Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erendira @ 2017 11 14, 21:51)
Va kokie kukuliukai. Šiandien jau paliečiau. Vieną reiks eyt į kliniką nuvežt -  akytė ėmė ašaroti. Jau dabar kaupiuosi  unsure.gif</p>

Gražūs juoduliukai, ir jau ne mažučiai, sakyčiau, kad įpras prie žmogaus. Kaip gaila, kad visi tie pamestinukai-rastinukai jau būna pasigavę peršalimo ir kitų ligų...
Džiaugiuosi, kad mūsų soduose nėra valkataujančių, lakstančių katinų ( žinau, Erendiros ne iš sodų ), nors pas pažįstamą nueinu šiek tiek toliau, tai po kiemą laksto vos ne 10, iš kitų kiemų vaikšto kas kur nori, matomai, ne laukiniai, bet išleisti į svetimas teritorijas... blink.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Azu, pilnai sutinku ir pritariu, dėl vyrų ir katinų d012.gif

Bugučio miegas :wub:

Erendiros apuokiukai, :wub: matosi,kad labai išgąsdinti.

Katinų, svetimų pilnas kiemas.O ko norėti, beveik kiekviename name gyvena po katiną.Kartais matau eina vienas, po kiek laiko prasliūkina kitas, paskui praplaukia Molis.Žinoma ir pasipeša, ir pamauroja visnas prieš kitą sustoję.O benamių kaip tai nesimato.Buvo toks juodas, kantuodavosi mano garaže, ir tas dingo. :huh2:

Gero savaitės vidurio.Nesušalkit :4u:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Nepagyriau Bugučio ir ko :super:

O pas many problemikė - trumpaplaukis juodulys pabėgo iš narvo  :oh: Lyg kruopščiai ruošėme, bet rado kaip... o aš ketinau jį šiandien į kliniką vežti. Pagaut be šansų - labai daug vietų nulįsti... Reik tikėtis, kad bėda jo nedidelė ir greit neprogresuos. Bent jau kol aš paprogresuosiu su  jais, nes neėda... Tokie nusigandę, kad kaip suparalyžiuoti. Į tualetą nueina, vadinasi, vandenį laka, o konservai ir sausiakas (hills kačiukams ir Almo nature kačiukams - nedomina). Eisiu šiandien ieškoti variantų - širdelių,  vištos, kitokių konservų, gal dar kas turit minčių kuo suviliot ir  kaip stresą nuimti? Gal nuotraukoj atrodo dideli, bet tikrai ne daugiau 3 mėn... Gal iš rūsio kokio surinkti  :hmm:  Šiaip, paniškai nuo rankos nebėga, bet ir nesidžiaugia, kudliukas bandė šnypšti....

Atsakyti

Labos  :4u: 

Erendira - tikiuosi išlys juoduliukas  :4u:  vištienos krūtinėlė ir alkis gal padėtų suvilioti  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos ,po atostogų daug dirbu ,tai šiek tiek pavėluotai sveikinu  Ryžiuką MOliuką su solidžiu gimtadieniu! Dar daug ilgų sveikų katiniškų metų jam !

Šponkiaus auto labai  fainutė,kad gerai ir ilgai važiuotų be daktarų pagalbos!

Erendiros apuokiukams sveikatytės ir drąsos! O pačiai - kantrybės, vistiek tavo gera širdis nugalės jų baimes !

Visos apie tuos negerumus su inkstais pakalbat,ir man neramu darossi,nes Kolumbas dažnokai pavėmalioja,vis galvoju ,kad nuo plaukų,bet o jei ne...vistik jam jau pavasarį 12 metų bus ,bet pavasarį tai dariau tyrimus kai gėlės prisiėdęs buvo,tai tyrimai idealūs buvo,ar  reiktų vėl pasirodyt daktaram,nes tikrai gal pusmetis praėjo tik po tyrimų? Ką nusimanančios pasakys?

Atsakyti
Erendira, kačiukai laukiniai - išbandyk ekonominės klasės maistą - paprastą paštetą, pienišką pigią dešrą, Favorit, Friskies ir pan. Prisivilioti mažulius žaidimais, kniaukimu, lėtu mirksejimu - instinktai ir smalsumas turėtų suveikti. Dar šildyklė ir minkštas pledas ar kailiuko gabalas... 4u.gif
Prisižiūrėjau laidų apie kates ir pritaikiau lėtą mirksėjimą praktikoje - bailios laukinės katės sustoja, o drąsesnės ar buvusios naminės, tai net į kojas pasitrinti ateina.smile.gif
Atsakyti

Milireta, mirksėjimai pirmiausia "ėjo į trasą"... Bet man pirmą kartą taip, kad maži katukai tokie būtų statiški - lyg žaidime "sustink". Tikrai neišsekę, tikrai gyvybingi, bet visiškame stupore.  :blink: jokios reakcijos į dirgiklius (maistą, žaislus), tik į rankas ir triukšmą kažkiek reaguoja.

