Baukide, jaučiu šeimyna reiks nupurkšt, a katės lai aiškinasi
Merginos, gal žinot kokį korepetitorių lietuvių k., pas maniškę iš ankstesnes mokyklos spragos, reiktų šiek tiek palopyt
Sveika, Vidam. Nikita gražuolė lūpas papūtusi.
džiaugiuosi, kad gerai abi laikotės.
Haris barzdukas mielas mažylis. man labai patinka cvergiukai, labai nuovokūs ir mylintys žmones kompaktiški šuneliai.
Mano savaitgalis praėjo turiningai bendraujant. Tėvai ir brolio šeima vakar. Vyro brolio šeima šiandien. Ėjom į Graužinio teatro spektaklį " Bučiuoju. Oskaras ", aplankėm Tibeto budų parodą. Beje, nenutolstant nuo kačių temos, Ainu nekenčia mažų ( ikimokyklinio amžiaus) vaikų. Dvimečiui sūnėnui priėjus prie katės guolio, Ainu vyzdžiai tik išsiplėtė, ausis suskliaudė, keterą pašiaušė, laiku vaiką atitraukiau ir liepiau neiti prie katytės. Pati nepuola ir nelenda prie vaiko, bet ir glostoma šiukštu nesiduoda. Šiaip visiškai taiki ir stabili katė, mažo vaiko akivaizdoje virsta neprognozuojamai pikta plėšrūne. Net keista man ta jos transformacija. Na, matyt, kad nepratusi visai. Draugų vaikai visi dideli jau. Kaži kaip Barbė, susigyveno su vaikais? Vaikas tuomet su Čija visą dieną žaidė - mėtė jai kamuoliuką, dalinosi maistu
, glostė, lakstė vis šūkčiodamas "Cyja! Cyja, ateik! Cyja, atnesk!". O šunei gerai - triukšminga mini žmogiuko versija nė kiek ne mažiau mylima nei suaugusi.
Labas rytas Tęsiant vaikų ir gyvūnų temą.Zunda vaikų nebijo. prie mūsų mažylio pati ateina, pasiglausto, leidžia glostyti.Setas bijo vaikų ir ypač paauglių.Vėjas svetimiems vaikams abejingas, mūsų mažyliui pavydi.Todėl su šunimis niekada nepaliekam vieno.Didysis gali griebti iš baimės, taksiukas iš pavydo.Molis bijo visų svetimų žmonių.Svečiai į namus-katinas sakytum išgaruoja.
Gūdžią,lietingą lapkričio 13, Molis atkeliavo šį mano namus.Todėl ši diena - jo gimtadienis.Jam 9 metai.
Visiems gero pirmadienio
Vajej Ainu nujautė kad normaliai nesnekantis padaras pavojingas
O šunys ypač kurių kredo kamuoliukas tai vaikai geriausi draugai
Su Mumiu buvom petcity atidaryme tai ta proga Mumi nemokamai išmaudė gavo Spa ir dar dar sudalyvavo Underlook fotosesijoj dabar laukiu rezultatų
Žiūriu į tave pasaulį pro atvirą stalčių