Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jo, o ypač gerai katinai tilps garaže,kartu su manim :D o aš ten prapulsiu, ten wifi netraukia :D

Su tuo namu nieks neaišku, pastatyt viena, o va įrengt jį, čia jau kiti pinigai prasideda. O vyras dar čia idėjų dėl patalpų prisigalvojo, nes biznis gi sustojo, tai kaip ten su tuo namu bus nieks nežino.

Erendira, ui nesakyk, su tarakonais smagiau ir šilčiau :D

Atsakyti

Laikykit čiūrikus dėl Ikso. Tarp 19-20h turi atvažiuoti

Atsakyti

Pirmiausia sveiknimai Aist.give_rose.gif Būk sveika,o kai bus sveikatos, turėsi visko ko panorėsi.

Laikom čiūrikus, kumštus, ogdadas ir ūsus  suraizgę.Sėkmės Iksui :4u:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Sveikinimai Aist  :4u:  :4u:  :4u:  linkiu sveikatos, sėkmės, džiaugsmingų akimirkų  :4u: 

Su gimtadieniu, teta Aist  :4u: 

ea6321ef257f6333989563690cf176f9691.JPG

Atsakyti

Aist  su gimimo diena! Linkiu tik malonių rūpesčių, tik laimės ir džiaugsmo ašarų, saulės kai norėsis sušilti, lietaus kai norėsis gaivos :) 

Iksiukiui linkiu savo šeimos ! Labai džiaugiuosi dėl Tinos.

Atsakyti

Kas laikėt, pailsėkit ir ryt 11h laikykit iš naujo 😁 O Tina iškeliavo prieš pusvalanduką. Laukiu žinių kaip jiems seksis ☺ Rainys dainuoja ir jos ieško.. Skaudu klausytis..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 lapkričio 2017 - 20:04

Sėkmės Tinai, sėkmės tau.O rytoj viską suraizgysim, suspausim kumštukus ir lauksim gerų žinių.

Atsakyti

Tinai sėkmės  :4u:  Už Iksą ryt sumegsiu į mazgą namuose viską kas susimezga  :4u: 

Ooo  :D  gražuolis Kelvis pasirodė  :wub: 

Gielux - perkūnas su tais tarakonais, tegul išsikrausto  :D  o Bela su Minibela kaip suprantu visai susigyveno, mačiau ir lizdelyje abiems vietos vistik atsirado  :D​ 

Atsakyti

Paskaičiau  :ax: 

Renatėlės juoduliukas :wub: labai  :wub: 

Sagytės dovana    :wub:  

Mini ir Bela susidraugavo  :bigsmile:  :wub: 

Šponkiuk, laikėm...  :huh2:  nu bet koks nerealus fainuolis Iksas  :wub: 

Man  lietaus šiais metais nu kaip po blatu... :oh: mokausi kažkaip prisijaukinti... :taika: Sudėtinga... Su Hariu tenka eit bet kokiu oru, o jis irgi labai nemėgsta sušlapti, bet kvailiukas, kai geras oras, tai reikaliukus savo greitai padaro ir tada vaikštom, žaidžiam... O per lietų vis dar mokosi vaikščiot, apie reikaliukų atlikimą net minčių kokį pusvalandį, tik paskui, kai jau išstovi visas balas, padaro viską... 

Atsakyti

Labas,sekmadienio rytas :4u: Kažkoks stebuklas, atsikėlėm,išėjom į parką ir nelyja.Bet vis tiek žiauriai šlapia, ir purvynai visur.Rytą mažajai užėjo dūkinys, užkabinėjo visus iš eilės, Setui kliuvo daugiausia :oh: Vis taikėsi uodegą patraukti.29ad9aa8d2f3.jpg

Baukide, gal kada  galima Hario foto? :ax: Įdomu pamatyti,kiek užaugo.

Kelvinas rūstusis :wub:

Atsakyti

Rainiui trūksta Tinos. Miaukena, ieško jos. Bet nebesant Tinai daugiau šansų, kad Rainys susibendraus su Hipe. MB galvojo imti ką į globą, bet manau, kad reikia kol kas neimti, tuomet Rainys labiau eis ir pas mus.

Atsakyti

Labas  rytas,Mergaitės! Man atostogai, esu  Birštono  Eglės  sanatorijoje, tai  šiek  tiek  pavėluotai  sveikinu  Aist  su  Gimtadieniu! Būk  visada tokia  saulėta  ir šviesi ! Gražių  kelionių  ir malonių žmonių aplink!

Mano  žvėrinčių prižiūri teta, o  aš  jau  lekiu  į  mankštą  baseine :-D Iki :-P

Atsakyti