Džiaugiuosi dėl Minibelos
Aist kulinariniai šokiai labai patiko
Labas rytas
Miegat, visi ir visos, ar ką? O aš į darbelį ruošiuosi .
Lijo visą naktelę, ir dar dabar lyja, vėl upė iš krantų lipa.
Aist, jei ką įdomaus darysi, pasigirk.Aš š tavęs, pvz tiramisu išmokau, tiksliau sakant išdrįsau, pradėti daryti.
Visoms gero šeštadienio
Vaje, Evoros kaktusiukas (o gal ne ) nušoko nuo tokios aukštybės.
O va pas mane ciklamenas iš baimės žiedus numetė. Bet čia jau nejuokinga, nes jie yra nuodingi.
Iš savo, tiksliau Molio patirties galiu pasakyti,kad RC yra nebe toks.Viena prasčiau valgė, o kitą kaip mat ant kailiuko kokybės pasimatė.Labiau veltis pradėjo
.Nieko neturiu prieš lenkus, bet pikta, ką tik be paima daryti, tuoj į blogąją pusę nuvaro.Ar tai kačių maistas, ar tai skalbimo milteliai, ar tai plaukų šampūnas.Dar nebūtų pikta,jei kaina būtų mažesnė.
O pas mus nelyja, ir net saulytė akies kraščiuku iš debesiuko žiūri
Sveikos ,merginos ,aš jau pargrįžau iš poilsio ,šį kartą tikrai pailsėjau,kažkaip sugebėjau atsijungti visiškai tai rezultatu labai džiaugiuosi...
Beje ,kol nepamiršau noriu vieną dalyką jums pasakyti, žiūrėjau 11,06 laidą "Gimę tą pačią dieną" ir visiškai netikėtai pamačiau,kad tolimais tolimais laikais,vienoje Senio šalčio naujametinės eglutės šventėje Pats Juozas Statkevičius tupėjo prie mano kojų ..Toje laidoje dažnai rodomos senos herojų vaikystės nuotraukos, ir vienoje jų - aš pačiame centre su dovanėlėmis, o prie mano kojų - pats Juozas Statkevičius
jei norite ,pasižiūrėkite laidos įrašą va čia ,nuotrauka yra 5,46 min http://www.lrt.lt/mediateka/irasai#/limit/300 ..Kokie gyvenimo keliai....niekada nežinai ,prie ko kažkada stovėjai ,su kažkuo šokai prie eglutės ir tt Aš puikiai atsimenu tą šventę,mano tėtis dirbo tuo metu Ziberto šilko kobinate ir gavo kvietimą į eglutę man,atsimenu,kad jau apsirengusi šita mėlyna suknele su pasiuvinėta krūtine,namuos belakstydama tarp durų įkišau pirštą,todėl esu labai iūdna ,paieškosiu nuotraukos ,kurioje matosi tas užrištas pirštas...Tai vat, kokie gyvenimo vingiai...
Linkėjimai visiems šlapianosiams ir jų mamkoms
Kažin kaip Giliuko vuodega laikosi?