Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Šponkiu su auto :4u: kad gerai riedėtų.

Magnuna, kažkada buvau įdėjus kaip Bela patvarkė Rustei sudėtus siūlus :D  porą dienų juos narpliojau, po to dalį tiesiog atidaviau žaisliukų kamšalam :D

Atsakyti

Noriu ir aš šnypštų foto pamatyti.O su jais sunku.Va,mano Molis iš tų glušų, neprijaukinamų. :unsure: Periodiškai užeina noras vaidinti visų ujamą ir skriaudžiamą katiną.Šiuo mementu jis žaidžia naminį katiną,sėdi pas mamą lovoje, murkuoja.Lauke šalta, į kiemą  tik trumpam išeina.Bet jis toks yra, ir jau kitoks nebebus,nebeperlaušim.

Zunda moka ir mėgsta megzti.Mama krepšiuką su mezginiu uždaro į spintą.O tai primegztų visko, net save apsimegztų.

Pagalvę patogesnę padėtum,matai,kad kojos slysta. a052.gif268ede0ef279.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 lapkričio 2017 - 13:37
Magnuna, gaila, kad nėra nuotraukų. Įsivaizduoju kiek Kruopa dirbo, davėsi visą dieną, vargšelė biggrin.gif

Aš tik mezginį į rankas, Mėta iš karto prisistato ir ant kelių įsirango. Aš tada turiu persisukusi megzti, kad tik katytei virbalais palei ūsus nemojuočiau biggrin.gif

Lisitėja, tau jau seniai laikas didesnėm pagalvėm apsirūpinti, o tai vis kas nors ten netelpa biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Molį sveikinu su gimtadieniu.  :4u: 

Šponkiuko rudoji Fiesta linkiu, kad sklandžiai riedėtų.  :4u: 

Kruopos kambarių apmezgimo ypatumai prajuokino.  :D 

Erendirai  sėkmės jaukinant laukinius padariukus iš laukinio miško.  :4u: 

Mano mezgimo įgūdžiai, švelniai tariant, ne kažką.  :blink: po paskutinio benefiso su kambarinės mano numegztos ne per vieną vakarą moteriškos vilnonės šlepetės dydžiu ( delikatus 45 minimum gavosi po susitraukimo išvirinant  ), ir neradus tokių apimčių moters, mezgimas atidedamas kitam gyvenimo etapui, kuris vadinasi "gal kada nors".  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 14 lapkričio 2017 - 17:39
QUOTE(Aist @ 2017 11 14, 18:23)
<p>Sveikos.  4u.gif </p>
<p>Molį sveikinu su gimtadieniu.  4u.gif </p>
<p>Šponkiuko rudoji Fiesta linkiu, kad sklandžiai riedėtų.  4u.gif </p>
<p>Kruopos kambarių apmezgimo ypatumai prajuokino.  biggrin.gif </p>
<p>Erendirai  sėkmės jaukinant laukinius padariukus iš laukinio miško.  4u.gif </p>
<p>Mano mezgimo įgūdžiai, švelniai tariant, ne kažką.  blink.gif po paskutinio benefiso su kambarinės mano numegztos ne per vieną vakarą moteriškos vilnonės šlepetės dydžiu ( delikatus 45 minimum gavosi po susitraukimo išvirinant  ), ir neradus tokių apimčių moters, mezgimas atidedamas kitam gyvenimo etapui, kuris vadinasi "gal kada nors".  biggrin.gif</p>

Aist, juokiausi.

Erendira, bet gal jiems laiko tik reikia.
Fogi pas mane liko bailiuke. Padedu maistą - reik būti šalia, ji dairosi ir bijo, paėda paėda ir bėga. Kur, ko bijo, nežinau. Jei ėda ir laikau ranką ant nugaros - viskas ok, sušlamščia idealiai, nueinu - bėga paskui.
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif Kaip sekasi ? rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sunku su šitais bailiukais.Molis, kai atsivežiau, nevalgydavo kai šalia kas stovėdavo. :unsure:

Bet gi jie ne iš veislyno, o buvę niekam nereikalingi, matę gyvenime ir šilto ir šalto

.Pvz.šiandien Zunda nutarė,kad ji mamos katė.Mane padavė skyrybom, pas mane nebūna,man nemurkia.Nedraugauja

:D Karamelinis Bugutis :wub: Kur tu buvai dingęs?Negražu, taip ilgai mus palikti. b41871353da4.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 lapkričio 2017 - 20:05

Aist - ir aš juokiausi  :D 

Daredi - nuotraukų nėra, bet štai senas video iš tų laikų kai mezgėja buvo visai jaunutė ir intensyviai praktikavosi mezgimo srityje

Kur saugiai padėti siūlus?

https://youtu.be/O-iN05rXTg8

Atsakyti

Sidabre - sveika pargrįžus pas mus  :4u:  Bugis žiemą prie radiatoriaus įsitaisęs  :D 

Atsakyti
Mes nedingę, paskaitome, nuo temos neatsiliekame, pasigrožim visais gražiaisiais katinėliais ( ir ne tik ), pasijuokiam iš linksmų pasakojimų ir vaizdelių, tokių kaip Kruopa mezgėjėlė, nešiojanti siūlus, didesnius už save ir... nelabai ką turim pasakyt...
Todėl siunčiam visiems linkėjimus 4u.gif ( bet, atrodo, kad jau čia pasiruošimas miegui mirksiukas.gif )
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos as irgi skaitau Moliuka su gimadiena ir Vinculiui bus balandi 9. 

Gile kokia avtolavkes vur pardaveja 😂😂😂 

Kruopa mezgejele zvengei koke valanda 😂

Sponkiau sveikinu su masina puiki spalva ir visa kita 😉

mamai kazkokie ne kokia atsakymai po tomografo pirmad.eis rimciau.

Darbe nesamones, diedai durniai vis delto 😂😂😂 menedzeris kabinejasi uz akiu skaiciuoja minutes ilgiau praleistas pertraukoj ir t.t. ir dar ten visokiu santykiu peripetijų 😂 . Et.... kaip ten sako kuo labiau pazystu vyrus tuo labiau myliu savo katiną.  Tik va katino ner... 

Atsakyti

8a1860ff29867043b539e87b64b79a2f661.jpg

Va kokie kukuliukai. Šiandien jau paliečiau. Vieną reiks eyt į kliniką nuvežt -  akytė ėmė ašaroti. Jau dabar kaupiuosi  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 lapkričio 2017 - 21:53