Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagytes Giliukui sveikatos didziausios 4u.gif Tute siuncia kuo graziausius palinkejimus 4u.gif

Mes gyvenam gerai. Kol mamka sunkiai dirba, masonu loze ilsisi namuose. Kai buna nubalsuoti visi svarbus ju gyvenimo ivykiai ar pasikeitimai ar machinacijos, ilsisi ivairiausiais budais, kas prie zidinio prikrites, kad ant sopkes susiraites

vartotojo įkelta nuotrauka

Su ponaiciu Oziu, buvom isplauke pasiplaukioti pries istraukiant laiveli ant kranto. Ozzis zinoma buvo baisiai susidomejes kelione 4u.gif

Niekas nesergam, tfu tfu tfu. Darbuose tik paskende ziaurokai. Nesenai isiraisiau i kraujo donoru gretas. Pasirodo mano kraujas retesnis skandinavijoje, todel kvieciama busiu dazniau. Kita karta ''praleis mane per ''centrifuga biggrin.gif paims kraujo plazma

Na ir zinoma laukiu svenciu ir tradiciskai Magnunos i svecius. Sake atleks su zasimi. 4u.gif

Tikiuosi jus nesergat rimtai. 4u.gif

Linkejimai is NO
Atsakyti

šiaubaš pašiškutinėjau plaukuš dabar gi madoj tai mamka paš daktaruš iišvežė! Kur protaš! Aš dabar madingaš Gezaš :)

31dcbfe7e374ec7a079fc92964d4eb03407.jpg

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 11 11, 21:53)
<p><em>šiaubaš pašiškutinėjau plaukuš dabar gi madoj tai mamka paš daktaruš iišvežė! Kur protaš! Aš dabar madingaš Gezaš smile.gif</em>
</p><p><em></em>

Giliuk.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Labai graži panterytė Mika ir Mauras. Mauras man atrodo... kiek aprimęs ir senstelėjęs, arba gal taip katinuką veikia liga.
Pas mus Tašė ėmė veltis. Laukiu algos pinigučių, turbūt skusime. Nes laižosi ir apsivemia, dabar ne kasdien, bet išties nelabai jai praėję. Badyt nenoriu, perku papildus surišančius fosforą iį paskutinių kapeikų ir vaistelius nuo pykinimo leidau 2 dienas ir 2 dienas 100 ml po oda Na Cl 0,9 proc. Padėjo.
Karalius Kingas atsigavęs, jau leidžia sau atsirinkinėti kąsnelius. Myli Jomantą.
Mažiukės - Nika 3,5 kg, Fogi 4,5 kg, dūksta, profilaktiškai Tašės pakertamos per uodegas, vadinasi, joms viskas gerai.

Lisitėja, kas tai per nestabilios prichikos tapkė? Ar įtari, kas ją išgąsdino?

Sagyte? Kaip Giliuko uodega?

O Fortekorą ar analogus Tašė gauna?

Beje, o pykinimas negali būti dėl padidėjusio rūgštingumo? Inkstininkams neretai padidėja skrandžio rūgštingumas, kurį lydi vemimas. Nes Atui dabar vėmimas dažniau signalizuoja ne inkstų parametrų pablogėjimą, o būtent rūgštingumo padidėjimą. Tada skysčiai + ranitidinas (geriausiai leidžiamas).

Essential forter irgi geras papildas inkstininkams.

Meška prieš iškeliaudama į savo namus:)

c2ba6236dd672ef467516f246e2f1250248.jpg

Ir Inteligentas, nelabai inteligentiškoje pozoje :D

dfd97ee1ee47700ae2aa26a13c134952275.jpg

Atsakyti

Galiukas pusiau skustauodegis.  :D 

Meškutė labai graži, smagu, kad rado namus.  :wub: Inteligentas pats sau vis tiek inteligentas nepriklausomai nuo pozos.  :D 

Busy "prisidavė"- gražios foto, man ypač patiko toji, kur Ozzis prie šturvalo.  :wub: 

Haris ir Kelvis nuostabūs abu.  :wub: 

Tašei sveikatos  :4u: 

