto nėra palikta :oh:

Aš dar kažkaip( ne visada) atsilaikau, mama nebe.

Aist, ačiū tau už saulytę, visą dieną ja naudojausi, lapus grėbiau, dar rytdienai pasilikau (darbo ir saulytės)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 lapkričio 2017 - 14:12

Iksas išvažiavo matuotis namų. Tikiuosi šį kartą pasiseks. Jei kas irgi sutarta, kad atveš atgal.

Atsakyti

Sėkmės Iksui.  :4u: 

Zundytė lepūniukė.  :D 

Aš šiandien po namus maluosi - lengvo valgio darymas, gyvūnų pokaiminis tradicinis tvarkymas ( Čijos maudymas, abiejų nunaginimas, antihelmintikų sudavimas), pabaigiau Kunčino "Tūlą" ( sunki, man ji buvo, tik į galą perkandau), pokelioniniai skalbimai- džiovimai - lyginimai, šuns ir vaikų vedžiojimas po miškelį.  :) 

Atsakyti

Buvau statybose... be žodžiu

[URL=http://www.part.lt/perziura/3641efc237105e3b0d0ccb2f7f0f9744380.jpg]3641efc237105e3b0d0ccb2f7f0f9744380.jpg[/URL]

Širdis į kulnus nukrito, bet pasirode, kad mažas vaikis,-ė, panašus į Spurga, bet vyresnis nei Spurgės vaikai, nuskuodė aišku pas tuos pačius kaimynus

[URL=http://www.part.lt/perziura/913d936e9cf052f35da6d0ccf50ebc09933.jpg]913d936e9cf052f35da6d0ccf50ebc09933.jpg[/URL]

Po to dar du Spurges giminaičius ten slampinėjančius mačiau. Visa laimė man, kad jie baikštūs, bėga.

Atsakyti

Gielux, taip būtų gerai ten juos sugaudžius sterlizuot / kastruot. Bent po truputį. Tada gyvenant mažiau tau nervų kainuotų  nematant niekam nereikalingo prieaugio. 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 11 06, 00:20)
<p>Gielux, taip būtų gerai ten juos sugaudžius sterlizuot / kastruot. Bent po truputį. Tada gyvenant mažiau tau nervų kainuotų  nematant niekam nereikalingo prieaugio. </p>

Bet kad globos draugijos jau tuo nebeužsiims, jaučiu. Nors pamažu gal dairytis būtų galima jų pagalbos.
Juk ves ir ves... unsure.gif
Atsakyti