Šildyklę įtaisiau - tai jie miegojo tualete ant kraiko, o guolyje su šildykle pasidarė tualetą... ok, ne tragedija - dabar du tualetai, kuriame nori, ten miegok :D

Nunešiau žaislų, kurie visiems patinka - 0 reakcijos, išplėstos akys ir tiek... Man būt nebaisu, jei jie ėstų. Bet tik pirmą naktį paskabė konservų, daugiau buvo neliesti. Pakeičiau, žiūrėsim kaip šiandien. 

na, ir akytė ašarojanti nieko gero, bet trumpulis nulindo už išsiplėtimo bako rūsyje, o ten niekas netelpa, net pilvą įtraukus... pasiskolinčiau gaudyklę, bet jie neėda. nu žodž... neturėjo boba vargo  :D 

Susitvarkysiu aišku ;)

Užeisiu perpiet į kliniką pasitarti, gal ką gero žinos  :rolleyes: 

Atsakyti

Erendira, oj "smaguma".  :4u:  as manau praalkę kokiu wiskas konservu turėtų susivilioti, aš statyčiau gaudyklę.

Zundyte, aš asmeniškai po Zugio, sau pasakiau, kad Bugi kas metus darysiu kraujo tyrimus profilaktiškai. Ar kartoti po 6 mėn žinok nežinau net.  

Atsakyti

Sveikos. 

Bugutis su Katyte kaip šiltai ir jaukiai rudens laiką leidžia.  :wub: 

Erendira, sėkmingo jaukinimo. Tu turi patirties ir kantrybės - manau, tau pavyks.  :4u: Aš bandyčiau žaliomis širdelėmis ir wiskas konservu  vilioti. 

Aš šiandien paskiepijau abi mergas. Jaučiuosi daug nuveikus. :)  Su Čija ryte į vietinę Žvėryno kliniką pasivaikščiojant nuėjom. Šuo kaip epušės lapas ten drebėjo, bet leidžiant vaistus net nekrūptelėjo ir necyptelėjo. Ainu į Vaidos kliniką mašina vežiau. Kniaukaliojo važiuojant į priekį, skundėsi, kaip skriaudžiama vargšė katytė, kur žiūri gyvūnų teisės, kačių dievai ir dar velniaižin, ką ji ten man sakė per tas ilgas kaip šimtmečiai 7 važiavimo minutes. Klinikoje su petnešomis ir pavadėliu gražiai sau vaikštinėjo, karts nuo karto į mano kojas pasiglaustydama, personalo komplimentus "koks gražus katinas", išdidžiai priimdama, kol neatėjo gydytoja su švirkštu rankoj. Tuomet Ainu- katytė su angelo aureole - digimonizavosi į  Ainu- karingoji Ksena - versiją. Veterinarė nors ir buvo profilaktiškai apšnypšta, pasitaikė labai vikri ir skiepus mikliai suleido į pūkuotą dupcę Ainu net nespėjus imtis karo veiksmų. Važiuojant namo katė tylėjo kaip Marytė Melnikaitė. Ką tuo metu galvojo, galiu tik spėlioti.  :) 

Atsakyti

Kaži gal ir mane kas nors gali nuvežti į gydyklą nuo pasiutligės paskiepyti - manau kad užsikrėčiau darbe nes noriu visus sukandžioti. O gal jau vėlu skiepytis  :huh2:​ 

Atsakyti

Magnučiuk, mėtų arbatos išgerk, giliai pakvėpuok, kolegas mintyse po stiklainiais pavožk. Ir laikykis ten.  :4u:  :D 

Atsakyti

Magnun:4u:  :console: Skiepytis jau vėlokoka, daba tik simptominis gydymas liko...

Aist, kaži ar labai norėtum žinot, ką ten Ainu tylomis sau mislino :hihihi:

O, žiūrėkit, šita, savaitgalį lieku viena, gal kas šeštadienį vyno mėgtų susibėgti? (Magnun, čia kaip tik ir yra simptominis gydymas :D)

Atsakyti