Žiū, sidras "Tinginio pantis" su Gilės atvaizdu.  :P 

3_BB95_E00-_EFA5-4411-_A0_CA-7_A4241_DC3

7538_F3_DE-_D9_D7-459_D-_A7_AA-_C28_DEFE

Atsakyti

Sveikos

Aš po bemieges nakties. Išvežiau narvą. Visą naktį jos mušėsi, uždariau į vonią, Bela duris atidaro. Apie namiškius tyliu, visi įsiutę. Galva nebeišneša ką daryt. Nė vieno skambučio del Spurgos nebuvo :(

Atsakyti

Labas rytas :4u: Gielux  a020.gif.blogiausia, kad namiškiai siunta.Katės galėtų sugyventi, tik reikia laiko.Va Zundalas kokia arši buvo brolio katinams, o dabar apsiramino.Net klibintų žaisti, bet anie jos bijo kaip maro. e025.gif

Busiuko kapela, Ozis prie šturvalo nepakartojmas.

Džiugu,kad Meškutė turi namučius.

Ainu nosia kaip semoforas :lol:

Sidras 'Tinginio pantis' g035.gifnepakartojamas pavadinimas.Įdomu kiek reikia išgerti,kad tokios genialūs pavadinimai gimtų?

O mes darbuojamės iš pat ryto, nėra pas mus tinginių c043.gifc9fb595ca853.jpg

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 11 12, 08:18)
<p>Sveikos</p><p>Aš po bemieges nakties. Išvežiau narvą. Visą naktį jos mušėsi, uždariau į vonią, Bela duris atidaro. Apie namiškius tyliu, visi įsiutę. Galva nebeišneša ką daryt. Nė vieno skambučio del Spurgos nebuvo verysad.gif</p>

Pabandyk tuos Feliway feromonus.
Ir dar ką darydavau - valerijoną abiems į kailius. Nikai ir Kingui - lašelį įtrindavau.

Yra Vaidos klinikoj, Šeškinėj, prie LNK pirkt.
Teks atvažiuot, valerijono balių katėms daryt ir kviest Šponkiuką su fotiku. Spurgos nuotraukikėms naujoms.
Tašė su Kingučiu va ant lovos abudu per kokį 30 cm miega. O mušėsi labai rimtai iš pradžių. Laiko reikia.
Kuri pradeda kovą? Bela?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 lapkričio 2017 - 09:52

Erode, Spurga kai pamato Belą šalia pradeda šnypšt ir urgzt, o Bela aišku į tai reaguoja ir puola. 

Jaučiuosi zoooombis, o tos dvi pind... miega 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 12 lapkričio 2017 - 11:35
QUOTE(gielux @ 2017 11 12, 12:33)
<p>Jaučiuosi zoooombis, o tos dvi pind... miega </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos  :)​ 

Busy kompanija  :wub: Olio poza  :laugh: 

Ozis koks kapitonas  :wub: 

Smagu, kad pailsėjai, Zundyte  :4u: 

Gielux  :huh2: tikrai gal kiek padėtų valerijonai ar tie lašiukai...

Ainu kokia laukinė  :wub: 

Giliukaš madingas  :D 

Meškutė susimąsčiusi  :wub: sėkmės gražuolei  :4u: 

Inteligento pilviukas  :wub: 

Zundytė darbininkė  :wub: 

Sidro pavadinimas  :D 

Mano mažajai noro ar kažkoks panašus virusas, tai be miego... Gerai, kad šiandien nereikia į darbą, atsigausim...

Dar labai gerai, kad nelyja  :ax: 

Atsakyti

Aha, miega ir pas mane visi. :lol: Rytą kėliausi pusę šešių, mat Setuką supykino. Tuo pačiu Molis parėjo namo iš po naktinių gastrolių.Paskui mažoji pradėjo pusryčių reikalauti.O kai visų poreikiai buvo patenkinti, sugalvojau dar numigti punktą.O tada ir prasidėjo dramblių lenktynės( dar taksas įsijungė), šachtininkų varžybos, ir futbolas su kažkokia skiedra :oh:

Nelyja ir pas mus, bet vėjas tai baisulinis.Kiek galima, arba lyja arba vėjas didžiausias. :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 lapkričio 2017 - 13:29